Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתרון מעולה!!!

גם אני סבלתי כמוך והרופא שלח אותי לניתוח, אך חברה שלי אמרה לי "שים שמן עץ התה", שמתי וכעבור לילה לא היו כאבים בכלל.

גם בשבוע שעבר הרגשתי התחלה של ציפורן חודרנית, יומיים שמן עץ התה והכל עבר.

בהצלחה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד קיים הסיכוי שזה יחזור, זה סוג של באג בגוף:-) כדי להימנע מזה מראש צריך להימנע מלגזור את הציפרניים ברגליים עד הקצה, תמיד להשאיר קצת ולחתוך בקו ישר. כמו כן לא לתלוש את שארית הציפורן שנשארת תלויה אחרי שגוזרים אותה.

מצורפת תמונה:

142727_cons1_475_197.gif

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשלי היתה ציפורן חודרנית, והיו לי מספר פעמים שכאלו, היתי מכניס את הרגל לגיגית אם מים חמים למספר דקות, עד אשר המקום

נהיה רך, ואבי שם מתחת למקום הבעייתי צמר גפן אם אלקוהול, תמיד זה היה עוזר לי.

פורסם
בתור אדם שמאז שזוכר את עצמו, סובל כל כמה חודשים שוב ושוב מציפורן חודרנית, יכול להגיד לך שה"ניתוח" הזה די שווה לת*ת.

עברתי 3 ניתוחים כאלה כבר, עם לייזר, בלי לייזר, במרפאה א, מרפאה ב, בבית חולים, מה שלא תרצה זה תמיד חזר לי.

עד, שסוף סוף מצאתי פדיקוריסט "רפואי", שעושה עבודה מדהימה בלי שום צורך בסינטומיצין ותחבושות ויוד ושאר השטויות שיש אחרי ה"ניתוח". כל פעם שמתחיל לי הנושא, קובע איתו פגישה מוקדם בבוקר, 10 דקות עבודה, מוציא את החלק שנכנס לך מהשורש, ואתה ממשיך את היום שלך כרגיל. זה כל הסיפור.

הבחור עובד גם בתל אביב וגם בנהריה, אם תרצה את מספר הטלפון שלו אשלח לך בפרטי בשמחה רבה. לי, אישית, הוא עושה עבודת קודש מבחינתי.

אלי לב.

טופלתי אצלו, המחיר שערורייתי! חוץ מזה, הוא עשה לי יותר נזק מאשר תועלת! במקום להקל זה גרם להחמרה!

אחרי 3 טיפולים הבנתי שהכל שווה לת**.

מה עשיתי? קניתי קטר מיוחד לציפורניים, כזה דק שניתן להגיע לעומק והתחלתי לחתוך ולהוציא את הקצה לבד. לקח כמעט חצי שנה עד שזה החלים לגמרי, בינתיים הכל בסדר.

Got To love It

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום חברים.

אשמח לשמוע מאנשים נוספים על שיטות שעזרו להם או ניתוחים שעברו.

כמו אצל חלקכם, גם אצלי הבעיה באה, הולכת וחוזרת כל כמה חודשים. מעוניין לשים לזה סוף :x

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אהלן,

שאלה כללית בנוגע לנושא

כיצד ניתן למנוע ציפורן חודרנית?

נאמר כאן משהו על גזיזה ישרה ולא בקשת? האם זה נכון?

אמשח לטיפים, עצות וכו' וכו'

פורסם

ציפורן חודרנית זה בעיה של גזירת הציפורן אחורה מדיי. לבפינה קרוב לבשר.

העלו תמונה של איך לגזור נכון, החשוב הוא לא אחורה מדיי לכיוון בסיס בציפורן.

למי שיודע לבד / DIY.

מנסיון של שנים כולל 2 ניתוחים הוציאו לי חצי ציפורן. והנמיכו את הקצה של האצבע. (סיוט)

ללמוד איך לגזור נכון. זה הבסיס.

לא ממליץ למי שיש לו בעיות כאב. / סף כאב נמוך / ללא יכולת להכאיב לעצמו

זה במצב שיש כבר מוגלה / זיהום / ציפורן חודרנית עמוקה.

אני הייתי מחמם את הרגל במים חמים שהציפורן תתרכך. והמוגלה והכול יהיה חם.

אחרי זה ישר למי קרח לחצי דקה והוריד את סף כאב. ואז

עם קוצץ של עור (עדין יותר וחד ויותר) הייתי חותך את העור המוגלתי ומנקז את המוגלה החוצה (במידה ויש)

נכנס מתחת לציפורן החודרנית וחותך אותה החוצה (כמה שאפשר , כואב מעוד)

מנקה את החור שהציפורן יצרה, גוזר את העור העודף והחור יסגר מהר יותר.

בדרך כלל אחרי טיפול כזה אין ציפורן חודרנית עד !!! שעושים טעות נוספת של חיתוך לא טוב של הציפורן.

שיטה להקל בכאב נקודתי

גרב אלסטית (להרחיק את הנעל מהאצבע)

סנדלים

מים חמים וסבון.

מישחה בשם אמלה (משחה שמרדימה את האיזור )

ברגע שיש, פשוט לחתוך החוצה את הפינה הבעייתית

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואני חשבתי שאני היחיד שעושה טיפולי diy. עד כה כבר 13 שנים מטפל לבד והכל בסדר.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

אני למדתי שיטה פחות כואבת, בתהליך יותר איטי אבל מסדרת את הבעיה.

עם חתיכות קטנטנות של צמר גפן מגולגל לכדור קטן דוחפים אותם מתחת לקצה של הציפורן כדי לצור מרווח בין הציפורן לעור, כך הציפורן מתרוממת חזרה אל מעל העור.

את הצמר גפן טובלים בסינטומיצין לטיפול בדלקת

כך כל יום עוד ועוד עד שזה מתחיל לעבור, מדי פעם הייתי מוציא את כל הצמר גפן הישן ושם חדש

אחרי שעבר לאט לאט הייתי שם פחות ופחות צמר גפן עד שזה הסתדר

הייתי לפני ניתוח ועם קצת סבלנות זה נפתר בלי.

פורסם

קרה לי מקרה דומה, ציפורן חדרה לבשר ופשוט אחרי מקלחת שהמקום היה רך - חתכתי את הציפורן בעצמי ע"י הרמה שלה מעט ובעזרת קוצץ פרימיטיבי ברזל רגיל, הכאבים היו חזקים אבל לא משהו בלתי נסבל והייתה מוגלה קטנה, אבל ההקלה הגיעה מהר מאוד לאחר מכן ומאז אני משתדל לקצוץ ציפורניים כל שבוע / שבועיים ברגליים כדי למנוע זאת מראש (ציפורן ברגל צומחת לאט יותר מבידיים).

Opel Adam S 2017

פורסם

די בטוח שזה הכל תלוי ברופא המנתח. לי היתה את הבעיה ב 3 אצבעות במשך בערך 8 שנים, עשיתי לפחות 6 ניתוחים לפני שהגעתי לצבא וכל פעם זה חזר.

הגעתי לצבא, פגשתי כירורג בשם ד"ר ברוך משהו (חר"פ צריפין, ויש לו מרפאה במודיעין עד כמה שזכור לי), עולה חדש מארה"ב, עשה לי 3 ניתוחים בשלושת האצבעות, מאז הבעיה לא חזרה (זה היה לפני 5-6 שנים), בנוסף 21 גימלים על כל ניתוח (שהיו במרווחים של חודשיים מאחד לשני) ופטור נעליים קבוע :-D

• תוכן חדש...