Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה, אני אגיד לכם חד וחלק, ולא , אני לא עובד בסיאט ואין לי שום אינטרס כזה או אחר במשפט הזה:

סוכנות סיאט ג'ורג' והנרי דור בנצרת מ-ע-ו-ל-י-ם נ-ק-ו-ד-ה

מקבלים אותך בסבר פנים יפות, מסבירים הכל, אתה מרגיש כאלו הם משפחתך וזה רק בשתי פעמים שפגשתי אותם, מאוד עוזרים אפילו כשקיבלתי ת'רכב הסוכן עצמו נסע לידי ועשה לי "שיעור" נהיגה אחרי 7 שנים על אוטומט, אין דברים כאלה

אז למה? למה אתם קונים מסוכניות אחרות ??? גם כך תפסידו יום עבודה, אז תבואו לבקר בצפון ותקבלו חוויה מצויינת.

עומר

מה זה קשור? הבחור קנה רכב חדש ממיטב כספו וזה ביזיון שהוא אמור לקבל אותו בצורה שהיא לא צורה. עם כל הכבוד ליבואן הגדול, אבל זו לא הדרך הנכונה לגרום ללקוח להיות לקוח קבוע.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני הוצאתי את הלאון מהחברה היה לה מן שקע קטן של פתיחת דלת, הם שאבו את זה בשניה וגם הביאו לי שתי טיפולים חינם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אחי עזוב אותך אין לי שום בעיה איתם פשוט סתם גרמו לאי נוחות והפכו דבר טוב לדבר רע

אין לי שום עניין לבטל עסקה אבל אני נתקל בראש בקיר עד עתה

מחר אני אנסה לדבר עם מנהלת האולם הקופצנית נראה אם היא יכולה לשבת בצורה תרבותית ולדבר כי שני מנהלים קיבלו אותי היו עומדים או תוך כדי שהן הולכת (נשבע! ושוב מזכיר לקוח חדש!!!) ולא מעוניינים לשמוע אלא לדבר וללכת למה??? בגלל ששילמתי כבר וזה רק 72 אלף ??? בקיצור סתם מתחרט שקניתי במבצע בישראל .

מצורף לינק למנכ״ל שמתפאר בפאר תפארתו שקנה זה אתה

------- לא מצרף לינקים ------

פורסם

בתור מוסר רכב הדבר נשמע לי קצת הזוי שהרכב מגיע עם שריטות.

ידוע שהרכבים עומדים בבונדד של היבואן עם מדבקות שעוטפות אותו, לכן נשארים סימנים שאמורים לרדת לאחר שטיפה או שניים.

תנסה לצלם את התמונות ולפרסם פה בפורום אשמח להציץ עליהן ולראות בדיוק מה הבעיה.

לגבי הפנסים, אני אומר לך מעכשיו שזה פגם בפנסים ורכב לא אמור לצאת ככה מהחברה.

מדוע הם טוענים שאחרי נסיעה של 10 דקות הדבר מסתדר ? כי הרפלקטור מחמם את החלק הפנימי של הפנס לאחר 10 דקות והאדים נעלמים. בעברי נתקלנו בפנס שהגיע ככה מהבונדד באחד הרכבים והוחלף מיידית.

פורסם

היי

כרגע דיברתי עם שרות הלקוחות של צ' מוטורס עם בחורה מאוד נחמדה ולשם שינוי מקשיבה...

נראה שלא הכל שחור ויש למי לפנות.

מקווה שהם יכלו לעזור....

כי אם זה לא הולך היום אני אצטרך לחכות עד יום שישי שזה שישה ימים לאחר שהרכב על שמי ולא קיבלתי אותו.

פורסם

יחס מעצבן מאוד.

לגבי מנהלת אולם המכירות - צ'מפיון מעולם לא היו חזקים בזה, גם לא באולם המרכזי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בתור מוסר רכב הדבר נשמע לי קצת הזוי שהרכב מגיע עם שריטות.

ידוע שהרכבים עומדים בבונדד של היבואן עם מדבקות שעוטפות אותו, לכן נשארים סימנים שאמורים לרדת לאחר שטיפה או שניים.

תנסה לצלם את התמונות ולפרסם פה בפורום אשמח להציץ עליהן ולראות בדיוק מה הבעיה.

לגבי הפנסים, אני אומר לך מעכשיו שזה פגם בפנסים ורכב לא אמור לצאת ככה מהחברה.

מדוע הם טוענים שאחרי נסיעה של 10 דקות הדבר מסתדר ? כי הרפלקטור מחמם את החלק הפנימי של הפנס לאחר 10 דקות והאדים נעלמים. בעברי נתקלנו בפנס שהגיע ככה מהבונדד באחד הרכבים והוחלף מיידית.

איך אוכל לבדוק האם תיקנו את הפנסים ? נראה לי שאבקש לבצע שטיפה שוב כדי לראות האם זה חוזר...

האם אפשר לראות או לדרוש שירשמו שהחליפו אותם ?

מה הפיצוי שאוכל לקבל עקב חוסר החתחשבות,טרטור,התעלמות מוחלט לאחר העברת הכסף, והפסד של שני ימי עבודה?

הם גם שיקרו בכך שאמרו שזה דבר ידוע והיבואן הוציא הנחייה שהדבר ידוע ושזה בסדר.

פורסם

בגלל היחס המעליב והמזלזל אני אישית הייתי מתעקש על ביטול עיסקה ותובע אותם על עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה, כמובן שכדאי שתצטייד בריאיות שהן צילום הרכב עצמו (פנסים ושריטות) ותקליט כל חילופי דברים שלהם איתך.

לקבל יחס כזה זה פשוט מרתיח אחרי שאתה משלם הון כל כך גדול ומצפה לקבל מוצר חדש ומושלם ויחס הולם שמגיע לך.

פורסם

הם מעיפים את הסיאטים האלו כמו לחמניות טריות. כל יום מבצע חדש.

אז למה שיטרחו בכלל להתייחס ללקוח "נודניק" שמבזבז להם את הזמן. הרי אם לא תקנה, יש עשר שיעמדו אחרייך בתור.

אתה ממש לא מפחיד אותם אם תבטל או לא, אז הם עובדים בשיטת מצליח.

מזכיר לי בזמנו בסובארו שהליאונות עמדו נעולות באולם התצוגה. לא יכולת אפילו להכנס לשבת.

לא רוצה אל תקנה.

חבל, באמת חבל, להרוס לאדם התרגשות כזאת שהוא מחכה לה ומשלם עליה המון כסף. פשוט פשע.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אל תגע ברכב!

הכוח שלך כלקוח הוא פשוט לא לקנות ולספר על ה"חוויה".

דרוש כספך בחזרה, ותרכוש רכב חדש מהמתחרים.

רק ככה ילמדו לתת שירות במדינה הזאת.

פורסם

מניסיון ולא דווקא מתחום עולם הרכב.

מכתב קטן מעורך דין יכול לפטור הרבה בעיות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מסיאט ברחתי עוד באולם התצוגה. איך הגענו למצב הזה בארץ שאתה משלם הרבה כסף על רכב חדש ומקבל

מוצר ושרות פגומים וזה לא רק בסיאט לצערי. כנראה שאנחנו אשמים למדנו את החברות שאפשר לקנות אותנו בכסף

פיצוים ומבצעים. מחר הוא יקבל 2 טיפולים חינם במקרה הטוב וירוץ לקנות עוד סיאט.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
איך אוכל לבדוק האם תיקנו את הפנסים ? נראה לי שאבקש לבצע שטיפה שוב כדי לראות האם זה חוזר...

האם אפשר לראות או לדרוש שירשמו שהחליפו אותם ?

מה הפיצוי שאוכל לקבל עקב חוסר החתחשבות,טרטור,התעלמות מוחלט לאחר העברת הכסף, והפסד של שני ימי עבודה?

הם גם שיקרו בכך שאמרו שזה דבר ידוע והיבואן הוציא הנחייה שהדבר ידוע ושזה בסדר.

לצערי לא תוכל לבדוק שהפנסים כן הוחלפו או לצורך העיניין תוקנו, מניסיון אני אומר לך שהיבואן פשוט מחליף את הפנסים בפנסים חדשים ושולח את הפנסים הקודמים לייצרן או שפשוט הפנסים הקודמים נכנסים לחלפים.

אני חושב שטיפול חינם זה פיצוי הולם.

טיפול היום במוסך מורשה ועוד במותג של צ'מפיון נע בין 1800-2500 ש"ח אם תצליח לקבל שני טיפולים חינם דיינו.

פורסם

טיפול היום במוסך מורשה ועוד במותג של צ'מפיון נע בין 1800-2500 ש"ח אם תצליח לקבל שני טיפולים חינם דיינו.

טיפול עולה כמה מאות שקלים בודדים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לצערי לא תוכל לבדוק שהפנסים כן הוחלפו או לצורך העיניין תוקנו, מניסיון אני אומר לך שהיבואן פשוט מחליף את הפנסים בפנסים חדשים ושולח את הפנסים הקודמים לייצרן או שפשוט הפנסים הקודמים נכנסים לחלפים.

אני חושב שטיפול חינם זה פיצוי הולם.

איך הגעת לסכומים האלה? פר טיפול עוד?

טיפול קטן עולה כ-600 שקלים וגדול כ-1200

ביחד זה מגרד מלמטה את הסכום שציינת לטיפול אחד.

• תוכן חדש...