Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול חינם בצמפיון (סיאט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן פרסמתי שאלה לגביי טיפול חינם שניתן במסגרת חבר מביא חבר בצמפיון, לא קיבלתי תגובות חוץ מאחת .

אז לאחר שהכנסתי את הרכב לטיפול אני מפרסם את התשובה.

אז ככה במסגרת מבצע חבר מביא חבר קיבלתי טיפול חינם לרכב שלי.

לאחר חודש פניתי לסוכנות בירושלים כדי לקבל את ההטבה, נאמר לי לבוא ולקבל שובר כל שהוא.

נסעתי לסוכנות לאחר כמה שבועות ונאמר לי שם על ידי המנהל כי אין צורך בשובר הכל מעודכן במחשב.

שאלתי אותו לגבי מהות הטיפול שכן הרכב שלי הוא בן שנה כבר ועשה כבר טיפול נאמר לי שאין בעייה הטיפול הבא על חשבוננו.

לפני יומיים הכנסתי את הרכב לטיפול השני ( 30000) כאשר באתי לקבל את הרכב חזרה נאמר לי שעלי לשלם, הסברתי להם שאני זכאי לטיפול חינם וזה רשום במחשב.

כמובן שסירבו לתת לי את הטיפול לאחר דין ודברים הסכימו להתקשר לסוכנות לשאול, אחד העובדים במוסך התקשר למנהל והוא אמר לו " יש פה לקוח שלא רוצה לשלם " והמנהל מסר שהוא לא מכיר שום דבר כזה ולא רשום כלום בשום מחשב כמובן שסירבתי לשלם.

נאמר לי שאין מה לעשות ורק אם אני ישאיר להם את הרכב הם יבדקו מחר מה ניתן לעשות.

כשראו ושאני לא מוכן לשלם והם יאלצו לחכות איתי שם עד הבוקר, פנתה אלי פקידה נחמדה מהנהלת החשבונות והסכימה לברר את העניין שוב.

היא אמרה לי " אני מאמינה לך זה לא פעם ראשונה שאני שומעת מקרים כאלה בסוכנות סאט בירושלים" היא התקשרה שוב לסוכנות ושאלה את המנהל באופן מפתיע הוא פתאום אמר שיש דבר כזה ולאחר עוד כמה שכנועים הוא הסכים גם לשלוח את השובר.

עדין הם אמרו שמדובר רק על טיפול קטן ולא טיפול שני והטיפול הבא כן יהיה על חשבונם, בניגוד למה שהבטיחו לי בסוכנות.

שילמתי וקיבלתי שובר על הטיפול הבא.

מה שהכי מרגיז זה שהם הציגו אותי כשקרן שרוצה מה שלא מגיע לו.

אני אתחיל מכך שבמוסך היו בסך הכל בסדר זה לא אשמתם בסך הכל הם חיכו איתי ואפילו עזרו.

לגביי הסוכנות אני מציע לקחת את ההבטחות שלהם בערבון מוגבל ולקבל אישור בכתב מפורט !! על כל דבר.

פורסם

אישור בכתב הוא הכרחי לכל דבר ועניין.

בטח ובטח אם מדובר בהבטחה של צד א' וביצוע ההבטחה ע"י צד ב'.

בדר"כ נותנים טיפול ראשון חינם= טיפול קטן.

בקשר לתחושותיך, פנה לשירות הלקוחות שיעשו סדר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קראתי הודעתך וגם הודעתך הקודמת בה שאלת "מה כולל הטיפול?" לצערי קיבלת תשובה- הטיפול כולל כנראה אי נעימות. אני שמח עבורך שהתעקשת, ומודה לך על המידע. תמיד טוב ללמוד. יום טוב.

נ.ב מענין לשמוע גם על חוויות חיוביות של שרות.

פורסם

מרגיש חרא בשבילך על כל מה שעברת שם. איפה המוסך הזה? שנדע לא להתקרב.

אני התעקשתי שעל השוברים שלי יהיה כתוב "טיפול ראשון", טיפול שני" ו"טיפול שלישי", כך שלא יהיה מקום לספקות.

לגבי נוזל הבלמים, לא חזרו אלי כך שאני מניח שהם יספגו את זה. בכל מקרה, לא ביקשו ממני להשאיר את הרכב עד לברור.

[פנדוב, זו דוגמא מספיקה לשירות טוב? :wink:

פורסם

שלום פאסאט. למדתי מדבריו של שאול ממה להיזהר.

אשמח ללמוד גם מאחרים- גם ממה להיזהר, גם ממי ניתן לצפות לשרות חיובי, לא מזמן מישהו כתב כמה מילים טובות על יונדאי.

אישית- אני ממליץ להימנע מקני סוף מחודדים מדי, אך זה לשרשור אחר.

פורסם

במסגרת רכישת הפאביה של אימי נתנו לנו 2 טיפולי חינם,הוסבר לנו שאלו טיפולים קטנים 15K ו45K ואילו על הטיפול הגדול 30K נאלץ לשלם,וכמובן נצטרך לבצע אותו אצלהם. גם הוסבר לנו כמו שצריך,גם הגיוני מבחינתי,וגם אימי שמחה על השירות שהיא מקבלת במוסך.

הכל נסגר בע"פ מול מנהל הסניף המרכזי וללא תלושים כלשהם,וההסכם כובד על ידי המוסך ללא בעיות כלשהם.

חבל שיש סוכנויות שמנצלות את ההטבה הזאת ,שניתנת להם ע"י היבואן כדי לסגור עיסקאות, כדי להוביל למקומות כאלו גם אם נעשה בתום לב,סה"כ ניתנה לך הטבה מתוך רצון טוב ולא כדי לייצר מחלוקת או הרגשה לא נעימה אצל הלקוח.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

כמו שכתבתי לטעמי המוסך בסדר גמור .

מי שלא בסדר זה הסוכנות עצמה שמבטיחה הבטחות שווא ( טיפול חינם גם ב30000), ובטח אותו מנהל סוכנות שמבטיח ואחרי זה הופך אותך לשקרן ומעמיד אותך במצב לא נעים מול המוסך ומול לקוחות אחרים.

אני כן קיבלתי את הטענה שמדובר בטיפול גדול והם נותנים רק טיפולים קטנים בחינם למרות שנאמר לי אחרת ע"י נותן ההטבה.

אני לא מבין בכלל למה לסוכנות להבטיח הבטחות כאלה או לנסות לרמות הרי כבר קניתי רכב לפני שנה ואני לא עומד לפני קניה, בטוח שעכשיו אחריי שקיבלתי תשובות גועליות מהמנהל של הסוכנות אם אקנה שוב סאט לא אעשה זאת שם.

בנימה חיובית אני יכול לשבח את המוסך המרכזי בירושלים על השרות הטוב שניתן לי גם בעבר.

כמו שכבר כתבתי תפוח רקוב אחד מקלקל לחברה שלמה.

פורסם

דווקא בתור אחד שהיו לו לא מעט טענות כלפיי צ'מפיון, אני מופתע מאוד!

מהיכרותי וניסיוני האישי, דווקא אותו מנהל סוכנות ירושלים היה החלק החיובי ביותר עד כה בכל הניסיון שלי עם צ'מפיון.

אם תשאל אותי ? בחור זהב! אני לא מכיר את פרטיי המקרה אבל אני ממש מתקשה להאמין!דווקא הניסיון שלי עם הבחור המדובר הוא החיובי ביותר בכל חברת צ'מפיון:roll:

לא בא לבטל חלילה את החוויה שלך, אבל מוזר לי מאוד...

פורסם
דווקא בתור אחד שהיו לו לא מעט טענות כלפיי צ'מפיון, אני מופתע מאוד!

מהיכרותי וניסיוני האישי, דווקא אותו מנהל סוכנות ירושלים היה החלק החיובי ביותר עד כה בכל הניסיון שלי עם צ'מפיון.

אם תשאל אותי ? בחור זהב! אני לא מכיר את פרטיי המקרה אבל אני ממש מתקשה להאמין!דווקא הניסיון שלי עם הבחור המדובר הוא החיובי ביותר בכל חברת צ'מפיון:roll:

לא בא לבטל חלילה את החוויה שלך, אבל מוזר לי מאוד...

גם אני הכרתי אותו כך עד הסיפור הזה אפילו תכננתי להיכנס איליו השבוע כדי לרכוש את האיביזה שבמבצע, עכשיו אני חושב ללכת לסוכנות אחרת.

פורסם

אני מכיר באופן אישי את מנהל הסוכנות של סיאט בירושלים, מדובר בעובד הכי וותיק של סיאט בארץ ואדם שאנשים מגיעים עד לירושלים רק בכדי לרכוש אצלו רכבים.

אני מניח שמדובר באי הבנה, זה לא שהטיפול יוצא מהכיס שלו, מדובר בסוכנות היבואן ולא בזכיין. הגיוני מאוד שבאותו הרגע הוא לא ידע במה מדובר.

ובכל מקרה, מהיכרות עמוקה עם שוק הרכב, קשה לי להאמין שהוא הבטיח טיפול שני (גדול) כתחליף לטיפול ראשון חינם. בדר"כ מדובר בטיפול קטן וכזה הוא השלישי.

כפי שמישהו כאן כבר ציין, הוא קיבל שני טיפולים אבל תמיד מדובר בראשון ובשלישי. נדיר שנותנים את השני.

• תוכן חדש...