Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני מתקין לעצמי את הרמקולים לדלת הקדמית ומגלה שמישהו הספיק לתלוש אותם (תרתי משמע), גזר לי את הכבלים ופשוט הרס שם את החיווט, למזלי אני מבין בזה קצת והצלחתי לסדר את החיווט.

אחר כך גיליתי שהרמקול לא מאפשר לחלון להיפתח (מזל שהיה חבר שעלה על זה מבעוד מועד שהחלון לא היה נשבר בטעות) ובכל זאת הצלחתי להתקין אותו ומשכתי אותו קצת קדימה והכל עובד יפה והמוזיקה פשוט "לפנים".

בכל מקרה ניגש לעניין, נתקלתי אתמול בעוד 4 מקומות לרמקולים שהיו "מוחבאים באוטו", האחד הוא לטוויטרים ממש ליד החלון של הנהג ושל הנוסע, ועוד שניים בדלתות האחוריות.

עכשיו לשאלה, האם כדאי להשקיע בעוד זוג רמקולם אחוריים (בסכום של 200 שקל נניח) ובזוג טוויטרים איכותי, האם זה יכול להשפיע לטובה על האיכות הכללית של המוזיקה שאני שומע כרגע (שלטעמי היא על 90%, ועוד ללא מגבר).

מקווה שלא חפרתי, תודה!

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

במידה ואתה רוצה שהנוסעים מאחורה יהנו מהמוזיקה אז אם אתה רוצה אתה יכול להשקיע...(הנוסעים שמאוחרה כמובן)

אבל עם אתה מדבר שמצאתה על המגש הכנה לרמקול 6X9 זה יוסיף לך קצת לצילילים הנמוכים כמובן לא כמו סאב אבל יוסיף...

לגבי הטוויטרים תחכה לתשובה מישהו שיודע אני לא רוצה לזרוק סתם

בהצלחה

פורסם

איזה רמקולים שמת בדלתות?

אין כבר מותקן טוויטר שפועל?

בגדול אם היה לך סט טוב מקדימה הייתי אומר לך שחבל להרוס את איכות הצליל בסט זול של 200 ש"ח, אבל התשובה תהיה אחרי שתענה על השאלות.

פורסם

מקדימה יש לי 2 רמקולים 200 וואט של מגנטו, במגש מאחורה (מעל הבגאז') יש לי רמקולים 6X9 אני חושב של JBL, אין לי מושג מה הם מספקים כי הם באו עם הרכב, אבל הם נראים HIGH-END כאשר יש אפילו כפתור להוספת DB על כל רמקול.

למגיב הראשון, יש לי מגש, המטרה היא להוסיף עוד שניים (+2 טוויטרים) לדלתות מאחורה (הטוויטרים ליד המראת צד).

מקווה שזה ענה על השאלות, אני פשוט לא יודע יותר מידע, אני לא חושב ש6X9 יכנסו גם בדלת האחורית אבל אי אפשר לדעת כי לא פתחתי שם וראיתי.

תודה למגיבים! 8)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...