Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לינק לכתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4212729,00.html

תנו דעתכם. אני בעד (אחרי מספר מטרו שעברתי בחו"ל, פשוט תענוג, ותוך זמן קצר גומעים עשרות קילומטרים בנוחות ובזול יחסי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה מכיר את המנון המדינה?

אז עוד 2000 שנה תהיה רכבת תחתית בתל אביב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם גשר מסכן של 500 מטר כמו אם המושבות לקח 5 שנים להקים, מעניין כמה שנות אור יקח הפרויקט הזה..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בהמון ערים יש מטרו, ואני לא מדבר על משהו שבנו לפני 5-10-15 שנה. אז למה שם זה עובד כלכך טוב אפילו שזה ישן ומיושן, ואצלנו אי אפשר? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בהמון ערים יש מטרו, ואני לא מדבר על משהו שבנו לפני 5-10-15 שנה. אז למה שם זה עובד כלכך טוב אפילו שזה ישן ומיושן, ואצלנו אי אפשר? :roll:

יש אצלנו סדרי עדיפות אחרים.

תחבורה ציבורית היא כמעט במקום האחרון.

אפשר לומר בלי הגזמה שאנחנו כנראה בסביבות המקום ה-80 בעולם מהבחינה הזו.

במדינות עולם שלישי היא בדרך כלל טובה יותר כי יש לה הרבה יותר משתמשים וביקוש, ובמדינות מתקדמות היא הרבה יותר טובה כי בדר"כ לממשלה אכפת מהאזרחים ומהתיירים.

בכל מדינה שהייתי בעולם (אולי למעט בוליביה), הסתדרתי מצויין עם התחבורה הציבורית כמעט בלי צורך לשאול אף אחד. בארץ, בתוך הערים, זה בלתי אפשרי.

אז לשאלתך, בטח שאצלנו אפשר. כמו שאפשר לעשות מערכת חינוך נורמלית, אפשר למנוע התדרדרות של מערכת הבריאות, אפשר ליצור פארקים בערים, אפשר להוריד מיסוי על רכבים, אפשר להתמקד באכיפה יעילה. זה פשוט לא יקרה. לפחות עד שזה לא יענה על איזשהו צורך פוליטי.

רוצה תחבורה ציבורית טובה? זה מאוד פשוט. דרכון וכרטיס טיסה בכיוון אחד. זה כל מה שאתה צריך.

פורסם

למה? דווקא אני ממש בעד שזה יקרה. הגיע הזמן שהעסק יתחיל לזוז. אם לא אוטובוסים ותחבורה נורמלית, לפחות זה (טוב נו, לא לפחות, זה העיקר). וגם אם הפרויקט יתחיל עכשיו וייגמר ב-2020, אני אומר אמן.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה? דווקא אני ממש בעד שזה יקרה. הגיע הזמן שהעסק יתחיל לזוז. אם לא אוטובוסים ותחבורה נורמלית, לפחות זה (טוב נו, לא לפחות, זה העיקר). וגם אם הפרויקט יתחיל עכשיו וייגמר ב-2020, אני אומר אמן.

2020? אני מוכן לחתום על 2025. ברצינות גמורה.

פורסם

מה 2025? אתם עושים צחוק?

קו אחד מסכן באורך כולל של לא יותר מ15 ק"מ לקח להקים יותר מ10 שנים בירושלים.

לרשת את גוש דן ב7 קווים שחלק מהם תחתיים זה מדע בדיוני. when pigs fly. או בשנת 2158. המוקדם מבינהם.

V5

פורסם

אני גם לא חושב שאזכה לראות בחיים שלי (ואני בן 28 ששומר על בריאותו) רכבת תחתית בישראל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עצוב שאלו התגובות, ואני יודע שהן אינן ציניות. כנראה אני באמת תמים ומאמין גדול :|

ZOOM-ZOOM

פורסם

אולי לפני שנתחיל בבניית רכבת תחתית, אולי נתחיל בהתקנת לוחות זמנים בתחנות האוטובוס?

ולא, אני לא מבקש מסכי LCD, או רחמנא ליצלן אפילו מנורות לדים. כולה דף נייר עם מספרים.

פורסם

אין פתרון יותר טוב.

כל דבר שלא כולל הפרדה מפלסית אין לו סיכוי.

אין שום בעייה טכנית לבצע את זה בתל אביב - ההוכחה המנהרות של חברת חשמל.

רק בירוקרטיה וטמטום מונעים את זה.

הייתי מלביש על זה גם את התיק הבטחוני - המנהרות הן מקלט מסויים

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

רכבת תחתית בגוש דן זה אחד הפתרונות החכמים ביותר לבעיות התנועה והפקקים באיזור הזה. מה שאומר שזה לא הולך לקרות בזמן הקרוב.

הדבר ידרוש השקעה גדולה מצד הרבה אנשים שאין להם כלכך צורך לגרום לדבר הזה לקרות.

כשמישהו אשכרה יחשוב על רווחת האזרחים במדינה הזו, דברים יתחילו לזוז.

• תוכן חדש...