Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יחי משרד בתחבורה....של ארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי לרכוש סט רפידות בלם,

שאלו לאיזה רכב ומייד הציעו את הסחורה שיש להם.

התעקשתי על תוצרת ווגנר, הודיעו לי שאין במלאי אבל יזמינו.

שאלתי באיזה יום לבוא, אמרו לי, שב ותשתה קולה, תוך 20 ד' זה פה.

ואם כולכם תגידו, נו טוב ככה זה באמריקה אז תסתכלו על היצור הזה שנוסע פה חופשי ואף אחד לא מעז להתערב בענייניו של בעל הרכב כולל המשטרה שרק באה להתבונן וגיחכה.

השאסי של פורד 32, הראדיאטור פורד 27, כנפים אחוריות שברולט, מנוע של קדילאק 64, הפנסים השד יודע מהיכן, החבית מאחור זו לא חבית בירה - זה מיכל הדלק ואה...שאלתי על הברקסים אם זה מאושר ע"י השלטונות. הטקסני הסתכל עלי, ירק הצידה ואמר באנגלית מתגלגלת :"WHO THE FUCK IS ASKING SUCH Q".

אז מה אתם אומרים? להישאר בטקסס?

אגב, החברה בה אני עובד נתנה לי גם פורד. פורד פוקוס ואשר יגורתי בא לי וכתוב בו POWERED BY MICROSOFT

וגם ככה הרכב נוסע. אסון מיקרוסופט הגיע גם לרכבים וכעת כל פעם שיש בעייה אז OPEN WIN & CLOSE WIN.

022.JPG

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

ולא שמעתי מעולם שיש שם אצלכם יותר תאונות דרכים בגלל אכיפה לא מוסדרת של מכלולי הרכב, כמו שגם מעולם לא שמעתי שבגלל ששם, אצלכם, תואם-חוק-שי-דרומי שקיים מאז שהמדינה קיימת, יש יותר הרוגים בחצרות וגם לא שמעתי שיורים שם אצלכם על ימין ועל שמאל.

אכן ארץ האפשרויות...?

פורסם
מו שגם מעולם לא שמעתי שבגלל ששם, אצלכם, תואם-חוק-שי-דרומי שקיים מאז שהמדינה קיימת, יש יותר הרוגים בחצרות וגם לא שמעתי שיורים שם אצלכם על ימין ועל שמאל.

נראה לי שכאן קצת הגזמת..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נורא, אצלנו לא שמעתי שאנשים מפוצצים את עצמם במקומות ציבוריים במטרה להרוג כמה שיותר.

איפה אנחנו ואיפה טקסס...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אוהב את התגובות האלה...אי אפשר להתלונן על המצב בארץ?! צריך להגיד שהכל מושלם פה? לא רוצה לעבור לחו"ל, אני נוסע פה ברכב שתמיד רציני וגם עם מנוע של קררה ג'יטי הוא ישאר על הכביש. סתם מבאס לנסוע עם שאר המאזדות על הכביש לא מעניין.

פורסם
תפסיקו לבכות על המצב בישראל, רוצים תעברו לחו"ל:roll:

ואני חשבתי דווקא שמוטב להעביר את חו"ל לארץ. זו הייתה מטרת מה שכתבתי.

אגב, פה כולם מסתובבים עם טנדרים גדולים ורובים גדולים תלויים בקבינה אבל טרם ירו בי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוצים לחיות טוב במדינה שלנו, אסור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
וגם לא שמעתי שיורים שם אצלכם על ימין ועל שמאל.

אתה צוחק נכון? ארה"ב מובילה, ודי בעקביות, את מספר הרציחות פר אוכלוסיה בשנה בעולם המערבי.

ואגב החוקים משתנים מאוד בין מדינות, אני ראיתי (בטלוויזיה\אינטרנט) שוטרים מורידים רכבים מהכביש אחרי שהם מודדים את המרחק מהפנסים הקדמיים לכביש ומחליטים שהרכב הונמך על יתר המידה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

היי ג'ו אני לא מכיר אותך לא יודע במה אתה עוסק אם יש לך כאן משפחה אבל אני יגיד לך דבר אחד כחבר אתה כרגע חיי את החלום האמריקאי, תשאר שם! אין לך מה לחפש פה! מניסיון!

דייב.

פורסם

רוצה לחיות בארץ.

רוצה לחיות טוב יותר בארץ.

וגם לבכות אני רוצה לבכות בארץ.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
היי ג'ו אני לא מכיר אותך לא יודע במה אתה עוסק אם יש לך כאן משפחה אבל אני יגיד לך דבר אחד כחבר אתה כרגע חיי את החלום האמריקאי, תשאר שם! אין לך מה לחפש פה! מניסיון!

דייב.

דייב,

אתה כנראה באמת לא מכיר אותי:

ישראל היום זו אמריקה, כל מה שאני מבקש זה שהממשל הדפוק שלנו יחליף מתקליט לא לדיסק ולא לדיסק און קי אלא למשהו מתקדם יותר את דפוס המחשבה שלו.

וכדי שלא תתלהב יתר על המידה, אז הריני להודיעך כי הכבישים בארץ טובים פי כמה מארה"ב של היום, המחירים פה אולי מעט זולים אבל אמריקה צוללת ומהר. הלכלה כאן לא משהו וכעת כולם עובדים פה כמו מטורפים לשמור על מקום העבודה ועל הכסף, בקניונים הרוב אלו תיירים אז תעשה חשבון ומציע לך לגנוז את החלום (אגב, כל מי שאני נתקל בו ושומע שאני מישראל, מחיי ומתעניין ומציין שיודע שזו אחת המדינות המתקדמות ביותר והכלכלה חזקה)

וקצת שתראה שאפשר אמריקה בישראל ושאתה לא מכיר אותי, יש לי גם מוסטנג, גם לינקולן וגם קדילאק - הכל מארה"ב אבל נוסעות בישראל. כל טוב לך, אני פה רק לעבודה וחוזר לארצנו הטובה (ויש גם אנשים טובים שיכולים להיות בשלטון רק צריך לתת להם את התפקיד)

כל טוב, יוסי יוסטון

פורסם

כל טוב, יוסי יוסטון

כאילו, זהו, שינית? יוסי יוסטון?

וכשתחזור לארץ תשנה שוב, כאילו יוסי חולון או יוסי רעננה?

:-P

פורסם
כאילו, זהו, שינית? יוסי יוסטון?

וכשתחזור לארץ תשנה שוב, כאילו יוסי חולון או יוסי רעננה?

:-P

יוסי - אשדוד (לא רע גם, מה?)8)

• תוכן חדש...