Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, אם טעיתי בפורום קבלו את התנצלותי. לא מצאתי מתאים ממנו ברשימת הפורומים ולכן אני שואל אתכם.

אנו מנסים למכור שלושה רכבים. פולו אוטומטית 2009, טוסון גז, ומונדאו 2007. לא קיבלנו אפילו טלפון אחד כבר שבוע לאחר פרסום ביד 2 ובלוח מסחרי אחר. מילא אם היו מתקשרים ומתווכחים על המחיר (מחירון מינוס), או מספרים כמה קשה עכשיו וכו' וכו'.

אבל לא לקבל טלפון אחד משלוש מודעות שונות זה לא קצת מוזר?

גם שני חברים שלי המנסים למכור את מכוניותיהם (סוזוקי SX4 וסיטרואן C5) מדווחים על חוסר התעניינות דומה.

האם אלו המודלים שאין בהם עניין כלל? או שאנשים פשוט לא קונים ?

הייתי שמח להבין מה המצב כי תכננו לרכוש שתי מכוניות חדשות במקום שלושת הישנות אבל ללא מכירה לא נוכל להרשות לעצמנו את רכישתן.

תודה לכל העונים.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו שעולה לי בראש- אולי הקונים הפוטנציאלים חושבים שאתם סוחרים? (מפרסמים 3 רכבים בו זמנית).

אני אישית כנראה לא הייתי מתקשר במצב כזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני בספק אם יש אנשים המחפשים בו זמנית את אחת המכוניות האלה, שיכולים לשים לב לכפילויות במספרי הטלפון.

השוק אכן בעייתי עכשיו אבל הבעיה נובעת יותר מהדגמים שאתם מנסים למכור- סופרמיני במחיר של סופרמיני ידנית/מיני אוטמטית חדשה. רכב מנהלים שהביקוש שלו לא משהו בכלל, ויונדאי טוסון גז שאת האמת אין לי מושג איך בכלל אנשים יאכלו את הדבר הזה.

מילת המפתח במכירה מצד אחד זה סבלנות, ומצד שני, לא להיות מקובע יותר מדי על המחיר. תזכור, כול חודש שאתה לא מוכר את הרכבים אתה מפסיד עליהם כסף בתור ירידת ערך,ביטוח ואולי גם טיפולים.

פורסם

עוד סיבה היא מקרה כמו של אבא שלי, מה שיוצר גלגל שמחליש את השוק הפרטי - האוטו שלנו במצב לא הכי מזהיר, ולמכור אותו דרך יד2 זה בלתי אפשרי.

לכן האלטרנטיבה היחידה היא ללכת איתו לטרייד אין, לקבל עליו מחיר זנותי ולצאת עם רכב הרבה יותר חדש בלי יותר מדי בלבולי שכל..

פורסם

כמו תמיד.

לקנות זה מאוד קל, אבל למכור זה כבר סיפור אחר.

אבל הכל פונקציה של מחיר.

לפעמים אנשים קונים משהו שבכלל לא היה בתוכניות - רק בגלל מחיר זול.

אם אין ברירה -מורידים במחיר בשביל למכור!

פורסם

זה קל

פיאסטה חדשה חדשה עולה כמו הפולו שלך.

המונדאו רכב בלי שוק עם מנוע גדול ורושם של זללן.

יונדאי עם גז-כלבוטק עשתה כתבה גדולה על רכבים מוסבים גז שניזוקים בעקבות זה שהם לא בנויים לזה למעט סובארו.

לגבי חבר שלך למכור C5 שיהיה לו בהצלחה! לגבי הSX4 גם רכב שלא הרבה אוהבים בגלל הצורה שלו.

אותי באופן אישי זה מרתיע לקנות רכבים מאנשים שגרים במקומות מרוחקים ולפי הכינוי שלך גר על ההר אולי אנשים לא רוצים רכבים שעלו הרבה בעליות או שהו בתנאים יותר קשים במקום מגוריך.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לפני כשבועיים-שלוש מכרנו ניסן אלמרה 06, פירסמנו ביד 2 ועל גבי הרכב עצמו, היו טלפונים בלי הפסקה.

פורסם

יש קושי למכור רכבים בטווח המחירים של 60-80+, משום שיש הרבה היצע מליסינג עם מימון.

לגבי הפולו - אם תיתן מחיר טוב אני מניח שיהיו טלפונים. פשוט תפרסם במחיר נמוך יחסית.

טוסון גז? לא יודע מה לומר לך.

מונדאו? במחיר שלו מקבלים היום פוקוס חדשה, חסכונית ומתקדמת יותר. או שירכשו מונדאו חדשה עם מנוע וגיר עדיפים. כמה אנשים כבר מחפשים אוניה יד II? (זה לא אישי נגד הרכב, רק צריך להיות ריאליים; ממילא רוב הרכבים האלה הלכו לליסינג)

להערכתי ישועה תמצא רק בטרייד אין.

לגבי מכירת האלמרה - בדיוק אותו דבר היה גם לאחותי, עם אלמרה מעט ישנה יותר. הביקוש לרכבים האלה הרבה יותר טוב, מאשר נניח ל- C5. מי ייכנס להרפתקה כזו, מלבד חבר פורום או שניים? מצד שני, במחיר סופר-זנותי, אולי הרכב הופך לכדאי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

במצב השוק הנוכחי יהיה לך מזל אם תמכור אחת מהן.

דווקא הטוסון לדעתי עם סיכויי מכירה יחסית יותר טובים כי מי שרוצה ג'יפון ונוסע הרבה יכול להתעניין ברכב מוגז.

פולו שעולה כמו מכונית סופרמיני ידנית חדשה נראה אותך מוכר.

ואלו שמתעקשים על אוטומט ילכו למגרשי הליסינג ויקחו משם איזו אקסנט או אוואו או זבל אחר במחירי סוף עונה.

מונדאו - רכב נהדר עם שוק גרוע ברמות קיצוניות.

כל הקטגוריה הזו (רכבי מנהלים) סובלת משוק גרוע, והמונדאו היא מהיותר גרועות בקטגוריה מבחינת שוק.

אז 2 אפשרויות:

1. תישארו עם 2 מהרכבים הקיימים (איזה קטגוריות אתם צריכים?)

2. בדקו אצל היבואנים אם יש טרייד אין בתנאים אטרקטיביים. לפעמים יש מבצעים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אותי באופן אישי זה מרתיע לקנות רכבים מאנשים שגרים במקומות מרוחקים ולפי הכינוי שלך גר על ההר אולי אנשים לא רוצים רכבים שעלו הרבה בעליות או שהו בתנאים יותר קשים במקום מגוריך.

מה הקשר? אזור תצוגת הרכב היעיל ביותר בחיפה נמצא במרומי הכרמל (שד' אבא חושי)

בינינו - לא היית רוכש רכב מתושב חיפה או ירושלים? ממש מקומות שכוחי אל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה אתם מתעקשים למכור רכב במחיר מחירון ?

פשוט תוריד את המחיר ותראה איך מתקשרים אליך , זה הכל .

טרייד אין יקחו רכב ששווה 80k ויציעו עליו 55k בלי בושה !

עדיף כבר למכור ב65k למישהו פרטי.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

השוק חי וקיים.

לאחרונה מכרתי קורולה 2003 במחיר שנושק למחירי פוקוס/קורולה 2008 יוצאות ליסינג..

הכל תלוי בסוג הרכב ובנתונים.

למכור טוסון זה בעיה, רכב שעושה 1:6 בימינו זה קצת יותר מידי, העובדה שיש מאות רכבים למכירה גם לא עוזר יותר מידי.

לגבי הפולו, אני מניח שאתה מבין את המצב, כל מבצעי ההנחות למיניהם (רובם של צ'מפיון) לא עושים טוב לסיכויי המכירה שלך.

תהיה ריאלי, תבדוק מה רמת המחירים של סופר מיני חדשות אוט' ותוריד 40-50% בערך.

לגבי מונדיאו, אם הנתונים טובים (יד-1 פרטית ק"מ נמוך וללא תאונות) אז אני מניח שאם תוריד 5-10% מהמחירון לא תהיה לך בעיה למכור (המחירון שלה גם ככה בדיחה).

פורסם

כתבתי את זה בנושא אחר גם.

פירסמתי שאת האיביזה שלי למכירה אני מקבל המון טלפונים ביום מאנשים שרוצים לשלם לי מחירון,היה אחד שאפילו אמר שהוא מחפש רכב כזה כבר חודש וחצי. הרכב לא נמכר כי אני דורש מעל המחירון.

הכל כנראה תלוי בסוג הרכב.

לא מדובר על רכב ישן או זול במיוחד. מחיר המחירון שלו הוא 38 אלף.

פורסם

השוק לא נעצר בל כמו שהסבירו לך כאן, יש לך בעיה גם עם הדגמים שאתה מוכר וגם עם מה שקורה אצל היבואנים שתקועים עם מלאים של בערך 100,000 מכוניות חדשות בארץ ועושים הרבה מבצעים. אם אתה לחוץ למכור, תהייה מוכן להפסיד עליהם ותעיף אותם למגרש.

אם לא, אז סבלנות וכמו שמישהו אמר לך, אל תשים שלוש מכוניות על אותו טלפון כי אנשים ישר חושדים שזה סוחר.

• תוכן חדש...