Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא כן חושב שהשוק נעצר. זה נובע גם מהמצב הכלכלי, גם ממחירי הדלק וגם מההוזלה במכוניות החדשות. אנשים הרבה יותר בררניים בנוגע לרכישה ופחות מוכנים להרפתקאות. לצערך, שלוש המכוניות שאתה מציע למכירה הן הרפתקאות, כל אחת מסוג אחר. מכוניות מבוקשות תמיד תהיינה מבוקשות - ואפילו יותר במצבים של שוק בירידה, כיוון שאמנם יש פחות עניין במכוניות פחות מבוקשות, אבל הצורך הכללי בכלי רכב משומשים לא קטן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוק אכן מוצף במכוניות יוצאות ליסינג כמו פוקוס, קורולה ומאזדה 3. לקח לי 3 שבועות + הורדה של 20% מהמחירון בשביל למכור רכב "בעייתי" כמו קורולה יד 2, 110K ק"מ, כאשר יד 1 היתה ליסינג מימוני (שהורדה מהמחירון (62) היא לא גבוהה (10%), אך למי איכפת ? יש "החכר" ברשיון !).אני מניח שאם הייתי מתעקש על מחיר "מחירון" של 55 אלף, לא הייתי מוכר לעולם. לפחות בשבוע ראשון, כאשר ביקשתי 55, לא קיבלתי אפילו טלפון אחד !

בסוף מכרתי ב-45 אלף, ואני עוד מרוצה. :-D

פורסם

אני מציע שתיגשו ליבואן רעב ותיקחו רכבים חדשים במקום אלו שיש לכם.

בפיאט מציעים לכם כיום מחירון +5% ובסובארו גם מציעים מחירון.

אני מניח שאם תיגשו ל"קרסו טרייד אין" ותהיו מוכנים לקחת מגאנים במחיר מחירון, תקבלו גם מחיר הוגן על הרכבים שלכם.

אל תשכחו דבר אחד: כשהרכב שלכם מגיע לטרייד אין, לסוכנות יש אפשרות למכור אותו בתנאים מיוחדים שלכם אין. הם מציעים טרייד אין ללקוח על רכבו הישן והם מציעים מימון מסודר - ככה שגם את המונדאו שלכם מישהו יכול לקחת, אם היא תגיע ביחד עם מימון אטרקטיבי, למשל.

פורסם
כמו תמיד.

לקנות זה מאוד קל, אבל למכור זה כבר סיפור אחר.

אבל הכל פונקציה של מחיר.

לפעמים אנשים קונים משהו שבכלל לא היה בתוכניות - רק בגלל מחיר זול.

אם אין ברירה -מורידים במחיר בשביל למכור!

אוי באמת ? 3 חודשי חיפוש אחר רכב משפחתי משנות ה2000. חודשיים וחצי חיפוש אחר מיני ידנית בת 7.

ואני לא פדנט גדול, חיפשתי רק רכב במצב טוב בלי מכות בולטות ומיוחדות ושהמנוע יהיה תקין. רק אם תדע על מה נפלתי...

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אני מציע שתיגשו ליבואן רעב ותיקחו רכבים חדשים במקום אלו שיש לכם.

בפיאט מציעים לכם כיום מחירון +5% ובסובארו גם מציעים מחירון.

אני מניח שאם תיגשו ל"קרסו טרייד אין" ותהיו מוכנים לקחת מגאנים במחיר מחירון, תקבלו גם מחיר הוגן על הרכבים שלכם.

אל תשכחו דבר אחד: כשהרכב שלכם מגיע לטרייד אין, לסוכנות יש אפשרות למכור אותו בתנאים מיוחדים שלכם אין. הם מציעים טרייד אין ללקוח על רכבו הישן והם מציעים מימון מסודר - ככה שגם את המונדאו שלכם מישהו יכול לקחת, אם היא תגיע ביחד עם מימון אטרקטיבי, למשל.

גם לקבל שחיטה "הוגנת" במחירון, וגם לקחת חתונה קתולית נוספת בתור מגאן? לא מומלץ לדעתי.

פורסם
גם לקבל שחיטה "הוגנת" במחירון, וגם לקחת חתונה קתולית נוספת בתור מגאן? לא מומלץ לדעתי.

אני מכיר מישהו שמכר ככה וולוו שנת 97, שגם כשחתך 50% מהמחירון לא קיבל טלפון אחד.

הרכב היה שווה סביבות 20K (לא זוכר דגם מדויק) ופשוט לא להאמין - גם ב-10K אין טלפונים, לרכב די שמור.

אז במקום למכור את הרכב לברזל (כי אף אחד לא רוצה לקנות אותו ממך), קונים מגאן. לא בדיוק פאר הסחירות ושמירת הערך, אבל לפחות הוא מכר והשתדרג - וקיבל מחירון תמורת מחירון...גם זה משהו.

פורסם

השוק מת אני מנסה למכור מאזדה 6 07 שמורה ,יפה ק"מ נמוך וטסט לשנה מלאה, יד 2 צפו במודעה 1000 איש, WINWIN

עוד מאות ,פייסבוק מודעה על הרכב 0 טלפונים ,מחירון מי קרוב לזה בכלל 0 טלפונים .

פורסם

לעומת זאת חבר מכר פונטו ספייס אוטומטית בתור חצי יום. בבוקר פרסם את הרכב ואחה"צ הגיע מישהו וקנה, ועוד מעל המחירון.

אז אין מה להכליל, יש רכבים מבוקשים ואלה כמובן הרכבים החסכוניים בדלק.

פורסם

:idea:חבר שלי בא לטרייד אין לחפש סניק מצא שם רכבים שעומדים שנה ושנתיים במגרש!

רוב הרכבים היו בלי מצבר

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מכרתי לאון TSI תוך שבוע קרוב למחירון. צריך להודות שזה שילוב של זה שהייתי מעט גמיש + הרכב היה ללא רבב וללא שיפורים.

האמת שהתעניינו ברכב דיי הרבה אנשים, בשבוע באו לראות אותו חמישה שונים. רק שהרוב הציעו קרוב ל70K. כאשר המשקולל 83K.

פורסם
מה הקשר? אזור תצוגת הרכב היעיל ביותר בחיפה נמצא במרומי הכרמל (שד' אבא חושי)

בינינו - לא היית רוכש רכב מתושב חיפה או ירושלים? ממש מקומות שכוחי אל.

בדיוק! לא הייתי קונה רכב שנסע באופן תכוף באזור הררי.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני מניח שמבחינתו נסיעה בפקקים של גוש דן מזיקה לרכב פחות מנסיעה בכבישים פתוחים כמו 1 או 443 או 705.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם כל הבכיינות, יש מגמה איטית ומתמשכת של עלית הכסף בידי הציבור (המחאה היא יותר על הפער), לכן לציבור גדול יותר, יש העדפה לרכבים חדשים. יותר ויותר קונים רכבים חדשים, גם בעידוד המבצעים, זה אומר שמשתחרר לשוק יותר רכב משומש, לעומת פחות רוכשים. המחירון שמיום ליום הופך לבדיחה שלא שווה את הנייר עליו היא כתובה, מנסה להילחם במגמה, ללא הצלחה יתרה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני מנסה למכור את הטווינגו ובשבועיים של מודעות ביד 2 קיבלתי טלפון אחד, וגם הוא היה מהקשקשנים הדפוקים האלו

(אני קונה ממך ת'רכב, לא שם שמן אפילו וזורק לפח אחרי שנה. מה אכפת לי ששמרת עליו? זה משומש ולא שווה יותר מ4000)

• תוכן חדש...