Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום.

מניסיון מועט שיש לי התחלתי לחבר את המערכת שלי לאט לאט, אבל נתקלתי במספר דברים שלא מובנים לי.

אשמח לדעת אם ישנה דרך ללמוד טיפה יותר לעומק ולהחכים מאתרים מספרים שונים אוו כול מיני דברים שונים.

תודה מראש דוד.

פורסם

הדרך כאן היא לשאול שאלות ולקבל תשובות מאנשים די מקצועיים עד מתקינים מקצועיים.

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

אכן הדרך הטובה היא לשאול ולקבל תשובות אבל גם אנשים כמוני רוצים קצת לדעת על הבסיס ושלא ירמו אותנו וימכרו לנו דברים שלא צריך בכלל לBlaCk ChaoS תודה רבה חיפשתי את זה בפורום אך לא מצאתי את השרשור הנל כמו כן עברתי גם קצת ביוטיוב.

אשמח כעת לקרוא ולהחכים ובקרוב לדעת לענות לעצמי על כול השאלות שיש לי בנוגע למערכת שלי ברכב

תודה מראש דוד.

פורסם

כמובן שמתוך סרטונים עולים שאלות..

אשמח לחלוק איתך את הידע שלי ואני בטוח שעוד מחברי הפורום יעשו כך

רק דבר אחד לא הבנתי, אם אתה מתקין את המערכת בעצמך, למה שיעבדו עליך?

פורסם
כמובן שמתוך סרטונים עולים שאלות..

אשמח לחלוק איתך את הידע שלי ואני בטוח שעוד מחברי הפורום יעשו כך

רק דבר אחד לא הבנתי, אם אתה מתקין את המערכת בעצמך, למה שיעבדו עליך?

איפה הוא רשם שהוא עומד להתקין את המערכת שלו בעצמו? לפי מה שאני הבנתי הוא פשוט לא רוצה שיעבדו עליו בחנות שלא ידחפו לו סתם רמקולים שהוא לא צריך ולא נצילים לדוגמה

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אכן כן שאני ידע מה יותר טוב 4 ערוצים או 2 ומה עדיף להתקין במקרים של הרכבה אוו מה זה 2 סלילים של 2 אוהם או 4 אוהם ושלא ימכרו לי כמו שהרבה זה קורה שמוכרים לך חוטים של קיט הרכבה ביקר ואתה אפילו לא מקבל בו כבל לרמקולים ליציאה במגבר אבל את השאר אתה מקבל ויוצא שאתה צריך גם להוסיף עוד כמה עשרות שקלים אוו שאתה קונה משהוא אומרים לך זה משהו חדש טוב וכולם קונים וזה בכלל זבל מאיזה ארץ ובלי חברה וגם שקניתי את המגבר מונו וסאב שלי היו לי הרבה המלצות לפני שקניתי ואחרי שהיתי בטוח קניתי את ה-RockFord T4004 מסדרת ה Power שהוא 4ערוצים [מה שרציתי בישביל להגביר את כול ה-4 רמקולים שברכב].

מונו של Bazoka שהולך להגביר לי רק את הסאב.

וסאב של "Image Dynamics 10.

אז שאני אומר שלא יעבדו עלינו מה שאני מאחל לכול חברי הפורום אני מתכוון לזה שגם אם אנחנו עושים בעצמנו לא צריך להביא לנו חלק מסוים במחירים מופקעים או חלקים שלא מתאימים בכלל למערכת ברכב כמו חוטים למגבר שהעובי שלהם הוא צריך להיות בגייג' מסוים [בכדי להתאים לטרמינל] למשל אחד קצר וצר וימכרו לכם אחד ארוך ורחב מה שלא אכפת לרוב המוכרים מניסיון שבדקתי כבל שהתאים אחרי שניה המוכר הלך והחליף את הכבל והביא לי אחד לא מתאים אני לא שמתי לב לזה עד שלא ניסתי שוב לחבר את הכבל בבית למגבר[זה מניסיון שעלי ניסוי לעבוד]

אז בדברים כאלה אנו נופלים למקרים שעובדים עלינו.

ועוד סיבות רבות ישנם היום בארצנו הקטנטונת והחמודה דוד.

פורסם
איפה הוא רשם שהוא עומד להתקין את המערכת שלו בעצמו? לפי מה שאני הבנתי הוא פשוט לא רוצה שיעבדו עליו בחנות שלא ידחפו לו סתם רמקולים שהוא לא צריך ולא נצילים לדוגמה

אז לא הבנת טוב תקרא את ההודעה הראשונה שלו

• תוכן חדש...