Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט בחו''ל = ג'אסטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בחופשה באוסטריה, ולמרבה פליאתי ראיתי שם סוזוקי יורוסוויפט בדיוק כמו שלי, רק שעל המכונית היה כתוב סובארו ג'אסטי!

זה היה לי ממש מוזר, ובדקתי את הרכב מכל הכיוונים, וגם את הכיתוב שעליו, אבל לא היה מקום לספק. לאחר מכן ראיתי עוד כמה כאלה, והבנתי שפשוט ככה זה שם בכל הדגמים הללו. מישהו יכול להגיד לי במה העניין? זה מאוד מסקרן אותי...

פורסם

בחלק מהשווקים באירופה שווקה סוזוקי סוויפט בתור סובארו ג'אסטי לאחר הפסקת ייצור הג'אסטי המקורית. לאחר הפסקת ייצור הסוויפט אותו הטריק הוחל על דייהטסו סיריון.

פורסם

הג'אסטי שהיתה בארץ היתה הג'אסטי האחרונה שתוכננה במלואה ע"י סובארו.

אחרי זה היא התבססה על סוזוקי סויפט, אחרי זה איגניס, ובדור האחרון על דייהטסו סיריון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בגלל שהחברות קשורות אחת לשנייה(בעלויות) הן שמות את הסמלים שהכי פופולאריים באיזור ומוכרים כך את הרכב.

"שברולט" קרוז נקראה דייהו לסאטי בקוריאה כי כך המותג שם מוכר ואילו בארץ החליטו למתג אותה כשברולט(למרות שהיא ממש לא)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
סובארו גם משווקת באירופה דגם בשם "טרזייה" הזהה לטויוטה יאריס ורסו הנוכחית.

התכוונת ספייס ורסו.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...