Jump to content

IBIZAUser

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של IBIZAUser

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. איך אוכל לבדוק האם תיקנו את הפנסים ? נראה לי שאבקש לבצע שטיפה שוב כדי לראות האם זה חוזר... האם אפשר לראות או לדרוש שירשמו שהחליפו אותם ? מה הפיצוי שאוכל לקבל עקב חוסר החתחשבות,טרטור,התעלמות מוחלט לאחר העברת הכסף, והפסד של שני ימי עבודה? הם גם שיקרו בכך שאמרו שזה דבר ידוע והיבואן הוציא הנחייה שהדבר ידוע ושזה בסדר.
  2. היי כרגע דיברתי עם שרות הלקוחות של צ' מוטורס עם בחורה מאוד נחמדה ולשם שינוי מקשיבה... נראה שלא הכל שחור ויש למי לפנות. מקווה שהם יכלו לעזור.... כי אם זה לא הולך היום אני אצטרך לחכות עד יום שישי שזה שישה ימים לאחר שהרכב על שמי ולא קיבלתי אותו.
  3. אחי עזוב אותך אין לי שום בעיה איתם פשוט סתם גרמו לאי נוחות והפכו דבר טוב לדבר רע אין לי שום עניין לבטל עסקה אבל אני נתקל בראש בקיר עד עתה מחר אני אנסה לדבר עם מנהלת האולם הקופצנית נראה אם היא יכולה לשבת בצורה תרבותית ולדבר כי שני מנהלים קיבלו אותי היו עומדים או תוך כדי שהן הולכת (נשבע! ושוב מזכיר לקוח חדש!!!) ולא מעוניינים לשמוע אלא לדבר וללכת למה??? בגלל ששילמתי כבר וזה רק 72 אלף ??? בקיצור סתם מתחרט שקניתי במבצע בישראל . מצורף לינק למנכ״ל שמתפאר בפאר תפארתו שקנה זה אתה ------- לא מצרף לינקים ------
  4. אני בטוח שגם בהרצליה הסוכנות מצויינת אבל מה זה עוזר לי ? למה לא לפרסם אותם כנושא אלא תת נושא ? בכל מקרה , לכל מי שעוד פה... תודה על רעיונות יש כתובות אני מעוניין לדבר עם מנהל שנמצא מעל מנהלת אולם יש לכם מושג...? שם ? אימייל ? מספר שעונים בו ? (רצוי מישהו שמקשיב וטיפה תרבותית כי כל ״המנהלים״ שראיתי רק שוק הכרמל ואף אחד לא מתנהג כמו מנהל ממוצע )
  5. לא עונים ניסיתי כל אחר הצהריים. אך אם אתה אומר אנסה מחר שוב בבוקר אולי היה להם גם אירוע או תרוץ אחר אפשר את המספר כי במספרי בזק לא עונים אף פעם
  6. בראש ובראשונה תודה על התגובות , בדיוק סיימתי לרשום ולשלוח מכתב לסיאט העולמית כדי שיבינו מה הלקוחות שלהם בארץ מרגישים ומקבלים. אני לא מבין איך מנהלת אולם אומרת שהיא בפגישה כל פעם שאני מדבר איתה ושהיא תחזור אליי עוד כמה דקות ולא חוזרת עד לשעת הסגירה. פשוט יחס מגעיל. אני מחפש את המייל של המנכ"ל אבי צור או מישהו שאחראי על הליצנים האלו אין מצב שאני מניח לזה לעבור בשקט אם צריך אני אדאג לפרסום ולהתלונן עד שלא יכנס לקוח אחד לסוכנות הזאת. כרגע אין תשובה מאף אחד לבנתיים מכריחים אותי לקחת עוד יום חופש. אכן רק דרך עורך דין אולי הם ידברו איתי כבר מצאתי לי אחד מחר אטפל בנושא בליווי שלו .
  7. היי לכולם, זו הודעה שנייה שלי בפורום המעולה הזה רק שכבר בהודעה השנייה אני כבר מתחיל לרשום בכעס ואכזבה הכל התחיל מהרגע שהועבר כל הסכום לסוכנות רכב (סיאט ראשון לציון) ומאותו רגע אין עם מי לדבר רק לאחר נידנודים והם בכלל עוניםבטענה שיקרית כלשהיא (המחשבים נפלו עד 11 , היה אירוע מכירה וכו'). לאחר המתנה של שבועיים הודיעו לי יום שישי על הגעת הרכב ואני אבוא לבני ברק על מנת לקחת אותו , שמחתי ועשיתי הכל כדי להשתחרר מעבודה שזה לא דבר מובן מאיליו, הגיע יום ראשון אני מגיע לסוכנות לראות את הרכב, מגיע לי רכב מלוכלך מעבודה (טוענים שזה בגלל הפוליש) ושמתי לב שבאחד הפנסים יש אדים מבפנים, נאמר שזה כלום ולבנתיים נשלח הרכב לשטיפה בפעם השנייה, לאחר חזרת הרכב משטיפה עדיין נשארו בכל האוטו חתיכות דבק וכל מיני שריטות קטנות. ועכשיו בשני הפנסים יש אדים בצורה ממש משמעותית בשיחה עם אחראי על הוצאת הרכבים נמסר שיצאה הצהרה מהמפעל שהדבר ידוע ואחרי נסיעה של 10 דקות זה נעלם הדבר נשמע לי תמוה לכן ביקשתי לראות את זה כתוב פתאום התברר שאין דבר כזה ואף אחד לא שמע על הצהרה כזאת. לאחר בקשת מנהל נאמר שמנהל פוטר היום ויבוא לדבר איתי ממלא המקום , הגיע בחור צעיר ששאל מה הבעיה והציע לקחת את האוטו בפעם השלישית לשטיפה ואם זה יעשה לי טוב אז הוא יחליף לי את הפנסים כאילו עושה לי טובה או משהו . דיבור לא שירותי\מגעיל, דבר שגרם לי לשאול איזה מין מנהל אתה וכך גיליתי שהוא לא מנהל ולא ממלא מקום אלא רק נציג לאחר שהמתנתי משעה 11 עד 14 הגיעה ממלאת המקום של מנהל סיאט מחלקת שחרורים לאחר שיצאה לאכול (בינינו מי הולך לאכול 3 שעות ?), על הדרך שלה ובלי לעצור להציג את עצמה (ממש מצחיק עד כדי בכי) נפנפה עם הארנק שלה והמפתחות של האוטו (כמו איזה סוחרת בשוק ) ואמרה שאין מה לעשות ואני ילך לדבר עם הסוכן רכב מסוכנות ראשון לציון , ביקשתי ממנה להצהיר על קיום התקלה (פנסים ושריטות) אמרו שאין לא תביא לי שום דבר ושאני יכול לשבת פה כל היום מצידה ככה במילים הללו. ביקשתי לבטל את העסקה במקום אז נאמר לי לגשת לסוכן ואכן ניגשתי לסוכנות בראשון , בשיחות בניהם אין שום דבר לרכב והכל תקין . שוב ביקשתי מהסוכן לבטל את העסקה אך הוא ציטוט " אני לא יודע איך לבטל עסקה בחיים לא עשיתי את זה " מנהלת האולם גם היא אינה יודעת איך לבטל עסקה ואמרה שרק הנהלה יכולה לעשות דבר כזה ושמחר ניסע לשם לבדוק את הנזק (שסביר להניח ינסו להעלים ) וכולם נותנים הרגשה של סוג ב' כי קנית רכב במבצע 70K לבנתיים הדבר עומד שאין מושג מה לעשות כמו כן מתחיל לשלם ביטוח יקר ללא רכב וצריך לקחת יום חופש שני , מאוכזב קשות וזה עוד רכב חדש ראשון שלי מצטער שקניתי סיאט או\ו או כל מוצר מצ'מפיון מוטורס . אפילו פיצוי לא הציעו לי . אשמח לקבל הצעה וכתובות למענה כי השירות לקוחות שלהם לא עונה בכל שעה ואי אפשר להשיג אף אחד. יש מישהו בכל סיאט אפילו העולמית שאני יכול לפנות אליו לתלונה על הסוכנות ועל האנשים הרלוונטים לסיפור ?
  8. תודה לשניכם
  9. היי, לפני כמה ימים רכשתי\הזמנתי את הדגם הנ"ל בסוכנות בראשון אצל גיא, אשמח לקבל טיפים והצעות על מנת לעבור את התהליך חלק ככל האפשר לאחר שקראתי הרבה פוסטים לגביי השירות (מתחלק ללפני ואחרי העברת התשלום) ולגבי הרכב ספציפי ולא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך החלטתי לפרסם פוסט זה. 1. לגבי הסוכנים או הסוכן גיא לא משהו אישי אך לאחר קריאה בפורומים יש משהו שאני צריך לדעת "הבטחות וכאלה שניתנו לי" 2. לגבי קבלת הרכב מה הדברים שצריך לבדוק בעת הקבלה, מה צריך לדעת ? לבדוק שמן\מים ? אם אפשר להפנות אותי לרשימה מסוימת לבדיקה אם יש. (מתנצל על הבורות זה הרכב החדש הראשון שאני קונה או נוכח בקנייה שכזאת). 3. מה זאת אומרת שריטות על הרכב ? סימנים על הרכב ? זה רכב חדש מניילון לא ? 4. מערכת MP3 USB של קנווד איזה דגם מקבלים ? אשמח לכל דברי חכמה מאנשים שקנו או שמבינים בסיאט תודה מראש, קונה מאושר אך מחכה בנרות...
×
×
  • תוכן חדש...