Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת ראלי מרום הצמרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו שמחים לחזור למעגל התחרויות הבינלאומי עם רכבינו החדש EVO10 FULL SPEC GROUP N 2011

לצערנו שערי הברזל של מדינת ישראל חסומים בשלב זה לכניסת הרכב ולכן הבסיס יהיה בקפריסין כולל אליפות הIRC בנובמבר.

הרכב נבנה מהמסד עד הטפחות בסדנא שלנו בקפריסין שכידוע שם אין שום חסמי בירוקרטיה,מיסוי,כאבי ראש וכאבי לב.

evoend3.jpg

evoend4.jpg

evoend5.jpg

evoend6.jpg

my evo1.jpg

מירוצי מכוניות

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהזדמנות זו ברצוני להודות לחבריי מקבוצת המרוצים של רמי שוכטוביץ'על התמיכה וההכוונהאיתן נימקובסקי,גל סער,סטברוס (המכונאי)ועוד רבים.לא קל היה להחליט ולעבור (מיידע נרחב שרכשנוהרבה שנים עם סוברו), למכונית מרוץ חדשה עם תוכן שונה לחלוטין.האתגר היה גדול ובקרוב נערוך מבחן השוואה בין המכוניות.

מירוצי מכוניות

פורסם

בהצלחה!!!

לא צריך שום רגשות אשם בשביל להתחרות בסביבה קצת יותר הגיונית מהמציאות הישראלית.

בשורה התחתונה זה גם לא פחות זמין ולא יותר יקר...

אני חושב שכבר מזמן כל העוסקים בתחום בארץ היו צריכים להעביר את עניניהם למחוזות אחרים.

פורסם

כולל אליפות הIRC

Israel Rally Club או ישראל ראלי כלום

בכיף ותתחדש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם לא לוחיות הרישוי הייתי מוכן להתערב שהנוף ישראלי.

בשביל לסבר את האוזן, כמה עולה טיסה לקפריסין?

כמה עולה חדר לסופ"ש?

באיזו תדירות מתאמנים?

אתה מתכוון לצאת מארץ לסופ"ש אימונים?

אני מעריך שמעבר לעיניין החוקיות, עדיין יוצא יותר זול להתאמן שם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

צריך לשבת על אתר חברת התעופה הקפריסאית,שבוע שעבר עלה כרטיס הלוך ושוב 59$ (חמישים ותשע)

בסה"כ כרטיס בסביבות 300$ אם אנחנו צריכים להצמד לתאריך, מגורים יש סידור עולה 30 יורו לחדר זוגי,(לצוות שלנו)

אוכל? 60% מהמחירים בארץ,מתאמנים מתי שרוצים,הביטוח שנתי, הרכב ליד הבית בחניון סגור,בדיוטי פרי הישראלי כבר מזהים אותנו עם החולצות (החדשות) של ראלי ארט, ושכחתי להוסיף "שאויר פסגות צלול כיין ואפילו ריח אורנים"

ישה

IRC= Intercontinent Rally Champion

מישהו אמר לנו כי ב24 לפברואר מתקיים מירוץ חוקי ראלי בישראל? אז אמר,רק אני הנאיבי רצתי כמו פורפרה לקבל מספר רשוי לסוברו S-000044 שהשם יעזור.

מירוצי מכוניות

פורסם

זה נדמה לי, או שאתה עדיין אופטימי לגבי מירוצים בארץ?

אם לא היית, עדיין היית בונה את הרכב בקפריסין?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

בכל מקרה הייתי בונה בקפריסין את הרכב מהסיבות שפורטו להלן.

עד שתקנות המכס החדשות יכנסו לתוקף קרי 12% מכס בתוספת מע"מ ללא בירוקרטיה!!!! אין טעם לבנות בישראל

שם, הכל קליל,הצגת חשבונית,תוך דקה הסחורה המיובאת בחוץ, אין מע"מ (שוק אירופאי משותף) אין מכסים,מחיר ההובלה מיזערי.

ולכן כל ענף הרכב,מכונאים,מסגרים,חרטים,צמיגאים,בעלי חנויות חלקי חילוף,יבואנים,לכולם יש עבודה בתחום.

בניתי מכוניות מרוץ בישראל לא אחת ולא שתיים,את הסיוט של מלחמות מול המימסד לא מוכן לעבור שוב.

אנחנו פה מדברים על שוליים של יבוא ויצור כנסו לפורום של רכבי אספנות ותראו את הבכי.

מרוצים בישראל? נמחקו האותיות מהמיקלדת מרוב כתבות של אולי,מחר,בקרוב,הנה זה בא,אוטוטו,גם שיתחילו מרוצים בישראל מה נראה פה? נראה מכוניות מיושנות שעמדו שנים כאבן שאין לה הופכין,כמה זמן לדעתך יייקח עד שהצופים יבינו שהם למעשה רואים היסטוריה בפעולה במקום קידמה? איך ולמה נותני חסויות מענף הרכב יכנסו לתחום? המימסד סגר את יבוא רכבי המרוץ ואישר רק יבוא של רכבים בני שנה,אחרי ריב ממושך "עשו לנו טובה" והגדילו ל3 שנים יבוא.(הגיון? מוח מאובן זה מה שיש פה)

רק אופטימיסט מושבע עם כדורי רגיעון ימשיך לחשוב שב2012 (מזכיר 12, שנה לאחר תחילת המאבק ברשויות) יהיו מרוצים בישראל.

מתנצל

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...