Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור תושב אזור 1... ונכון שאין חניה משעות הערב המוקדמות... עדיין לחסום מדרכות זה לא מקובל. חונים על המדרכות, חונים בצמתים, חונים באדום-לבן, אבל משאירים מעבר פנוי ובטוח.

מי שמפריע להולכי הרגל על המדרכה בדרך כלל זוכה להבעת מורת רוח פיזית ממישהו מהשכנים. כל דבר בין כתיבה בליפסטיק על החלונות, למגבים מעוקמים, ל"סתם" מראה שנשברת "בטעות" כשמנסים לעבור עם עגלת תינוק באין-מקום על המדרכה.

בקיצור - גם כשיש מצוקת חניה, לאלץ הולכי רגל לרדת לכביש - זה לא לעניין.

אסף.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה אחד טרי מהשבוע שעבר.

האידיוט הזה לא התחשב באף אחד וקשר את האופנוע שלו בדיוק מול המכונה של תוי החניה.

כל מי שרצה לחנות היה חייב להתמתח מעל האופנוע בשביל להגיע למכונה.

היה שם בחור בן 50+ עם בעיות בריאות והייתי צריך לעזור לו כי הוא לא הגיע למכונה לבד. הוא ממש התעצבן שם (הוא זה שמופיע בתמונה, בצד של הקטנוע).

IMG-20120222-00349.jpg

IMG-20120222-00350.jpg

פורסם

אחד טרי מהיום.

למרות נבירה באתר משטרת ישראל, לא הצלחתי לגלות לאיזה אגף תנועה שייכת פתח תקווה ולהיכן ניתן להגיש תלונה.

יש למישהו מושג?

20120228_170802 - Copy (768x1024) (600x800).jpg

פורסם

הנה דוגמא מרמת השרון. הזבל הזה החליט שמעבר החציה הוא המקום הכי טוב לחניה. אין מצוקת חניה. 40 מטר משם יש מקום לעוד מספר רב של מכוניות בכל יום נתון, בכל שעה. 40 מטר גג.

2012-02-18 22.06.22.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שמע אם זה עד שעה 8:00 בבוקר, אני מאמין שזה חוקי. פשוט לפעמים אין ברירה. ככה זה אצלי ברחוב. רחוב ישן שכל הבתים הם לא על עמודים ואין להם חניה פרטית לתושבי הבניין וככה זה גם נראה מהתמונה. אני באופן אישי גם מחנה ככה כל הזמן כי פשוט אין בררה, לא משנה באיזה שעה אני מגיע הביתה פשוט אין לי חניה וזה מאוד מרגיז וכל האזור שאני גר בו אין בו חניה, אין לי בעיה לחנות גם רבע שעה מהבית וללכת ברגל, אבל פשוט אין חניה בכל הסביבה. מה שאני מנסה להגיד שלפעמים אין בררה ואם זה בין השעות 17:00 עד 8:00 זה אפילו חוקי.

חחח אנשים אני מבין לליבכם ואני לא בא נגד. יכול להיות שהמילה שהשתמשתי "חוקי" כבדה מדי, התכוונתי שאצלי ברחוב לא אוכפים את התופעה הזאת משעה חמש אחר הצהרים. ואני שאלתי גם בערייה וגם פקחים שמסתובבים ברחוב ואמרו לי שמשעה חמש ניתן לחנות על המדרכה. אני לא המצאתי את התופעה הזאת. ככה כולם מחנים אצלי ברחוב, אז גם אני.

אבל אפשר גם לחשוב הפוך, אם בן אדם מבוגר חוזר עם קניות או אשה עם ילדים קטנים ויורד גשם, איפה הם יחנו?? שוב פעם אני לא אומר שזה בסדר, צריך להתחשב בשני הצדדים ולמצוא לזה פיתרון.

לא צריך להתחשב באף אחד. חסימת מדרכה בצורה כזו שכדי לעבור עם עגלת תינוק צריך לרדת מהכביש תוך כדי הסתכנות בדריסה זאת חוצפה. זה שהפקחים עוד משתפים עם זה פעולה זה עוול בפני עצמו. גם לבעל תו נכה אסור להשאיר כך את הרכב ואלו מן הסתם אנשים עם צרכים קצת יותר רציניים מהחשש להירטב בגשם או לסחוב את הקניות מהסופר עוד כמה דקות.

לכל המתלהמים למינהם, תגורו ברחובות הצרים של ת"א ואח"כ תדברו. אחרי 6 בערב אין מקומות חניה פנויים.ואין ברירה אלא

להחנות את הרכב בצורה הנ"ל.

אבל !

אני לא יודע באיזה שעה התמונה צולמה,אבל מחובתו של אותו בעל רכב לקום בבוקר,ולהזיז את הרכב ככה שלא יפריע

להולכי רגל ו/או בעלי עגלות.

חסימת מדרכה בצורה הזאת היא חוצפה ממדרגה ראשונה בכל שעה (גם בלילה אנשים יוצאים מהבתים כדי להשתמש במדרכות).

למה שנגור ברחובות הצרים של ת"א? כדי לחפש חניה כל יום במשך דקות ארוכות ואח"כ לשים את האוטו על המדרכה ועוד לחשוב שזה בסדר? אתה בחרת לגור ברחובות הצרים של ת"א ולכן אל תתלונן שאין חניה בעיר הזאת. תמיד אפשר לעבור לאזורים מרווחים יותר של העיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה בחרת לגור ברחובות הצרים של ת"א ולכן אל תתלונן שאין חניה בעיר הזאת. תמיד אפשר לעבור לאזורים מרווחים יותר של העיר.

מבלי להיכנס ליותר מדיי פרטים,לא ממש בחרתי. נושא החניה הוא היחיד שמפריע לי ואני עוד גר באזור פרברים,לא במרכז העיר.

פורסם

איפה שאני גר (רחובות) יש רחוב עם מדרכה צרה, הרחוב מוביל לבית חמתי, והרבה פעמים שאני עובר עם הילדים (עד לא מזמן גם עם עגלה) אז גם שם הדיירים החליטו להחנות על המדרכה ולאלץ אותי לרדת על הכביש עם הילדים, אבל זה לא מונע ממני להשאיר להם מזכרת "בקטנה" על האוטו שלא תרד בזמן הקרוב.

זה חוצפה שאני צריך לעקוף את הרכב החונה על הכביש שגם ככה בקושי עוברות שם שתי מכוניות (כביש צר).

ואכן כל אותם הנהגים שיצא להם לתקן מראות לאחר שחנו בדך זו, לומדים לקח ומבינים את "הרמזים" שככה לא חונים!

ואני לא רואה אותם חונים ככה שוב.

אז יש פתרון, ויש תקווה, פשוט כשאין איפה לעבור אז אני עובר שם בכוח, והמראות נותנים לי מכה ביד (שד"א גם עילה לתביע) ותאמינו לי שהנהג מבין למה חסרה לו מראה, ולא חונה שם יותר.

פורסם

סליחה מראש על התגובה המתלהמת, ואני כנראה גם אחטוף התרעה על זה,

אבל לכל הזבלים שמחנים ככה רכבים , אני מקווה מאד שירסקו לכם את הרכב, ושישברו לו את הצורה.

אין שום הצדקה בעולם לחנות ככה, ולא מעניין לי את התחת שאין לכם חניה גם בתחום של קילומטר מהבית!

לא אשכח שבבת ים ירדתי בשמונה בערב מסבתי, יחד עם הבונבון שלי בעגלה, ובגלל איזה זבל בן זבלים שחנה כמו בתמונה הראשונה, נאלצתי בגשם במבול שוטף לרדת למרכז הכביש עם העגלה, הי מאוחר הילד בכה, נכנסתי לשלולית, ופשוט לא שמתי לב לרכב שהגיע מהסיבוב (המניאק שבגללו ירדתי לכביש חנה 5-6 מטר אחרי צומת של שני רחובות קטנים), כמעט נדרסתי יחד עם העגלה והתינוק.

אולי תקראו לי ברברי או עבריין או השם יודע מה, כל כך נבהלתי שזה קרה,אך לאחר שנכנסתי לרכב והתחלתי לנסוע, עצרתי שניה ליד האפס המזובל הזה, ופשוט הכנסתי לו חתיכת בעיטה באמצע הדלת. זהו. ועכשיו תגידו מה שאתם רוצים עלי.

ולכל הגאונים שלא מסכימים, אבל מבינים", כמו שאמרתי, גם לי יש תינוק, גם אני גר במרכז חולון בבית ישן ברחוב ללא חניות, וגם אני כמו כולם מתמודד עם מצוקת חניה, אבל מעולם לא העליתי בדעתי לחנות ככה.

זה הכל. ראיתי את השרשור הזה והייתי חייב לפרוק.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מאחר ואין מלשינון מה שניתן לעשות הוא לצלם תמונה יפה של הרכב ולשלוח אותה למנהל אגף פיקוח בעיריה.

תתפלאו אבל זה עובד.

הבעיה היא שלא תמיד יש גישה ברורה למייל של אגף הפיקוח (לרוב אין) ואז צריך לנבור ולחפש את המייל/טלפון של הרלוונטית, מעצבן!

אנחנו עושים שירות לציבור ובסוף עוד צריכים לבלות שעות באיתור כתובת לתלונות..

כאשר אני מתעצבן אני פשוט שולח את המידע שברשותי למבקר העיריה ולממונה על תלונות הציבור (בד"כ המיילים/טל שלהם זמינים מאוד) ואז פתאום כולם רצים אחרי ונעמדים דום.

היום כבר יש לי את הנייד של ראש העיר ושל מנהל מחלקת פיקוח, ואני ממש לא מתבייש להרים טל' גם בלילה (לצערי המוקד העירוני שווה לתחת).

יוחזר המלשינון לאלתר!! :x

פורסם

הנה עוד אחד מהיום בבוקר.

ולא שעת לילה מאוחרת.

שימו לב - השעה שעת בוקר. הנבלה חונה על מדרכה. שהיא הירידה למעבר חציה. ליד בית ספר יסודי. בבוקר גשום. ולא משאיר מעבר למישהו עם עגלה או אופניים. הוא חנה שם קצת לפני 8 בבוקר. אבל דאג לחנות מאחורי העמודים שהגרר של העיריה לא יוכל להרים אותו.

כמה יותר בן-זונה אפשר להיות?

(ומה שיש לו בחלון הוא לא תו נכה, אלא נייר של חברת הייטק. ולא שאני חושב שלנכים מותר לקפח זכויות של אחרים, אבל זה נראה מרחוק אולי למישהו כמו תו נכה)

אסף.

IMG01563-20120304-0848.jpg

IMG01564-20120304-0848.jpg

IMG01565-20120304-0849.jpg

פורסם

פעם ראיתי שרשום על רכבים דברים כמו:

"הצד השמאלי של המוח שלי לא עובד, לכן אני חונה כמו שאני חונה - אנא התחשבו"

או: "אמא שלי עובדת בז**ת ואני מחפש את אבא, אנא התחשבו"

כל מיני שטויות שרשומות על רכבים עם טוש לורד ראיתי,

פעם אחת איזה אידיוט חסם לאמא שלי את היציאה מהחניה של הבית,

פשוט חיברתי רצועה לטנדר וגררתי אותו לרחוב הסמוך, (מקרה שהיה לפני חודש וקצת)

(רציתי לגרור אותו לשטח - אבל ריחמתי עליו)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

ככה מתמודדים עם הבעיה הזאת כמו שצריך:

http://www.youtube.com/user/StopXAM?feature=chclk

לקבוצה קוראים "STOP XAM" שהפירוש שלה לעברית בקיצור הוא "מספיק עם החזירות" או "מספיק עם החוצפה" אבל במילה הכי קשה ברוסית, יש בערוץ הזה עשרות סרטונים של קבוצה מרוסיה שמתמודדת עם הבעיית חניות כפולות במרכז העיר, אפילו כמה פעמים היה שם מכות, וכמה פעמים נכנסו לוויכוחים עם סכינים,אלות,אקדחים והכל מצולם בסרטונים שלהם, כמו כן כמה פעמים היה להם עסק עם המאפיה הרוסית.

*אני מצטער מעומק ליבי שאין תרגום לא לעברית ולא לאנגלית אבל רק מלראות את הסרטונים אפשר להבין את הרעיון טוב מאוד

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...