Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר תקופה מנסה למכור את הרכב,טויוטה אוונסיס 2008 ללא הצלחה.

כמה נהוג להוריד ממחיר המחירון כשמוסרים רכב לטרייד אין\סוחר?

מלכתחילה ידעתי שזו בעיה רצינית,הרכב יד ראשונה אבל רשום על שם חברה(נהג יחיד),עם 135,000 ק"מ שלא מוסיפים עניין אצל הקונים,מה גם שהשוק של הרכב הזה די בריצפה.

עוד לפני שניסיתי למכור,חשבתי ברצינות על לקנות רכב נוסף,נטו רכב פאן לסופי שבוע בתקציב של עד 30-40K,והאמת שזה עדיין קורץ לי,לפני שאני עושה צעד כזה,החלטתי לנסות למכור,המחירון של הרכב לאחר שכלול של בעלות חברה והק"מ הוא 70K,גם אם אני אמכור ב60K,להוסיף 30-40K ואני מגיע לתקציב מכובד שמאפשר לי לפזול ל500 אבארט,או קליאו ספורט דור 3.

ברור לי שלמצוא 500אבארט או קליאו ספורט דור 3 בטרייד אין זה נדיר,וגם אם כן כנראה שיש משהו מלוכלך בעבר שלהן,האם אפשר לתת את הרכב לטרייד אין בלי לקחת רכב אחר מאותו מקום?מסוחר?

איך נפטרים מהרכב?!:evil:

עצות,דעות,רעיונות,כל דבר יתקבל בברכה!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוק יד 2 על הפנים, גם אם יש לך רכב עם שוק מטורף. כל שנותר לי להגיד לך זה בהצלחה! ותעדכן אם יש שינוי...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יכול להגיד לך בתור מי שמתעניין ברכישת רכב נוסף, שהיום מאוג קשה לפרטי להתמודד עם מבצעי המימון/תשלומים/הנחות וכו בשוק.

למה לי לשבור את הראש עם, לדוגמה, אלפא.159 משומשת שלך תדע מה עבר עליה כשאני יכול לקחת ג׳ולייטה חדשה, בטוחה וחסכונית יותר, או דלתא עם ק״מ זעום במחיר חודשי נוח?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני יכול להגיד לך שעל גולף TSI שנת 2009 לפני חמישה חודשים (מחירון- 128,000) יד שניה קיבלתי הצעה של 102,000 ש"ח בטרייד אין. אם הרכב היה יד ראשונה ההצעה הייתה נמוכה 10% ממחיר המחירון. בסופו של דבר הרכב נמכר ב112,000 ש"ח ביד 2 עם קצת סבלנות ומאמץ

פורסם

תכין טישו לדמעות.

חבר שלי רצה למכור (לקראת סוף 2011) אימפרזה ניו-אייג' 2007 1.5L עם 70KKM, מחירון היה 60K בערך.

בטרייד-אין הציעו לו 37K עליה.

הוא העדיף לחכות עוד כמה חודשים, אחרי חודשיים בערך, בא אליו בנאדם עם 55K מזומן, הוא סגר איתו במקום.

פורסם

שוב, זה ידוע שהשוק על הפנים. מכרנו קורולה 2005 עם כלום ק"מ ויד ראשונה ישר מהיבואן אחרי כמעט כחודש, כשרכב כזה יעול להמכר ביום. קצת סבלנות בסוף זה משתלם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מספיק ש לוי יצחק שוחט את מחירי המכוניות - גם אי אפשר למכור אותם במחיר נורמלי .

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

זה סיוט למכור רכב! הייתי מציע לך לבדוק את מבצע הטרייד אין של פיאט שנותן 5%+, נשמע מבטיח, לא הצלחתי לתפוס עם יש פה קטע מסריח או לא..

פורסם

חברות הליסינג (ביחד עם היבואנים) דופקים אותנו משני הכיוונים. פעם אחת ברכישת רכב חדש מחיר מופקע לכל הדעות ועכשיו עם שוק היד השנייה. אבל זו בכלל שנה גרועה למכור רכב, אם לא לחוץ עדיף למשוך עוד שנה עד שהשוק יתאזן קצת ומגרשי חברות הליסינג יתרוקנו קצת.

למרות זאת, שוק היד השנייה בכלל הופך לשוק מוסדי כאשר ללא מעט יבואני רכב יש מגרשי יד שנייה, כך שאולי בכל זאת זה לא יהיה רק טוב אלא יותר רע עבור הצרכן הפרטי.

פורסם

במקרה שלך, מכיוון שאתה הולך לקבל שטרונגול מהסוחר, עדיף שתיקח כבר פונטו איבו חדשה ב-100K.

אם תקבל עליה מחירון +5% כמו שהמבצע אומר (בתקווה, כי זה לא לכל המכוניות), תצטרך להוסיף רק 25K ותקבל רכב חדש.

פורסם
זה סיוט למכור רכב! הייתי מציע לך לבדוק את מבצע הטרייד אין של פיאט שנותן 5%+, נשמע מבטיח, לא הצלחתי לתפוס עם יש פה קטע מסריח או לא..

אין קטע מסריח, פשוט כול מה שהוא יפסיד על עסקת טרייד אין בסוכנות אחרת, הוא גם יפסיד אצל פיאט בתור ירידת ערך.

פורסם

כמעט כל המינוסים ברכב אחד

רכב חברה , קילומטרג' גבוה , מנוע יחסית מעל הממוצע , + מצב כללי של השוק = מחיר ברצפה.

ברור שכל סוחר / טרייד אין ירצה להרוויח מהעיסקה

הרווח שלו נובע מרכישת רכבך בזול + הרווח שלו מהמכירה של הרכב שהוא מוכר לך.

וברוב המקרים הוא שואף למקסם את שניהם.

לכן אם אתה לא לחוץ על המכירה , מכור באופן פרטי בסוף יבוא קונה שבמחיר מתאים שברוב המקרים יהיה גבוה מהמחיר שהסוחר יציע לך ייקח את הרכב.

לכל סיר יש מכסה.

ולגבי מבצע פיאט או דומים לו מבלי שאני מכיר את המבצע בכלל.

לתת מחיר מחירון +5% על רכב משומש ולמכור לך רכב חדש במחיר המחירון שלו פירושו כי אם תבוא ללא טרייד אין היבואן ייתן לך הנחה נכבדת על רכישת הרכב שלו.

אין ארוחות חינם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין קטע מסריח, פשוט כול מה שהוא יפסיד על עסקת טרייד אין בסוכנות אחרת, הוא גם יפסיד אצל פיאט בתור ירידת ערך.

מוכן להוכיח לך שזה בולשיט מול כל רכב שתבחר.

פורסם
מוכן להוכיח לך שזה בולשיט מול כל רכב שתבחר.

באמת?

תדמיין מצב היפוטטי של 2 אנשים, ששניהם קנו ב-2008 2 רכבים, מאזדה 2 ופיאט גרנדה פונטו. המאזדה נמכרה באותו זמן ב-101 אלף שקל , והפיאט הידנית ב-100 אלף.

היום אחרי 4 שנים טובות, הם מחליטים למכור את הרכבים, ורוצים לראות ע"פ כמה המחיר הממוצע ביד 2 לרכבים כאלה.

הפלא ופלא - המאזדה שווה בערך בין 56-65 אלף

הגרנדה פונטו 38-42 אלף

על המאזדה הפסדת 40.5 אלף שקל בממוצע, על הגרנדה 60 אלף. הבדל של כמעט 20 אלף שקל. אחלה שמירת ערך.

אתה רוצה גם נדבר על הדור הקודם הספייס, לעומת כול רכב אחר? גם הוא היום לא שווה כלום לעומת כמעט כול דגם אחר יחסית לאותו שנתון.

אם זה רכב עממי של פיאט, ולא איזה דגם ספורטיבי שאין לחברות הליסינג וההשכרה גישה אליו, המחיר בפועל שלו, פשוט יתרסק.

• תוכן חדש...