Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף - 1.8tsi או 1.4 160 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל הכבוד, אתה יכול להאמין או לא להאמין למה שאתה רוצה, זה לא מדד. אני רק שיתפתי מקרה שקרה, כדי להדגיש את העובדה הבאה: זה שאדם קנה רכב מהיר או ספורטיבי או שניהם גם יחד לא מהווה אישור כלשהו לכישורי הנהיגה שלו (או העדרם). מפתיע שאתה לא מצליח להבין דבר כה בסיסי.

נ.ב. שירוקו R זה מאוד רחוק מלהיות פורשה לדוגמא. עדיין מדובר על הנאה קדמית ושלדה מורחבת של גולף, אז עם כל הכבוד...

חס וחלילה אני לא משווה שירוקו R לרכב ספורט טהור בעל הנעה אחורית.

מישהו שקונה רכב כזה יש לו עניין במוטוריקה אני מאמין אבל אתה צודק זה עדיין לא הופך אותו לנהג על.

אבל עזוב זה דיון עקר הרכב שלך עדיין רחוק משירוקו גם בגרסה של 200 כ"ס, כנ"ל גם מיטו תלתן.

כנראה שפגשת איזה אהבל שהדביק סמל R, יש הרבה אידיוטים כאלה. כנ"ל שמדביקים סמלים של GTI, קופרה וכו'.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חס וחלילה אני לא משווה שירוקו R לרכב ספורט טהור בעל הנעה אחורית.

מישהו שקונה רכב כזה יש לו עניין במוטוריקה אני מאמין אבל אתה צודק זה עדיין לא הופך אותו לנהג על.

אבל עזוב זה דיון עקר הרכב שלך עדיין רחוק משירוקו גם בגרסה של 200 כ"ס, כנ"ל גם מיטו תלתן.

כנראה שפגשת איזה אהבל שהדביק סמל R, יש הרבה אידיוטים כאלה. כנ"ל שמדביקים סמלים של GTI, קופרה וכו'.

נו לפחות את זה הצלחתי להעביר.

אגב, שירוקו בגרסת ה200 כ"ס לא כזאת מטורפת כמו שאתה מתיימר להציג. לצורך העניין, הפער בינה לבין לאון 1.8 גם לא כל כך מטורף, הגם שהוא מוחשי.

נ.ב. אם אתה חובב נהיגה, אין סיבה הגיונית לקנות שירוקו (בכל גרסה שלה) במקום מגאן RS/קאפ.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
נו לפחות את זה הצלחתי להעביר.

אגב, שירוקו בגרסת ה200 כ"ס לא כזאת מטורפת כמו שאתה מתיימר להציג. לצורך העניין, הפער בינה לבין לאון 1.8 גם לא כל כך מטורף, הגם שהוא מוחשי.

נ.ב. אם אתה חובב נהיגה, אין סיבה הגיונית לקנות שירוקו (בכל גרסה שלה) במקום מגאן RS/קאפ.

היא ממש לא מטורפת-איפה הצגתי אותה ככזאת?

אם משווים אותה למיטו היא מטורפת:wink:

מסכים. אני ממש לא טיפוס של דשבורד יפה(כמו במיטו) או מערכת מולטימדיה. רק תן לי גיר ידני ואני מאושר.

אם כבר בסכום כזה(300K WTF) הייתי הולך על גולף R או S3 עם הנעה כפולה.

או כמו שאמרת בהרבה פחות מגאן או קופרה R(שמשום מה אתה חושב ש-GTI מהירה ממנה).

פורסם

ב-300k המינימום זה S3, אפשר לרכוש גם מכוניות יותר מעניינות בסכום הזה...

אגב, GTI לא תהיה מהירה מקופרה R בשום מצב.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ב-300k המינימום זה S3, אפשר לרכוש גם מכוניות יותר מעניינות בסכום הזה...

אגב, GTI לא תהיה מהירה מקופרה R בשום מצב.

ב-300K הייתי מארגן לעצמי איזה נינג'ה

ברור הריי היא תהיה דומה בביצועים ל-FR.

הנה השוואה בין גולף R לקופרה R:

http://www.youtube.com/watch?v=b4D7IYOxUxY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

על אף שראיתי את הסרטון בעבר - תודה על התזכורת...:)

אגב,

למרות ההפסד של הקופרה בפחות משנייה - הנה שני משפטי מפתח מפי טיף:

"The Cupra R feels racier, then a Golf R"

"Great sound from the engine"

תוך שהוא באופן כללי נראה יותר מחויך כשהוא נוהג בלאון...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
על אף שראיתי את הסרטון בעבר - תודה על התזכורת...:)

אגב,

למרות ההפסד של הקופרה בפחות משנייה - הנה שני משפטי מפתח מפי טיף:

"The Cupra R feels racier, then a Golf R"

"Great sound from the engine"

תוך שהוא באופן כללי נראה יותר מחויך כשהוא נוהג בלאון...

כן הוא היה מופתע שהגולף מהירה יותר.

לדעתי הסיבה שבידוד הרעשים בסיאט פחות טוב ולכן הוא קיבל תחושה שהוא נוהג מהר יותר.

עדיין זה מרשים מאד לראות את התמורה שאתה מקבל במחיר הזה-200K והפער הוא מאד קטן מרכב של 300K.

פורסם

קודם כל - בנוגע לרשימת ההישגים המרשימה של pronella - פתיחה מהמקום היא חסרת משמעות כיוון שהנהגים לא פותחים באותו הזמן או באותה האיכות. בחינה נכונה היא מגלגול וגם אז יש לבטל את הבדלי המרחק ב"קפיצה" קדימה (אם מישהו לחץ מוקדם מדי) ולהתייחס רק לשינוי במרחק בין המכוניות.

בלי קשר:

מבחינת מנוע, ה170 כ"ס של אלפא ייתן ביצועים קצת יותר טובים.

מנוע ה 1.4 טורבו-מולטיאייר בג'ולייטה עושה את העבודה טוב יותר מה 1.8T של VAG, רק שמשהו חסר שם בהרגשה.

לא בחנתי מול ה-1.8TSI אבל השתתפתי במבחן השוואתי שכלל גם מיטו תלתן (1.4 170 כ"ס) ואיביזה קופרה (1.4 180 כ"ס). אין לי שמץ של ספק שהמנוע של פולקסווגן הוא טוב יותר מזה של פיאט, מהסיבות הבאות:

1. יותר כוח בסל"ד נמוך - המנוע מתעורר מוקדם יותר ויותר לו יותר מומנט גם בסל"ד ביניים.

2. רצועת כוח גדולה יותר - המנוע של אלפא מאבד מכוחו קרוב ל-1000 סל"ד מוקדם יותר מזה של VAG, וזה משמעותי.

בקיצור, בזכות מגדש העל ומגדש הטורבו, המנוע של פולקסווגן מספק יותר כוח למטה ויותר כוח למעלה - ולכן רצועת הכוח גדולה משמעותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קודם כל - בנוגע לרשימת ההישגים המרשימה של pronella - פתיחה מהמקום היא חסרת משמעות כיוון שהנהגים לא פותחים באותו הזמן או באותה האיכות. בחינה נכונה היא מגלגול וגם אז יש לבטל את הבדלי המרחק ב"קפיצה" קדימה (אם מישהו לחץ מוקדם מדי) ולהתייחס רק לשינוי במרחק בין המכוניות.

בלי קשר:

לא בחנתי מול ה-1.8TSI אבל השתתפתי במבחן השוואתי שכלל גם מיטו תלתן (1.4 170 כ"ס) ואיביזה קופרה (1.4 180 כ"ס). אין לי שמץ של ספק שהמנוע של פולקסווגן הוא טוב יותר מזה של פיאט, מהסיבות הבאות:

1. יותר כוח בסל"ד נמוך - המנוע מתעורר מוקדם יותר ויותר לו יותר מומנט גם בסל"ד ביניים.

2. רצועת כוח גדולה יותר - המנוע של אלפא מאבד מכוחו קרוב ל-1000 סל"ד מוקדם יותר מזה של VAG, וזה משמעותי.

בקיצור, בזכות מגדש העל ומגדש הטורבו, המנוע של פולקסווגן מספק יותר כוח למטה ויותר כוח למעלה - ולכן רצועת הכוח גדולה משמעותית.

רוני

כן רק שמדובר על ה1.8 ולא על ה1.4. כידוע ל1.4 יש מגדש על המסייע בסל"ד נמוך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

למרות מגדש העל, המומנט במנוע ה-1.8 גדול קצת יותר החל מאותו סל"ד. דווקא הגבול העליון גבוה יותר במנוע הקטן.

פורסם

אני לא אוהב במיוחד את התנהגות הכביש, נוחות הנסיעה וההגה שמצויים בלאון 1.8. אני גם סבור שמבחינות אלו הג'ולייטה עולה עליה באופן משמעותי. יחד עם זה ובלי קשר לנתונים ולמספרים, המנוע והגיר של הלאון הזו מרגישים ומתנהגים באופן נמרץ יותר מאשר בג'ולייטה.

• תוכן חדש...