Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 850 לפתוח את הגג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש באפשרותי לפתוח את הגג בצורה מקצועית מאושר ברשיון ולעשות גג ברזנט (גרמני קנווס )האם כדאי ?

אני מדבר על חלון בגודל 90 על מטר ועשרה.

אפשר לעשות את זה ב 127?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לפי דעתי לא כדאי לך אי אפשר לדעת באמת

איך זה יצא אולי יכנס מים לרכב ואחר כך לך

תחזיר את המצב לקדמותו עדיף מקורי

גם הגג נותן חיזוק לשילדה ויש לך רכב מהמם

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

רק המחשבה על לחתוך חתיכה מהפיאט המתוקה הזו גורמת לי להצטמרר.

לדעתי, תשאיר אותה ככה. היא מהממת.

פורסם

למה להרוס דבר כל כך יפה?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מצטרף לדעת חבריי שהגיבו מעל.

חבל לפגוע במקוריות,גג ברזנט משמעו צרות,הזמנה לוונדליזם,אי אטימות למים (ועם כל הכבוד לבעלי המקצוע...אבל..) והוא רגיש לשמש הישראלית המכלה כל דבר.

ואם אתה תשקיע בגג איכותי,לא בטוח שהבעלים הבא יעשה כן וגם זה עלול לדרדר את מצב הרכב.

לא מן הנמנע שהדבר גם ישפיע על חוזק המרכב ובטוח שיהווה "שינוי מבנה" שמן הסתם (ואולי בצדק) לא יאושר ויהפוך את הרכב לגרוטאה שלא ניתן להשתמש בה.

וכמו שאמרו,הרכב באמת יפה...:mm_yeah:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

השתגעת ???????

רוצה רכב פתוח ? תקנה אחד כזה.

זה יראה חובבני ובטח יהיו לך מלא נזילות וגם יוריד את ערך הרכב

ואם תעשה את זה מאוד מקצועי, זה כבר יעלה לך כמו להחליף את הרכב.

בקיצור, אני אומר עזוב

פורסם
לא לא ולא!:nono::nono:

+1

הרכב יפה כמו שהוא,

אל תשנה, אל תחתוך ואל תהרוס את הקיים.

תשמר את מה שיש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן נכון,ל850 הראשונות היו פחות מ-40 כ"ס (תלוי בדגם),כשהושקה ה-850 ספיישל (לאבי היתה כזו) הוגדל ההספק ל-47 כ"ס (זהה לדגם הקופה הראשון).

אח"כ קיבלו הקופה והספיידר מנוע מוגדל בנפח 903 שכבר סיפק 52 כ"ס ולימים המנוע החליף כיוון סיבוב,נעמד לו לרוחב הרכב,הוריד הספק ל-45 כ"ס והפך להיות לאחד המנועים המוצלחים מסוגו-מנוע הפיאט 127 שכמוהו מורכב גם אצלי באוטוביאנקי ועושה עבודה יומיומית כמעט באופן מושלם...:-D

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...