Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה רעה עם תחנת דלק טן (Ten)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה לי בתחנת דלק פז בפסגת זאב בירושלים הוא שבאתי לתדלק במזומן בשירות עצמי ב200 שקל, הכנסתי את המשאבה לפיית המיכל, וכאשר סיימתי למלא דלק ובאתי להחזיר את הפייה למקום, ראיתי שלא נזלה אפילו טיפה של דלק, מוזר אבל אפשרי. הנעתי את האוטו וראיתי שהמחוג לא זז אבל לא זז סנטימטר. אחר כך תדלקתי עם הכרטיס אשראי והופ התמלא חצי טנק כמו גדול. כמובן שהתווכחתי עם מנהל התחנה אחרי המקרה וקבלתי טנק חינם שבוע לאחר מכן. בכל מקרה לא ממליץ בכלל לתדלק בתחנה הזאת גם בגלל המקרה שלי וגם מהרבה מקרים וסיפורים ששמעתי על התחנה.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדיון מיותר לחלוטין. הדלק נשאר במיכל ולא בורח לשום מקום.... מי שלא יכול לשלם על מיכל דלק מלא אז שלא יחזיק רכב. נכון - המתדלק טעה, אך הדלק נשאר במיכל וייעשה בו שימוש על ידי בעל הרכב.

אני ממש לא מסכים עם הטענה שלך,מה שאתה אומר בעצם שעכשיו שכל מתדלק יתחיל לעשות לי טעיות כאלה ואחרות בתחנת הדלק אז אני אמור לשתוק ולספוג את זה בגלל שהמתדלק עשה טעות.אז במקום התכנון להיכנס לתדלק ב100ש"ח אז אתה יוצא ב200ש"ח ביג דיל,כן זה ממש ביג דיל ודברים כאלה לא צריכים לקרות ומה זאת אומרת "מי שלא יכל להרשות לעצמו לתדלק מיכל מלא-שלא יחזיק רכב" אני כיום ברכב שלי אני לא יודע על מה אתה נוהג אבל אני יכל להגיד לך שהרכב שלי שותה ולא מעט, לא יכל להרשות לעצמי למלא מיכל מלא במיוחד לאור חציית הליטר מעל 8 ש"ח במוצ"ש,ואם זה יקרה זה רק במקרים דחופים ובנסיעה מיוחדת שאני יוכל להתפשר ולחטוף את הנזק.

פורסם

לפני כחודש תדלקתי בתחנת דלק טן בחולון. ביקשתי מיכל מלא.

פתאום אני שם לב שנשפך לי דלק מהמיכל. למה זה לא עוצר אצל באופן אוטומטי אני לא מבין.

בגלל שגם אני וגם המתדלקת שמנו לב מהר לזה והיא עצרה אז לא עשיתי בלאגן מזה ולא דרשתי זיכוי על מה שנשפך, מה גם שלך תוכיח כמה בדיוק נשפך. אבל יש להם בעיה במערכות ולפי הסיפורים פה אני רואה שזה בהרבה תחנות.

עוד משהו שלא אהבתי בתחנת דלק של טן בפארק אפק בראש העין זה המתדלקים הניג'סים. לא פעם נתקלתי במתדלקים ניג'סים שרוצים למכור לך כל מני מוצרים אבל יש גבול. ההם בטן בפארק אפק נפלו עליי וניסו למכור לי כל מה שיש להם. היה מעיק.

למרות זאת, בכל הזדמנות שתיהיה לי אני אתדלק אצל טן. מחיר הדלק יותר זול ואני סומך על רשת מאשר כל מני תחנות פרטיות קטנות שמוכרות דלק ביותר זול אבל לך תדע מה הם עירבבו עם הדלק.

פורסם

טעויות קורות ועל טעויות צריך לשלם, אבל! הכסף לא הולך לפח, ועם כל האי-נעימות שנובעת מכך, לדעתי, דרישה מהתחנה לשאת את עלות התדלוק העודף אינה במקומה. חוץ מזה, כפי שכבר צוין, ידוע שהמתדלקים סופגים את הנזק ומשלמים מכיסם, דבר שאינו חוקי אבל זה לא העניין כרגע.

RK, אני לא חושב שאתה יכול להשוות מקרה שכזה לדוגמא של השירות הקלוקל בסוכנות UMI. כאן אתה מקבל תמורה שאתה כן תשתמש בה ובכל מקרה מדובר על דברים שונים במהותם.

machinehead, בפועל מיכל הדלק יכול להכיל יותר ליטרים ממה שמוצהר ע"י היצרן. זה יכול לקרות כאשר משתחרר יותר אוויר מהרגיל מתוך המיכל.

לכל החכמים שטוענים שהמתדלק/התחנה צריכים לשאת בעלות הדלק, יש לי רק דבר אחד להגיד לכם "עשיית עושר ולא במשפט".

יום טוב

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בוא נניח ואתה צודק, בשביל להוציא את החלל האוויר, היה בפיית התדלוק מאין לחצן שחור שמשחרר את האוויר, אך בשירות מלא המתדלק שם את הפיה וזהו מבלי לשחרר את האוויר.

מה שגם מוזר שבאותה צורה תדלקתי בתחנה סמוכה - דור אלון והמשאבה הראתה 39 ליטר ולא 55 ליטר.

אני באתי לתדלק עם רבע מיכל, אז באמת קשה לי להאמין שאפשר לדחוס 10 ליטר בנוסף ל45 ליטר, מה גם במיכל הייתה עוד יתרה של 4-5 ליטר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

למה פשוט לא נכנסת ליעד כ50 מטר משם, אני לא הייתי עושה לך טעות :)

סתם בלי קשר לפרסומות על המקום שאני עובד בו (וכותב ממנו כרגע :\)

אני יכול להגיד לך בוודאות שאני אישית, אף על פי שלא קרתה לי טעות לעולם בדלק פה, מסתכל ב7 עיניים וגם עושה ביטול אם אני חושב לרגע שטעיתי, ולא אכפת לי שהלקוח מחכה עוד כ20 שניות, מעדיף להיות בלב שלם ולא שיהיה חסר 200 שקל, לגבי מתדלקים בסדר קורה, אבל הדלק באוטו מתחדש ואין מה לעשות, ה20 ששילמת עכשיו תשלם בכל מקרה בפעם הבאה.

לי היה סיפור עם ליסינג של אבא שלי, לקחתי אותו לצבא פעם ורציתי לשים 100 שקל (לא היה דלקן) והתופסן הזה של הדלק נתפס, ועם המחיר של היום שניה של חוסר עירנות עלה לי ב20 שקל, אין לי את מי להאשים חוץ ממני אבל מה היה קורה במידה וזה היה מתדלק, ברכב כזה היה מאוד אכפת לי.

יש שני צדדים למטבע, הייתי (ואנוכי) בשני הצדדים וקשה לבחור בצד מסוים ולהגיד שהוא הצודק.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לי זה דווקא קרה בתחנת סונול הקוממיות. אמרתי למתדלק 100 והוא כנראה שמע מלא ומילא לי פול. אני מסתכל פתאום הוא אומר לי 250 ש''ח לא הבנתי על מה הוא מדבר, אחרי שאמרתי לו שביקשתי 100 הוא ישר התחיל לעלות את הטונים שאמרתי מלא ו"תפסיק לזיין את השכל ותשלם" ולא היה לי יותר מידי מה להתווכח והוא קרא למנהל. דיברתי עם המנהל הוא אמר שטעויות כאלה קורות ואם אני מוכן לשלם אמרתי לו שכן והוא גם פיצה אותי בשטיפה, עץ ריח, אבקת כביסה (כן כן, אני יודע שזה הזוי) וכל מיני פיצ'פקס כאלה.

מה השוס ? אחרי חודש, זה שוב קרה ! הפעם כבר אמרתי שאני לא מוכן לשלם ואמרתי בפרוש 100 ואין פה עוררין (דאז הייתי בתקופת התיכון וכל 100 שקל זה קריטי) והמנהל תחנה אמר שאני אשלם והוא יזכה אותי. עבר שבוע והוא לא חזר אליי, אז כבר פניתי במכתב לסונול שהחזירו לי את כספי.

אבל כיום מי יכול לתדלק בסונול/פז/דלק/דור אלון, אני בחרתי יעד :wink:

:idea: בשבת סד"ש !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
NINJMNKY המתדלקים לא כאלו מסכנים, אני בעצמי עבדתי 4 חודש בתחנת דלק לפני הגיוס לצבא, ועד היום זאת הייתה אחד העבודות הכי כייפית שהיתה לי עד היום, הייתי עושה 210 ש"ח יומי בבמוצע, שזה המון כסף בזמנו(הייתי יודע איך להוציא טיפים מאנשים)

כאשר עשיתי את הפאדיחה הראשונה שלי בספירת המזומנים, שילמתי מכיסי, פעם אחד תדלקתי למישהו בטעות בדיוק כמו בסיפור שלי אבל אני הייתי בצד של המתדלק, אתה יודע מה עשיתי? אמרתי לבן אדם זאת הטעות שלי כנס לאוטו וסע אני ישלם על זה, לא ישר המצאתי סיפורים ללקוח שהוא האשם, למדתי את הלקח שלי מאז לפני כל תדלוק בדקתי ב-7 עיניים שאני לא עושה טעות.

כנראה זכרונותיך מתחנת דלק התערפלו במהלך שנים. גם אני עבדתי בתחנת דלק. זו הייתה העבודה הכי מגעילה שעבדתי בה אי פעם. התרוצצתי שעות כמו שד בין מכוניות רק כדי לקבל צעקות, קללות ותלונות מלקוחות. (גם לא מעט מקרי אלימות) טיפים הסתכמו ב-10 אג' פה, שקל שם. חוסרים יוצאים מכיסו של מתדלק. לחץ בלתי פוסק למכור מוצרים נחותים במחירים מופקעים. שמעתי סיפורים על מתדלקים שסיימו משמרת עם 50-60 שקל טיפים, אבל לדעתי זה קשקוש. מקרים בודדים. טיפים (זעומים) מרוויחים בתחנות דלק מאוד עמוסות ושם זה כבר רמת אחרת לגמרי של גיהנום. עבודה יחסית סבירה יש בתחנות דלק פחות עמוסות, אבל מצד שני אין טיפים.

אני רוצה לראות אותך מקפיד לבדוק ב-7 עיניים כשיש לך שיירה של עשר מכוניות, נהגים צועקים "אבל מה זה השירות הזה?! כמה זמן צריך לחכות?!" וצופרים באוזן. (כדי שלא תשכח שהם מחכים, חלילה) טעויות קרו ויקרו. כולנו בני אדם. תחנות דלק צריכות לספוג טעויות במקום גלגל את ההפסדים על העובדים שנאלצים להשלים חוסרים מהמשכורת הזעומה שהם מרוויחים ביזע רב. אני מבין לגמרי מתדלקים שמתווכחים עם לקוחות. אין להם מה להפסיד.

פורסם
אני ממש לא מסכים עם הטענה שלך,מה שאתה אומר בעצם שעכשיו שכל מתדלק יתחיל לעשות לי טעיות כאלה ואחרות בתחנת הדלק אז אני אמור לשתוק ולספוג את זה בגלל שהמתדלק עשה טעות.אז במקום התכנון להיכנס לתדלק ב100ש"ח אז אתה יוצא ב200ש"ח ביג דיל,כן זה ממש ביג דיל ודברים כאלה לא צריכים לקרות ומה זאת אומרת "מי שלא יכל להרשות לעצמו לתדלק מיכל מלא-שלא יחזיק רכב" אני כיום ברכב שלי אני לא יודע על מה אתה נוהג אבל אני יכל להגיד לך שהרכב שלי שותה ולא מעט, לא יכל להרשות לעצמי למלא מיכל מלא במיוחד לאור חציית הליטר מעל 8 ש"ח במוצ"ש,ואם זה יקרה זה רק במקרים דחופים ובנסיעה מיוחדת שאני יוכל להתפשר ולחטוף את הנזק.

המתדלק טעה, אך לטעות הזו אין שום משמעות מבחינת הלקוח. מה שהוא לא ישלם היום על דלק, הוא ישלם מחר. אני לא מבין את ההבדל.

וכן, אני חושב שמי שלא יכול להרשות לעצמו למלא מיכל דלק ברכב שלו אז אין היגיון שיחזיק את הרכב.

פורסם
איך אני אוהב את הדברים האלה, פשוט מחכה שזה יקרה לי באיזה שהוא מקום :-D

באותו רגע הייתי אומר לבנאדם " תוך 5 דק' אם אתה לא מצליח לשאוב את הדלק תחפש מטאטא כי האבק זה מה שישאר לך פה ממני "

פשוט חוצפה!

את האמת זה קרה לי בתחנת דלק היובל בחולון אם מישהו מכיר מילאו לי מיכל מלא כאשר ביקשתי למלא ב150 ש"ח בלבד.

לאחר שהמנהל של התחנת דלק הגיע ואמר לי שזה טעות של המתדלק ואני צריך לשלם או בכרטיס אשראי או במזומן או פעם הבאה

שאבוא לתדלק בתחנת דלק הזו וראה את הצורה שהגבתי לו " או שאתה זז מהאוטו או שהאוטו יזיז אותך " ופשוט אמר למתדלק שזה

ירד מהשכורת שלו המשכתי לדרכי והוא לדרכו.

אנשים צריכים לדעת לבוא בגישה נכונה ולא בגישה עקומה.

איזה גבר אתה , פשוט כל הכבוד...

ובעברית פשוטה שתבין - אתה פשוט סוציומאט אמיתי...

גס רוח , אלים (גם אלימות מילולית היא אלימות) ובקיצור - ערס מצוי...

למזלנו , רוב האנשים במדינתנו הקטנה עדיין שונים ממך.

ביום שהרוב יהיו כמוך - אפשר לסגור את הבסטה (בלי לחכות לאחמדניג'אד)...

פורסם

אומנם עברו 6 שנים מאז שעבדתי כמתדלק אבל עדיין הזיכרונות טריים,

כל מה שיש לי להגיד זה שאני מאחל לכל אותם האנשים שעושים הצגות ולא מוכנים לזוז מילימטר בשביל העיקרון

הדפוק שלהם שכשהם יעשו טעות, והם יעשו , שלא יפגינו אליהם אפילו טיפת חמלה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

מכל השרשור הזה, מה שאצלי לא נתפס זה שהמתדלק משלם מכיסו הפרטי על טעות. אתם חיים באוגנדה?

יש חוק בארץ, וכולם מצייתים לו. גם בעל התחנה לא פטור ממנו.

בפעם היחידה שמעסיק דרש ממני לשלם על טעות (שנעשתה בתום לב), הסינר ירד והוא לא ראה אותי יותר. חסר עבודות בשכר מינימום?

פורסם

אל תשכחו שאנחנו בישראל, תמיד עולה החדש לטריק של "לא נעשה הגבלה לתדלוק למרות שהלקוח ביקש רק כדי להוציא ממנו עוד כסף".

ולכל המתדלקים שבוכים על הלקוחות הנוראיים, ברוכים הבאים לשוק העבודה, זה ככה בכל המקומות שבהם תעבדו במכירות ובמתן שירות.

זאת הסיבה העיקרית שאני לא רוצה לעבוד מול לקוחות בשום אופן, הבעלים ירצה שהלקוח ישמח ויחזור שוב, וכדי שזה יקרה מישהו צריך לספוג וזה לרוב העובד הקטן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אל תשכחו שאנחנו בישראל, תמיד עולה החדש לטריק של "לא נעשה הגבלה לתדלוק למרות שהלקוח ביקש רק כדי להוציא ממנו עוד כסף".

כן, כי הכסף הולך לכיס של המתדלק הטייקון. איזה שטויות!

emotion of motion

פורסם

לא מבין דבר אחד.

אני מתייחס לעניין שאנשים אומרים "אז הוא שם לך 400 שקל בטעות במקום 100, במילא אתה תדלק"

נכון, בסופו של דבר אני יתדלק בשנה אלפי שקלים!! אז מה???

אני למשל לא יכול לחרוג ממסגרת מסוימת שאני מקציב לעצמי לאשראי, ו-וואלה יש לי 100 שקל בארנק.

אם המתדלק עשה לי פאדיחה - אז הוא מעמיד אותי במצב שאני לא אמור להיות בו, תחנת דלק לא במקום שאני נוטה להגיע אליו הרבה, אז מה עושים???

יצמידו לי אקדח לרכה או שיקחו ממני מפתחות של האוטו???

אין בעיה, שישלם מהכיס שלו, פעם אחת שיטעה ואז אני מבטיח לכם שהוא ישים לב כל תדלוק.

הוא עייף? קשה לו העבודה? שיחפש משהו אחר, אתה בא לתחנה לקבל שירות ולשלם על השירות הזה.

זה כמו להגיע למוסך, לעשות טיימינג, אתה יוצא מהמוסך, הטיימינג נקרע, אתה חוזר למוסך והוא יתחנן אליך שתשלם מהכיס שלך ראש מנוע, כי הרי במילא מתישהו אפילו בעוד 10 שנים אתה תצטרך שיפוץ ראש, אז תשלם.

זה בדיוק אותו דבר- גם פה יש טעות עבודה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...