Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתאר חווית ריכשה ושירות גרועה וחבל שכך.

אתה צריך להחליט האם אתה רוצה את הרכב או לא בעקבות כך.

אם לא, אני חושב שיהיה לך מאוד קשה לבטל עסקה ולקבל את כל כספך בחזרה כי הרכב כבר מוכן, שוחרר ממכס ונרשם על שמך במשרד הרישוי. ביטול בשבל הזה אומר כאב ראש מסויים ליבואן (אבל אפשרי) מול המדינה ויש סעיף בחוזה שיבואן יכול לחלט חלק מהכסף שלך.

מגיע לי רכב מלוכלך מעבודה (טוענים שזה בגלל הפוליש) ושמתי לב שבאחד הפנסים יש אדים מבפנים, נאמר שזה כלום ולבנתיים נשלח הרכב לשטיפה בפעם השנייה, לאחר חזרת הרכב משטיפה עדיין נשארו בכל האוטו חתיכות דבק וכל מיני שריטות קטנות.

ועכשיו בשני הפנסים יש אדים בצורה ממש משמעותית בשיחה עם אחראי על הוצאת הרכבים נמסר שיצאה הצהרה מהמפעל שהדבר ידוע ואחרי נסיעה של 10 דקות זה נעלם הדבר נשמע לי תמוה לכן ביקשתי לראות את זה כתוב פתאום התברר שאין דבר כזה ואף אחד לא שמע על הצהרה כזאת.

לאחר בקשת מנהל נאמר שמנהל פוטר היום ויבוא לדבר איתי ממלא המקום , הגיע בחור צעיר ששאל מה הבעיה והציע לקחת את האוטו בפעם השלישית לשטיפה ואם זה יעשה לי טוב אז הוא יחליף לי את הפנסים כאילו עושה לי טובה או משהו .

תגיד, האוטו שחור במקרה?

סימנים של דבק ושריטות קטנות על צבע כהה זה שטויות.

לגבי הפנסים ענו לך כאן...מקסימום יחליפו לך אותם וזה לא עילה להחלפת רכב.

בקיצור, תחליט מה אתה רוצה שתהיה התוצאה בסוף ולפי זה תבחר את דרך הפעולה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנחנו אומנם לא מכירים אבל תגובותיך בפורום מראים שבאמת איכפת לך ממקום העבודה שלך.

דרך אגב לאן עברת?

תודה על התגובה .

לאחר כמעט 3 שנות עבודה כנציג נסיעות מבחן בצ'מפיון מוטורס בה עבדתי מול כל המותגים הגיע הזמן לעבור לשלב המכירה ולכן אנשי אופל (בזכות מספר אנשים בתוכה)האמינו ביכולותיי (ואני בהם גם כן) ומקבלים אותי בחום והערכה רבה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
יופי, אז עכשיו תפסיק לספר לנו שצ'מפיון לא באמת כאלו נוראיים?

בהצלחה בעבודה החדשה!

מצטער ידידי אך בעיני (לפחות) הרוב הגדול בצ'מפיון לא כאלה נוראיים אלא ההפך וזאת כי במהלך עבודתי פגשתי אנשים גם מהמוסך ,גם מהמוקד,גם סוכנים,גם אנשי הנהלה וגיליתי שיש כאלה שחיים בסרט על עצמם אך יש כאלה שעובדים קשה למען החברה הזו.

נ.ב

תודה וגם אני מקווה להצלחה בעבודה החדשה .(טפו טפו טפו,חמסה חמסה ...:wink:).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...