Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה בעקבות הלימודים אני נוסע כמעט כל יום מכפ"ס לראשון וחזרה, וזה יימשך ככה כנראה 4 שנים...

אז מעניין אותי אם יש דרך אחרת מזאת שאני נוסע כי נמאס לי מהפקקים המפגרים בתל ברוך וסיירים, שהם סתם כי אנשים לא יודעים לנהוג ולהשתלב בתנועה. מה ששבר אותי זה הפקק ביום ראשון האחרון מבני ברק עד כמעט מחלף גן רווה.

הדרך שלי עד היום הייתה:

יציאה מאזור תעשיה כפר סבא>לכביש 55 עד צומת ירקון

עליה לכביש 5> עד למחלף מורשה

עליה לכביש 4 המקולל>עד ליציאה במחלף גן רווה לתוך ראשון לציון.

בלי פקקים (בלילה) אני עושה את זה ב-30 דקות מקס' (בנסיעה בהתאם לחוק).

בצהריים בשעות שאני נוסע, זה לפחות שעה (ביום ראשון זה לקח שעתיים וקצת).

...ובקרוב אני אסע בבוקר שאני מניח שיש יותר עומס...

אז אם מישהו מכיר דרכים חלופיות (כולל כביש 6 אם אפשר), שיקצרו לי את זמן הנסיעה (לא משנה לי אורך הדרך), אשמח לשמוע.

תודה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

אני יכול להמליץ על דרך נוספת לגבי חיסכון בעצבים וזמן אתה תחליט.

תמשיך עד צומת סגולה ושם ימינה לכיוון יהוד.

הגעת לצומת הטייסים תיקח ימינה (יהוד). ברמזור השלישי שמאלה לכיוון ראשון וישר כל הזמן עד לצומת בית דגן.

חוצה את הצומת וסופר 4 רמזורים ולוקח ימינה. ישר כל הזמן (יש עיקול שמאלה חד בדרך) עד הסוף וימינה . הגעת לגשר ראשון.

מכאן תמשיך לבד.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

לא הבנתי איך אתה מגיע לתל-ברוך ??? :shock:

לגבי צומת סגולה , אתה צריך לפנות שמאלה (כשאתה בא מצומת ירקונים) ולא ימינה (לאיזור התעשייה) , ומשם דרך צומת סירקין , נחלים ,מזור והטייסים.

ספק אם זה יחסוך לך זמן בבוקר.

עד כאן הביקורות.

עכשיו האלטרנטיבות :

1. כביש 6 - לדעתי לא ממש שווה לך. ניתן לעלות במחלף חורשים או קסם , אבל הירידות היחידות שאיכשהו מתקרבות לאיזור , הן :1. נחשונים - לא ממש חסכת זמן , אלא אם לעקוף את פ"ת נחשב אצלך חסכון. 2. כפר דניאל - ואז אתה צריך לנווט לראשל"צ , דרך כביש 1 (פקוק חבל"ז בבוקר) , או דרך רמלה/צריפין (גם פקוק , או איטי מאוד).

בקיצור - להוריד מהפרק.

2. כביש 4 - לדעתי זו האלטרנטיבה הכי פחות גרועה - סע מערבה מכפ"ס , עלה בצומת רעננה צפון , ודרומה עד גן רווה. למרות הזחילה - נדמה לי שזה הרבי מעוטו (זה רב מקובל ידוע , הוא תמיד מנחם אותך בברכת "יכול להיות יותר גרוע" :lol: ).

3. כביש 444 - במקום לנסוע דרך צומת ירקון ,המשך מזרחה , עבור את ראש העין ,נחשונים ,שוהם. אם אתה רוצה להצטרף לכביש 1 (לא מומלץ) רד בצומת ברקת או בית נחמיה , לצומת אל על , שמאלה וימינה לכביש 1 ,עד מחלף שפירים או גנות.

מצומת קסם עד צומת אל על ייקח לך כ-25 דקות. הבעייה היא להגיע לראשון.

4. חשוב על האופציה הכי נוחה -דו-גלגלי. אופציה מס. 2 - רכבת. יכול להיות שעדיף לך להתנייד במוניות ספיישל מהמכללה עד לתחנת ראשל"צ , גם מבחינה כלכלית (ניתן להגיע להסדר עם תחנה/נהג ספציפיים ולהוזיל עלויות).3. רכב 4X4 , אבל גם ,הנסיעה בשטח איטית ויקרה ביחס (דלק וכו').

בקיצור - האופציות שיש לך (למעט דו-גלגלי , אם אתה בעניין) לא ממש מזהירות.

לדעתי ההפרש בין הדרכים יסתכם ב-5 עד 10 דקות לכל היותר , אז סע בדרך הישרה והקצרה (כביש 4).

פורסם

אני נוסע על 4 לכיוון דרום ואז עובר מעל ז'בוטינסקי, פ"ת - לזה התכוונתי בני ברק (לא תל ברוך, טעות שלי...).

אני אנסה את דרך רעננה צפון ודרך יהוד.

בתקווה שלא יהיה לי פקק ברעננה מרכז...

וכנ"ל לגבי יהוד.

דו-גלגלי לא מתאים לי כי אני לוקח איתי עבודות ודברים גדולים שדורשים שתי ידיים.

רכבת גם לא נוחה מהבחינה הזאת, וגם בגלל שלוקח לה שעה להגיע מכ"ס לתחנת הראשונים, וזה צריך עוד אמצעי תחבורה להגיע למכללה. וגם יש לה את השעות שלה...

פורסם

אולי זה לא מה שחיפשת אבל לפעמים נקודת מבט שונה, מעלה רעיונות טובים (למשל, גולף GTI הדגם הראשון כמובן).

אני אוטוטו מסיים אוניברסיטה 4 שנים. פקקים להיכנס לת"א גרמו לי להצטער שנולדתי.

כשנסיעה של 20 דקות גג הופכת למעל שעה.... אתה מקלל כמעט כל איש, אוטו ושיח שאתה רואה בדרך.

הפיתרון שאני מצאתי שהוא לא דרכים חלופיות:

לאוני' יש מרכז ספורט גדול (מכון כושר, בריכות וכו') דמי הרשמה סבירים ביותר.

הייתי מגיע כל יום ב-7:00 למכון (אני יודע שאתה מקבל חום עכשיו, אבל חכה, הפקקים יגרמו לך לשנות הרגלים אם אתה שונא אותם כמוני), פותח את הבוקר בריצה/שחיה/אימון.

לפני 7 בבוקר - לא פקקים ולא אנשים שמחפשים לחתוך. עולם אחר.

8:15 שיעור ראשון ואתה מרגיש 8)

לדעתי, חפש משהו דומה באיזור המכללה שלך. ואני מבטיח לך שגם אם אתה לא מסכים איתי עכשיו, אתה תחשוב על זה ברצינות אחרי כמה עמידות בפקקים.

בהצלחה.

פורסם

אולי באמת אני אגיע למצב שאני אצטרך להגיע כל בוקר לבדוק את חוף הים בראשון...

פורסם

רכבת, איילון, כביש 6 אתה תבחר.

אף אחד מהם לא אופצייה יותר טובה. מזל משחק חזק.

ד"א לא ממש הבנתי איך אתה עושה את זה ב"לפחות שעה", זה המון זמן!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

(לאיזורעכשיו האלטרנטיבות :

4. חשוב על האופציה הכי נוחה -דו-גלגלי. אופציה מס. 2 - רכבת. יכול להיות שעדיף לך להתנייד במוניות ספיישל מהמכללה עד לתחנת ראשל"צ , גם מבחינה כלכלית (ניתן להגיע להסדר עם תחנה/נהג ספציפיים ולהוזיל עלויות).3).

עשו בכפר סבא תחנת רכבת?? :shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

(לאיזורעכשיו האלטרנטיבות :

4. חשוב על האופציה הכי נוחה -דו-גלגלי. אופציה מס. 2 - רכבת. יכול להיות שעדיף לך להתנייד במוניות ספיישל מהמכללה עד לתחנת ראשל"צ , גם מבחינה כלכלית (ניתן להגיע להסדר עם תחנה/נהג ספציפיים ולהוזיל עלויות).3).

עשו בכפר סבא תחנת רכבת?? :shock:

חיובי, קיימת כבר איזה שנה שנתיים.

פורסם

בתור מי שמכיר את פ"ת כמו כף ידו ...ממליץ אני בחום על הדרך הנ"ל

ירקונים ישר בגשר, בצומת סגולה (לא..הראשונה היא כאמור ירקונים איפה שאוטו דיפו ואייס וכו) , שמאלה (ימינה זה לתוך האיזור תעשיה) , המשך ישר... הרבה ישר... עד שתעבור בצד ימין תחנת דלק (מגשימים) אז תתחיל לשים לב , כי בערך בעוד 2-3 דקות יש יציאה ימינה לכיון ת"א (צומת גדולה ! והימינה הוא ללא רמזור) , המשך ישר שלושה רמזורים , ופנה שמאלה (יש שלט "ראשון לציון") לכביש 412 , המשך ישר , התעקל לך מס' פעמים בפנאן, הגע לצומת בית דגן ... המשך ישר... אח"כ ימינה לכיכרות ... ומשם אתה בטוח מכיר יותר טוב ממני ;)

אחרי נסיון של המון זמן , זוהי הדרך הכי חסכונית מבחינת קללות , זמן , ועוד משתנים רבים :) בהצלחה.

פורסם

תודה. אני אנסה את הדרך מחר.

כן אני במכללה למנהל, כרגע במכינה לפני הלימודים.

פורסם
בתור מי שמכיר את פ"ת כמו כף ידו ...ממליץ אני בחום על הדרך הנ"ל

ירקונים ישר בגשר, בצומת סגולה (לא..הראשונה היא כאמור ירקונים איפה שאוטו דיפו ואייס וכו) , שמאלה (ימינה זה לתוך האיזור תעשיה) , המשך ישר... הרבה ישר... עד שתעבור בצד ימין תחנת דלק (מגשימים) אז תתחיל לשים לב , כי בערך בעוד 2-3 דקות יש יציאה ימינה לכיון ת"א (צומת גדולה ! והימינה הוא ללא רמזור) , המשך ישר שלושה רמזורים , ופנה שמאלה (יש שלט "ראשון לציון") לכביש 412 , המשך ישר , התעקל לך מס' פעמים בפנאן, הגע לצומת בית דגן ... המשך ישר... אח"כ ימינה לכיכרות ... ומשם אתה בטוח מכיר יותר טוב ממני ;)

אחרי נסיון של המון זמן , זוהי הדרך הכי חסכונית מבחינת קללות , זמן , ועוד משתנים רבים :) בהצלחה.

זו בדיוק הדרך ש YE66 נתן והסביר בצורה פשוטה יותר.

ואגב, עיקולי הפנאן בין יהוד לבית דגן עלו לי 750 ש"ח. מארב מולטנובה בבקרים לפחות פעם בשבוע - אז השמרו לנפשותיכם. איזור העיקולים מוגבל ל- 60 קמ"ש.

פורסם

מצא לך קוקיצה באיזור.

לא חסרות "בנות טובים" שמשכירות דירה באיזור, תמצא אחת כזו ואתה מסודר

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...