Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מחיר של גולף GTI משופרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירון + מחיר הקיט -(בלאי כלשהו לקיט - חכה שמבינים יותר יגיבו)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עכשיו חג, אז יש זמן: אתה צריך לחפור ביד 2, למצוא מודעות של גולפים, איביזות, לאונים וכו' שמשופרות ולראות כמה דורשים, וכך תקבל מושג על מצב השוק.

בהצלחה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
68 אלף מחיר הגיוני

זה קצת יותר מורכב מלהגיד לנו מה המחיר ושיהיה אפשר להגיד לך עם זה הגיוני או לא... אתה יכול לראות 2 מכוניות משופרות זהות אחת שווה 60 אלף והשניה שווה 20 אלף. צריך לבדוק הרבה דברים לפני שאפשר להגיד עם זה שווה את הכסף וגם אז לא בטוח שכל אחד יסכים לשלם את המחיר שאתה מסכים לשלם.

אם יש לך קצת יותר פרטים על הרכב כמו חלקים שהוחלפו איך הרכב היה מתוחזק כמה הוא שמור ואם יש דברים לסדר ועוד ועוד זה יכול לעזור לאנשים להגיד לך את הדעה שלהם, אבל בטח לא לקבוע עם זה שווה או לא...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

הגולף הזאת כבר לא חדשה והיא משופרת. השאלה איך היא משופרת, האם עשו חיזוקים למנוע, כמה זמן הרכב נוסע ככה ועוד. לא משפרים את הרכב סתם, אלא במטרה לנסוע איתו חזק וזה מוסיף בלאי.

אישית הייתי מעדיף רכב מקורי מטעמי אמינות ואפשרות טיפול, למצוא חלקי חילוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השאלה יכולה להיות נשאלת- אך לא תקבל תשובה.

לרכבים כאלה אין מחיר.

השאלה האם כדאי לקנות רכב משופר שבוודאי יש לו בלאי גבוה?

גם על זה תקבל הרבה תשובות שונות ולא חד משמעיות

פורסם

ישנה אחת שנת 2002 עם צ'יפ בלבד באיזור שלי למכירה.

בזמנו חבר עשה לה בדיקה ויצאה תקינה לגמרי.

אם אתה מעוניין, דבר איתי בפרטי ואשלח לך פרטים של הבעלים.

שונא גזענים !.

פורסם

כמו שציינו ברכבים כאלה באמת אין מחיר.

בעיקרון כל עוד הרכב כבר לא סטנדרטי- המוכר יכול לדרוש כל סכום שהוא רוצה, כמובן מעל המחירון הרגיל בהתאם למה שהוא שיפר.

למרות שלפי דעתי גולף עם צ'יפ צריכה להמכר פחות או יותר במחיר של גולף סטנדרטית.

בכל אופן לא מדובר בשיפור יקר מידיי, כנ"ל דוד אחורי, או פילטר פתוח, אני בד"כ מתעלם מאנשים שמבקשים מחיר מופקע ואומרים שיש להם את אחד משלושת אלה או שלושת אלה וזה הסיבה.

במידה והרכב מושקע במה שציינתי, ובנוסף בשידרוגי מערכת, כגון בולמים קפיצים, טורבו גדול, סעפות, צנרות, מזרקים , בוסט קונטרול וכן הלאה - אז המחיר לדעתי כבר עולה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...