Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שהולך היום בשוק היד 2 זה נוראי ... לפני 10 חודשים ניסיתי למכור סיויק 2007 נקייה ק"מ נמוך ומטופלת בחברה, רכב שכיר לכל הדעות, במשך חדשיים לא קיבלתי כמעט טלפונים וגם אלה שקיבלתי ניסו להוריד לי את התחתונים, אחרי חודשיים בא מישהו וקנה ב-6,000 מתחת למחירון (82K במקום 88K),

או בקיצור קצת סבלנות הכל מסתדר בסוף

אם זה יעודד אותך אז אני מכרתי את האאודי A3 שלי במחיר מחירון..

אומנם לקח 3-4 חודשים עד שהגיע הקונה שנדלק על האוטו.. אבל זה בא. עם הרבה סבלנות.

והרכב שלי היה אחד השמורים שקיימים - ללא תאונות בכלל.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים יש בזמן האחרון התעוררות קלה בשוק היד 2,כנראה כי נגמר החורף...

אני מציע לכם לא להתייאש,לכל רכב יש קונה,ובכל מחיר גם...צריך רק סבלנות!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

כנראה שצריך הרבה סבלנות כדי למכור רכב היום...

דרך אגב,ישה-מה הבעיה לנסוע גם 40 אלף ק״מ בקליאו?נוחות?הוצאות אחזקה?

פורסם

נהפוך הוא , מוי כיף מבחינתי.

עד אז תמתין לקונה הנכון

במקביל תחפש את הקליאו המיוחלת ומקסימום קח הלוואה עד שתמכור את האוונסיס לקונה הנכון.

עלות ההלוואה תהיה נמוכה בהרבה מאשר לתת את צווארך לשחיטה אצל סוחר / טרייד אין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כנראה שצריך הרבה סבלנות כדי למכור רכב היום...

דרך אגב,ישה-מה הבעיה לנסוע גם 40 אלף ק״מ בקליאו?נוחות?הוצאות אחזקה?

אין שום בעיה ליסוע 40 אלף בקליאו.

לא מדובר על קייטרהאם, סה"כ סופר מיני חמה.

כמובן שיש מספר דברים שאתה מעט מוותר עליהם (נוחות, אולי איבזור) אבל כמו שאני נהנה מכל מטר (גם קפיצה למכולת) עם הקליאו, אז על אחת כמה וכמה 40 אלף קילומטר :-D

כמובן שמדובר על רכב שלוגם 98, ועלויות האחזקה שלו מעט יותר גבוהות, אז נסועה גבוהה תקפיץ קצת את העלויות, אבל זה חלק ממה שכל חובב רכב לוקח בחשבון.

מגאן 265

פורסם
אני כבר תקופה מנסה למכור את הרכב,טויוטה אוונסיס 2008 ללא הצלחה.

כמה נהוג להוריד ממחיר המחירון כשמוסרים רכב לטרייד אין\סוחר?

מלכתחילה ידעתי שזו בעיה רצינית,הרכב יד ראשונה אבל רשום על שם חברה(נהג יחיד),עם 135,000 ק"מ שלא מוסיפים עניין אצל הקונים,מה גם שהשוק של הרכב הזה די בריצפה.

עוד לפני שניסיתי למכור,חשבתי ברצינות על לקנות רכב נוסף,נטו רכב פאן לסופי שבוע בתקציב של עד 30-40K,והאמת שזה עדיין קורץ לי,לפני שאני עושה צעד כזה,החלטתי לנסות למכור,המחירון של הרכב לאחר שכלול של בעלות חברה והק"מ הוא 70K,גם אם אני אמכור ב60K,להוסיף 30-40K ואני מגיע לתקציב מכובד שמאפשר לי לפזול ל500 אבארט,או קליאו ספורט דור 3.

ברור לי שלמצוא 500אבארט או קליאו ספורט דור 3 בטרייד אין זה נדיר,וגם אם כן כנראה שיש משהו מלוכלך בעבר שלהן,האם אפשר לתת את הרכב לטרייד אין בלי לקחת רכב אחר מאותו מקום?מסוחר?

איך נפטרים מהרכב?!:evil:

עצות,דעות,רעיונות,כל דבר יתקבל בברכה!

טרייד אין זאת עסקת חליפין - אתה לא חייב להסכים לה. אם אתה ניגש לטרייד או למגרש כנראה שאתה לא יכול למכור לבד את הרכב שלך ומהנקודה הזאת בעלי המגרש יוצאים וכן, קורעים אותך. אבל אף אחד לא מכריח אותך.

להחזיק רכב שני למטרות פאן זה מותרות שעולות הרבה כסף. זה עוד דלק, אחזקה שוטפת, ביטוח , טסט שנתי ,חניה וכו' לפני טיפולים ותיקונים. שווה לך?!

פורסם

סבלנות זה שם המשחק.

יש סיווק 2008 עם 45000 ק"מ שבמחירון היא 102000 אבל עדיין גם ב96000 קשה לי למכור.

אין לי ספק שיבוא הקונה כי הרכב הוא פצצה אבל אני יודע גם שלא כל אחד יכול לרכוש רכב כזה ולכן אני ממתין שיגיע מישהו שיעריך את הרכב.

אין לי ספק שהראשון שיראה את הרכב גם ירכוש אותו .

אז סבלנות.

פורסם

הרכב שלי שהוא שמור מאד מחד אבל מדגם עם ביקוש מאד ספציפי, נקרא לזה כך, מאידך, זכה לבערך 4 מתעניינים רצינים שמתוכם קיבלתי הצעות קונקרטיות של מחירון פחות 10-20 אחוז. כל זאת בחודשיים וחצי.

אם אני זוכר נכון אז מדובר ב- C5, לא ממש להיט הסטרי בשוק.

יחד עם זאת קבל ח"ח על ההגדרה 'ביקוש מאוד ספציפי' - אהבתי. :wink:

במקביל תחפש את הקליאו המיוחלת ומקסימום קח הלוואה עד שתמכור את האוונסיס לקונה הנכון.

בחייאת ישה- מה אתה מציע לו, לרכוש רכב נוסף? :shock:

מילא אם הייתה כותב לו שיסע ברכב הנוכחי עד שיבוא הקונה, אבל רכב נוסף רק מעלה את מפלס הלחץ של המוכר.

פורסם

שטויות במיץ מה שהולך פה אם יש לך את הרכב הנכון עם הנתונים הנכונים לא רק שתמכור במחירון אלה כמה אלפים מעל.

מאזדה 3 מנוע 2000 שחורה 2007 יד ראשונה הוחלפו לה שתי דלתות בגלל תאונה נמכרה ב5 מעל המחירון אחרי 4 ימים ביד 2

לפני זה מאזדה 3 מנוע 2000 לבנה 2005 יד שנייה (134 אלף קילומטר) נמכרה ב2 מעל המחירון שבוע וחצי ביד 2

שתי המכוניות הנ"ל הם ה5 דלתות ודבר אחד יש לי להגיד שטויות במיץ , יש לך אוטו שכיר ? שמור?צבע מבוקש? תקבל מחירון ומעל,על יונדאי קופה לדוגמה לא תקבל מחירון כי זה לא רכב שקל למכור ויש לי אפשרות להתווכח איתך.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

זה לא בדיוק נכון שכל רכב אפשר למכור.

אני רואה רכבים ביד 2 ואני לא מגזים,שמשנת 2007 מנסים להימכר!

בין היתר: רובר 216 קבריולט,שברולט קמרו ישנות,פונטיאקים למיניהם,סאאב קבריולט ועוד ועוד.. זוכר את המודעה משנת 2007 כשעוד חיפשתי רכב ועד היום לא נמכרו.

יש רכבים שפשוט גם סוחרים לא מעוניינים בהם וזו בעיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שטויות במיץ מה שהולך פה אם יש לך את הרכב הנכון עם הנתונים הנכונים לא רק שתמכור במחירון אלה כמה אלפים מעל.

מאזדה 3 מנוע 2000 שחורה 2007 יד ראשונה הוחלפו לה שתי דלתות בגלל תאונה נמכרה ב5 מעל המחירון אחרי 4 ימים ביד 2

לפני זה מאזדה 3 מנוע 2000 לבנה 2005 יד שנייה (134 אלף קילומטר) נמכרה ב2 מעל המחירון שבוע וחצי ביד 2

שתי המכוניות הנ"ל הם ה5 דלתות ודבר אחד יש לי להגיד שטויות במיץ , יש לך אוטו שכיר ? שמור?צבע מבוקש? תקבל מחירון ומעל,על יונדאי קופה לדוגמה לא תקבל מחירון כי זה לא רכב שקל למכור ויש לי אפשרות להתווכח איתך.

לפי שניי הרכבים שמכרת אתה קובע את מצב השוק?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לפי שניי הרכבים שמכרת אתה קובע את מצב השוק?

יש הבדל גדול בין שאמרתי לבין מה שהבנת,אמרתי שברגע שיש לך את הרכב נכון עם הנתונים הנכונים השוק כן מאיר פנים,ברגע שיש לך רכב שאין לו ביקוש בגלל שהוא לא אמין בגלל אחזקה יקרה צבע לא מבוקש קילומטראז , יד גבוהה , אתה כן תמכור מתחת למחיר מחירון

ותעלה למעלה להודעה שלי תעבור עלייה כמו ילד גדול ותראה שזה רשום,ואז תעיר הערות...

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

בחייאת ישה- מה אתה מציע לו, לרכוש רכב נוסף? :shock:

מילא אם הייתה כותב לו שיסע ברכב הנוכחי עד שיבוא הקונה, אבל רכב נוסף רק מעלה את מפלס הלחץ של המוכר.

מפלס הלחץ קיים רק אצל מי שרוצה להילחץ.

למצוא קליאו ספורט מטופחת לא פשוט ,לכן אם מצאת ,קנה!!

ואת האוונסיס תמכור בזמנך החופשי , בוא יבוא הקונה , וכפי שאמרתי , במחיר שיהיה ב99% מהמקרים טוב יותר מאשר נותן לך הסוחר / השוחט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השוק לא מת אבל אין ספק שהוא לא מה שהיה.

לפני מספר שבועות מכרתי את הקורולה 2003 שלי.

הרכב היה במצב מעולה ועם ק"מ נמוך אך בחודש וחצי הראשונים פשוט לא היו טלפונים [אלו שכבר היו, היו עם הצעות מצחיקות].

חשבתי שהשוק מת, אבל אז תוך שבוע פתאום שלושה קונים רציניים שרדפו אחרי.

לבסוף הרכב נמכר למי שאני בחרתי מבין שהשלושה וב-2K מתחת למחירון.

בהתחשב בזה שבעוד 5-7K ש"ח ניתן היה לרכוש קורולה/פוקוס/מגאן שנת 2008, אני חושב שזה הישג מרשים.

[אגב, הרכב איבד מערכו 24K ש"ח בשלוש וחצי שנים, לא רע בכלל]

לגבי הצעות הטרייד אין, הציעו לי על הרכב 10K מתחת למחירון, וזאת בתנאי שאני רוכש רכב בעלות של 100K ש"ח.

משתלם זה לא, אך זה יכול לתת לך את הגבול התחתון.

נניח שטריד מציע לך 20K מתחת למחירון, אתה יכול להרשות לעצמך להוריד 10K מתחת למחירון וכניראה שתמכור.

לגבי הרכב הספציפי, מה לעשות הוא עם נתונים לא מושכים בכלל, רכב עם עבר של חברה וק"מ גבוה לא תצליח למכור במחירון [גם לא משוקלל].

אני מציע לך לפנות לכמה סוחרים/מגרשים ולבקש הצעת מחיר על הרכב שלך, ופשוט לתמרן את המחיר המבוקש בין ממוצע ההצעות של המגרשים לבין מחירון משוקלל.

תחשוב שכל חודש שאתה לא מוכר אתה מסתכן בלאבד נתח נכבד מהמחירון [אף פעם לא הבנתי איך הירידה במחירון עובדת, אבל מה שבטוח היא לא ליניארית].

ועכשיו לצד החיובי של השוק, יש סיכוי טוב מאוד שאת הרכב הבא שלך גם כן תרכוש הרבה מתחת למחירון.

אני מכרתי ב-2K מתחת למחירון ורכשתי ב-30K מתחת למחירון :shock: וזה עוד לרכב יפני יד-1 פרטי וללא תאונות, פשוט לא להאמין..

תתעודד, השוק מעולה:lol:

• תוכן חדש...