Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה, כל עוד זה לא מכניס רווחים למדינה זה לא יבוצע? אבל המון אנשים אם לא הרוב המוחלט ישתמש במטרו (שאני אישית מכיר אפילו), אז מה הבעיה שלהם? בתאכלס, מבחינתי מטרו בגוש דן זה נראה כמו חלום. להרגיש כמו באירופה, ולהיות בארץ (כן, אפילו רק מהדבר הקטן גדול הזה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אולי לפני שנתחיל בבניית רכבת תחתית, אולי נתחיל בהתקנת לוחות זמנים בתחנות האוטובוס?

ולא, אני לא מבקש מסכי LCD, או רחמנא ליצלן אפילו מנורות לדים. כולה דף נייר עם מספרים.

איפה אתה גר, ידידי?

בת"א דן דווקא מסודרים למדי,

וברוב התחנות במקומות המרכזיים יש לא רק לוח זמנים (עם תדירות)

אלא אשכרה מפת תחנות.

לספר לך מה אגד עושים בשביל הציבור בירושלים? עזוב, יש פה ילדים בפורום.

- - - - - -

מה שמפתיע הוא שקו הרכבת ירושלים-ת"א מתקדם לא רע בכלל, יחסית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני גם לא חושב שאזכה לראות בחיים שלי (ואני בן 28 ששומר על בריאותו) רכבת תחתית בישראל.

רק בחיפה האדומה יש את הפתרון המדהים הזה, שהיה טוב לאז ופחות מתאים להיום.

טוב אז היה שלטון שלא רק מדבר אלא גם מבצע

http://www.carmelit.com/carmelit/?FileName=TimeTable.htm

ומטרונית עובדים עליה בחיפה כבר מספר שנים , והרכבת בירושלים כבר עובדת מספר חודשים כך שכל הכתבה היא ספין להראות לנו שהמנהיג חושב עלינו אחרי המחאה.

עד כדי כך צוחקים על האינטלגנציה שלנו?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איפה אתה גר, ידידי?

בת"א דן דווקא מסודרים למדי,

וברוב התחנות במקומות המרכזיים יש לא רק לוח זמנים (עם תדירות)

אלא אשכרה מפת תחנות.

לספר לך מה אגד עושים בשביל הציבור בירושלים? עזוב, יש פה ילדים בפורום.

- - - - - -

מה שמפתיע הוא שקו הרכבת ירושלים-ת"א מתקדם לא רע בכלל, יחסית.

אני גר באשקלון, ואצלנו אין כלום. יש אפילו תחנות שאין אפילו את המספרים של הקוים, שלא נדבר על לוח זמנים. העיקר שהתקינו מספרי קווים בכתב ברייל בכול התחנות.

אפילו שמעתי על פנסיונר עם זמן פנוי ורצון טוב,שהחליט מיוזמתו להדפיס לוחות זמנים עדכניים לכול תחנה נוכחית. הבקשה היחידה שלו מהעירייה היה לספק לו תבניות הכי פשוטות שיש על מנת שהדפים לא יתבלו עם הזמן. מישהו בכלל חזר אליו? התעניין? משהו?

אף אחד.

פורסם

טוב, נו, אגד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפי איך שאני רואה את זה, הסיכוי היחיד שנראה את הפרויקט הזה מושלם עוד בימי חיינו זה רק אם נביא לפה פועלים סינים תחת קבלן פרטי.

פועלים ישראלים (יהודים וערבים) עצלנים מדי בשביל זה.

אם ישראלים היו עובדים על מנהרות הכרמל אני מניח שאפילו עד עכשיו זה לא היה בנוי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כלי תחבורה שמתחיל בשום- מקום, נגמר בשום-מקום ובדרך עובר בשום-מקום. אבל מתהדר בתואר הרכבת התחתית הקצרה בעולם.

האמת היא שכתלמיד בבי"ס יסודי הייתי נוסע בכרמלית יום-יום, אבל הגיאוגרפיה של העיר השתנתה, מרכז הכרמל כבר לא ממש מרכז, הדר הכרמל מקם שעדיף להדיר עצמך ממנו אחרי 17:00 וגם בעיר התחתית אין יותר מדי מה לחפש, כך שמספר הנוסעים היומי הוא כמו ברכבת אחת בעיר אירופית מרכזית.

הבעיה היא שהפרוייקט נעצר אחרי קו אחד ולא התקדם עם התפתחות העיר ופרבריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב אז היה שלטון שלא רק מדבר אלא גם מבצע

http://www.carmelit.com/carmelit/?FileName=TimeTable.htm

ומטרונית עובדים עליה בחיפה כבר מספר שנים , והרכבת בירושלים כבר עובדת מספר חודשים כך שכל הכתבה היא ספין להראות לנו שהמנהיג חושב עלינו אחרי המחאה.

עד כדי כך צוחקים על האינטלגנציה שלנו?

וברשותכם לקחתי כמה שעות עם חלק מנכדי ואחת מבנותי .

בטוב ליבנו באוכל , דיסקסנו גם על אירועים בפורום

והגענו למסקנה למה בתל אביב לא נזכה לראות את הפלא השמיני.

כי הלא מדובר במטרופולין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רכבת תחתית ? מה טוב בזה?

העלות של בנית הרכבת היא אסטרונומית, וכרטיסי הנסיעה חיבים להיות מסובסדים חזק כדי שיסעו בזה. אז מה עשינו?

פשוט יותר להכריז איזור שאליו הכניסה לרכב בתשלום כמו בלונדון, ארגון האוטובוסים בצורה טובה (עדיפות ברמזורים, נתיבים מוגבלים לאוטובוסים) , כלומר מטרונית ( או BRT ) ואז תהיה תחבורה ציבורית טובה מהירה וזולה.

וזה עובד. אפשר לקחת דוגמא מברזיל, מהעיר קוריטיבה, שבה ראש העיר חיימה לרנר (יהודי) בנה מערכת תחבורה ציבורית מצוינת.

יהודה

• תוכן חדש...