Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודשיים שאני מסתובב איתה בהמתנה לניתוח...

בינתיים אני סובל כאבי תופת כל יום לא מצליח לשים נעליים, בנוסף אני חייל וצריך ללכת עם זה לבסיס שזה בכלל גיהנום.

יש לכם הצעות לתרופות סבתא או משהו להקל על הכאב?

כבר הגעתי למצב שאני לא מתפקד ואי אפשר להזיז את הבוהן!

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

שמע לי,

באופן כללי, תמנע מניתוח.

בניתוח עוקרים לך חתיכת ציפורן מהשורש וצורבים את השורש, ואז לא גודלת לך ציפורן יותר.

עכשיו תלוי מה רוחב האיזור שלא יגדל בו יותר ציפורן, אצלי זה 2 מ"מ.

השיטה השניה, היא ללכת לפדיקוריסטית ותיקה, לעיתים קרובות הן מצליחות למנוע את הניתוח ע"י הרמה של הציפורן הסוררת החוצה.

אתה בחור ולא בחורה, מבטיח לך שהכאב עד כמה שהוא חזק - לא דומה לכאבי לידה.

אני בדיעבד, הייתי הולך לפדיקוריסטית ולא לניתוח.

נ"ב: שורש הבעיה היא בגזירה של ציפורן לא באופן נכון - כבר כמה שנים שיש לי סוג של קאטר יעודי לציפורניים.

תרגיש טוב חבוב.

אגב, אני במצב שלך בצבא הסתובבתי עם סנדלים !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

האמת הכל התחיל במכה שחטפתי בבוהן, נפלתי במדרגות עם מלא שקיות...

ובמקרה שלי בצבא הביאו לי פטור, אממה - לכל פסח :? עכשיו אני בלי, צבא מטומטם.

פורסם

היה לי גם מקרה כזה בצבא. הטיפולים לא הועילו, בסוף לבד פתרתי את הבעייה. פשוט עשיתי: לראות איפה הציפורן חדרה לעור, להרים אותה טיפה, למשוך החוצה את הקוץ שחדר ולהוריד את הקוץ במספריים. התוצאות שהציפורן גודלת היום מושלם. מבחינת כאבים, אני יכול לומר שזה תהליך לא נעים, אבל משהו שאפשר לסבול. זה תהליך שהוא עם דם.

אזהרה: מה שרשמתי אינו תחליף ליעוץ וטיפול רפואי, אם תחליט לנסות לטפל בבעייה בכוחות עצמך, אז זה על אחריותך בלבד, אני לא אחראי על כל נזק בשום צורה שהיא. חשוב מאוד שכלים שאתה עושה איתם את זה יהיו סטריליים. יש מספריים מיוחדות לצפורניים בכמה עשרות שקלים, ניתן להשיג בסופר פארם.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי דווקא הניתוח בצבא פתר את הבעיה לצמיתות + שבוע גימלים:lol:

כבר בתיכון היתה לי ציפורן חודרנית ועשיתי ניתוח להסיר אותה. חזר אחרי שנה.

הלכתי לפדיקוריסטית וסתם סבלתי, לא עזר. נסעתי לת"א לעשות ניתוח בלייזר, אמרו שבלייזר יותר סיכוי שזה לא יחזור, ובכל זאת חזר לי בתקופת הצבא.

בצבא עשיתי שוב את הניתוח בבית חולים 10, עד היום לא חזר!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, ברור שלא יחזור. אם אני הייתי ציפורן חודרנית גם אני הייתי מתרחק מבי"ח 10. בטח מרחו לך קלגרון על הבוהן?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שטוף את המקום במי חמצן.

יש טיפול מפורט לבעיה בספר ישן שנקרא "בחזרה לטבע" של יתרו קלוס.

אפשר להשיג אותו עדיין פה ושם כמשומש בגרושים, גגל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
טוב, ברור שלא יחזור. אם אני הייתי ציפורן חודרנית גם אני הייתי מתרחק מבי"ח 10. בטח מרחו לך קלגרון על הבוהן?

דווקא לא. להגיד שהרופא עשה שם עבודה יפה ואסטתית אני לא יכול, אבל עד היום זה לא חזר ואני מרוצה. גם בתקופת ההחלמה זה לא כאב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אמבטיים של מים חמים עד שהציפורן מתרככת

ואז אפשר לנסות לקפל אותה

הרופא שלי אמר לי שאחרי שמקפלים ( או מרימים ) מכניסים מתחת צמר גפן עם סינטומיצין.

אני את זה לא הצלחתי לעשות, אבל לקפל את הקצה של הציפון עם פצירת מתכת, כן הצלחתי.

אחרי כמה זמן הציפורן גדלה, והחלק שבולט מתקדם מעל.

ואז הכל בסדר

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לי היה בדיוק את אותו מקרה.

בזמן שאתה ממתין לניתוח אני ממליץ למרוח משחה שנקראת POLYDINE ולשים מעל לזה תחבושת ולהיות ככה לפחות חצי יום, לי זה מאוד עזר.

הניתוח (בי"ח 10) לא כואב בכלל (הוא נמשך בערך 5 דקות) אחרי הניתוח אתה ישר יכול ללכת ואין שום הגבלות (אני נסעתי אחרי כמה ימים לכנרת) .

מה שכן אחרי שחזרתי הביתה וראיתי שהורידו לי חצי ציפורן לא היה נעים בכלל (מחזה די מגעיל שכמעט התעלפתי ממנו), אחרי פרק זמן מסוים הציפרון צומחת חזרה ולא נשאר זכר לניתוח.

פורסם

הסיפור עם הסינטומיצין נועד לייבש את המוגלה.

ברור שלא הצלחת צריך לדעת איך לבצע : קח חתיכה קטנה מאוד של צמר גפן רפואי, גולל אותה בין האצבעות עד שתהפוך לפתיל דק ומרח את הפתיל במשחה, עכשיו קח מחט תפירה (קודם חטא אותה באמצעות חום או אלכוהול) ודחוף בעזרתה

את הפתיל לתוך הרווח בין הציפורן לבשר לתוך האזור עם המוגלה, עד שהפתיל ישקע בתוכה, עוברים קטע קטע עם המחט עד שכל הפתיל ידחף בפנים, תן לאנטיביוטיקה יומיים לייבש את המוגלה ואז תוכל לשלוף את הפתיל.

פורסם

קצת סדר:

בגדול, אין דרך להקל על כאבים כאלה ללא טיפול בשורש הבעיה.

הנפילה שלך רק הקדימה את מה שהיה אמור להגיע בהמשך, הציפורן (בעיקר בקצוות) גודלת בצורה שפיצית (כמו סכין) ופשוט ננעצת בבשר שגודל מסביב לציפורן, בקצה.

כל העיצות שנתנו לך הן מצויינות (פולידין, סינטומיצין, מי חמצן וכד') - לא כמקלות על הכאבים אלא בדרך לפתרון\החלמה.

פדיקוריסטית מקצועית תוכל לטפל לך בבעיה תוך זמן קצר. כן, זה יכאב אבל לא להרבה זמן.

[הפסקה הבאה אינה לבעלי לב חלש - ראו הוזהרתם :p ]

אם אתה מספיק חזק, תוכל לעשות את זה בעצמך (אני פעם הוצאתי לעצמי ציפורן חודרנית אחרי שהגעתי למצב בו הציפורן חרצה את הבשר ובמהלך שיעור ספורט חלק ממנו "נשפך" החוצה בזמן שקפצתי על הרגל). כן, התיאור לא מלבב ותאמין לי שהכאבים היו כאלה שאני מעדיף לא להיזכר בהם. על כמויות המוגלה שדבר כזה עושה - אני מעדיף שלא להמשיך לדבר.

כמו שאתה מבין, כבר בצעירותי גיליתי שאני טיפוס של DIY אבל בדברים כאלה צריך קצת יותר מידי אומץ.

באמצעות מספריים קטנות וחדות לגזירת ציפורניים + סכין יפאנית, הצלחתי לחתוך את הציפורן ולהוציא את החתיכה הסוררת. ההקלה בכאב היתה מיידית. משם ואילך, תוך יומיים עם קצת פולידין וצמר גפן, חזרתי להיות כמו חדש.

לפדיקוריסטיות מקצועיות יש מספריים דקות ומיוחדות בדיוק בשביל דברים בסגנון הזה. יש אפשרות לשימוש בג'ל מאלחש להקלה על הכאב.

עליך להקפיד שלאחר הטיפול\חיתוך של הציפורן, עליך להשתמש במעט צמר גפן ע"מ להרחיק את הבשר מהציפורן (שעתידה לגדול) ולאפשר לה לגדול כמו שצריך וללא הפרעה של הבשר ש"יסגור" עליה שוב.

*** על מנת שזה לא יחזור על עצמו, אחרי שהציפורן גדלה עליך לגזום אותה י-ש-ר ולא בצורת "קשת".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק לא יודע על מה אתה מדבר.

אף פעם לא חתכתי ישר, תמיד בקשת ואף פעם לא היתה לי ציפורן חודרנית.

היה לי זיהומים שהתפתחו למוגלות בכל 10 האצבעות מתחת לציפורניים, כשעבדתי בקטיף תפוחים בגולן,

רק השיטה עם הפתיל עזרה.

פורסם

בתור אדם שמאז שזוכר את עצמו, סובל כל כמה חודשים שוב ושוב מציפורן חודרנית, יכול להגיד לך שה"ניתוח" הזה די שווה לת*ת.

עברתי 3 ניתוחים כאלה כבר, עם לייזר, בלי לייזר, במרפאה א, מרפאה ב, בבית חולים, מה שלא תרצה זה תמיד חזר לי.

עד, שסוף סוף מצאתי פדיקוריסט "רפואי", שעושה עבודה מדהימה בלי שום צורך בסינטומיצין ותחבושות ויוד ושאר השטויות שיש אחרי ה"ניתוח". כל פעם שמתחיל לי הנושא, קובע איתו פגישה מוקדם בבוקר, 10 דקות עבודה, מוציא את החלק שנכנס לך מהשורש, ואתה ממשיך את היום שלך כרגיל. זה כל הסיפור.

הבחור עובד גם בתל אביב וגם בנהריה, אם תרצה את מספר הטלפון שלו אשלח לך בפרטי בשמחה רבה. לי, אישית, הוא עושה עבודת קודש מבחינתי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מסתבר שהייתה סיבה לכאב - דלקת חמורה בבוהן עקב הציפורן...

היום הייתי אצל הרופא משפחה ומשם נשלחתי ישר לכירורג שעשה לי את הניתוח במקום.

נקווה שזה לא יחזור למרות שהוא אמר שיש סיכוי שהיא תחזור.

• תוכן חדש...