Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת ראלי מרום הצמרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה לא מקרי

סוברו רשוי משרד הספורט :S-100044 שנים עשר שנים עד שהגענו לזה

מיצובישי איוו 10 רשוי משרד התחבורה הקפריסאי: AA140-12 כחודשיים

יחי ההבדל ומהו?

באירופה לא מעניין מי הנוהג ברכב אבל אם יתפס נהג שאין לו רשיון נהיגת מרוצים הרכב מייד יחולט עד המשפט.

בישראל לעומת זאת אם אמא שלי בת השמונים עברה מבחן תיאורטי של הרשות היא רשאית לנהוג רכב מרוץ הרשום על שמה.

מירוצי מכוניות

פורסם

אז נראה אותכם בEUROSPORT ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נ.ב

כולל אליפות הIRC בנובמבר.

זה לא הסבב החרון במרוץ של irc נכון ?

אז אך אתם אוסיום זות ???

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

דני לוי,

בהצלחה לקבוצה.

צר לי שחלומך וכל פועלך לספורט מוטורי בארץ עדיין לא נשאו פרי - ושוב, פונים אליך לעזרה - אתה, האיש שנכווה אולי הכי הרבה בתהליכי הספורט המוטורי בישראל (וכנראה שרק אתה מבין את מלוא האמירה הזו...).

אני מאחל לך עוד שנים רבות של תחרויות בחו"ל - ובעיקר בשל אינטרס שלי כספורטאי, גם בארץ.

אלון חלווה

נ.ב.

מצ"ב מזכרת מימים יפים יותר.

אלון

דני לוי.jpg

פורסם

אלון היי

ציטוט:"ושוב, פונים אליך לעזרה - אתה, האיש שנכווה אולי הכי הרבה בתהליכי הספורט המוטורי בישראל (וכנראה שרק אתה מבין את מלוא האמירה הזו...)".

???

מירוצי מכוניות

פורסם
אלון היי

ציטוט:"ושוב, פונים אליך לעזרה - אתה, האיש שנכווה אולי הכי הרבה בתהליכי הספורט המוטורי בישראל (וכנראה שרק אתה מבין את מלוא האמירה הזו...)".

???

זה המשך ישיר לשיחת הטלפון שלי לפניי יומיים. אני עדיין מתין לתשובתך. תהא התשובה אשר תהא (וכל תשובה היא לגיטימית מבחינתך אחרי מה שעברת), עדיין נצטרך את העזרה שלך בכל הקשור לתיעוד התהליכים שנעשו וקבלת האסמכתאות...

אבל זה לא לפה. מחר אני אצל ניר במשרד ונדבר משם. אם יש לך זמן - היה רצוי שתהיה נוכח. 19:00.

אלון

פורסם

את תשובתי שלחתי לך במייל אישי ,לך ולכל המכותבים ששלחת.

אנא עבור למייל פרטי,תפוצת נא"טו מיותרת,תוכל להוציא מסקנות לעם ישראל אם תרצה אח"כ

בכל אופן תודה על התמונה

מירוצי מכוניות

פורסם

נראה מרשים, תהנו.

קיימים מרוצים עממים בקפריסין, לדוגמה HILL CLIMB?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בודאי ראובן

תתקשר לAA בניקוסיה מחלקת ספורט מוטורי (כולם דוברי אנגלית) ותתעניין, תופתע מהיחס.

בהצלחה

דני

מירוצי מכוניות

• 7 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...