Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע אם זה עד שעה 8:00 בבוקר, אני מאמין שזה חוקי. פשוט לפעמים אין ברירה. ככה זה אצלי ברחוב. רחוב ישן שכל הבתים הם לא על עמודים ואין להם חניה פרטית לתושבי הבניין וככה זה גם נראה מהתמונה. אני באופן אישי גם מחנה ככה כל הזמן כי פשוט אין בררה, לא משנה באיזה שעה אני מגיע הביתה פשוט אין לי חניה וזה מאוד מרגיז וכל האזור שאני גר בו אין בו חניה, אין לי בעיה לחנות גם רבע שעה מהבית וללכת ברגל, אבל פשוט אין חניה בכל הסביבה. מה שאני מנסה להגיד שלפעמים אין בררה ואם זה בין השעות 17:00 עד 8:00 זה אפילו חוקי.

פורסם
מה שאני מנסה להגיד שלפעמים אין בררה ואם זה בין השעות 8:00 עד 17:00 זה אפילו חוקי.

אין שום מקום שלחסום את כל המדרכה זה חוקי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין שום מקום שלחסום את כל המדרכה זה חוקי.

ככה זה נהוג אצלי ברחוב. משעה חמש אחר הצהרים חוסמים את כל המדרכה כי אין פתרון אחר. והפקחים שמסתובבים בשעות היום מאשרים זאת.

פורסם

מירו , שלח לי בהודעה פרטית בבקשה את הכתובת שאתה גר , ואני אבדוק אם זה חוקי ואם הפקחים מאשרים את זה.

אל תשכח גם לחנות בצורה הזו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ככה זה נהוג אצלי ברחוב. משעה חמש אחר הצהרים חוסמים את כל המדרכה כי אין פתרון אחר. והפקחים שמסתובבים בשעות היום מאשרים זאת.

עד אשר יעברו הולך רגל/ או אמא עם עגלה שצריכה את המדרכה,

ואין לה אפשרות לעבור ותזמן את הפקחים/ משטרה ואז תקבל דוח על השמשה.

יש מקומות בהם חונים על מדרכה,

בתנאי שיש מעב להולכי רגל.

צורת החניה הספציפים הזו חוסמת כל אפשרות לצעוד בבטחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מירו , שלח לי בהודעה פרטית בבקשה את הכתובת שאתה גר , ואני אבדוק אם זה חוקי ואם הפקחים מאשרים את זה.

אל תשכח גם לחנות בצורה הזו.

חחח אנשים אני מבין לליבכם ואני לא בא נגד. יכול להיות שהמילה שהשתמשתי "חוקי" כבדה מדי, התכוונתי שאצלי ברחוב לא אוכפים את התופעה הזאת משעה חמש אחר הצהרים. ואני שאלתי גם בערייה וגם פקחים שמסתובבים ברחוב ואמרו לי שמשעה חמש ניתן לחנות על המדרכה. אני לא המצאתי את התופעה הזאת. ככה כולם מחנים אצלי ברחוב, אז גם אני.

אבל אפשר גם לחשוב הפוך, אם בן אדם מבוגר חוזר עם קניות או אשה עם ילדים קטנים ויורד גשם, איפה הם יחנו?? שוב פעם אני לא אומר שזה בסדר, צריך להתחשב בשני הצדדים ולמצוא לזה פיתרון.

פורסם

אנשים טובים הראו לו את מורת רוחם על ידי הנחת זבל על הרכב. אני אישית שמתי לו פתק.

הבעיה היא שהוא לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה ברחוב שלי. בדרך כלל אני מתקשר למוקד העירוני ומדווח, הפעם לא עשיתי זאת.

למי שאמר שעקב מצוקת חניה ברחוב זה לגיטימי, זו טעות, הולכי רגל נאלצים לרדת לכביש ולסכן עצמם כיוון שלאיזה אידיוט לא היה כח לעשות סיבוב נוסף ברחוב או ברחוב קרוב ולחפש חניה נורמאלית.

פורסם
אנשים טובים הראו לו את מורת רוחם על ידי הנחת זבל על הרכב. אני אישית שמתי לו פתק.

בפעם האחרונה שהנחתי לשכן פתק על החלון, הסתבר שמאוחר יותר מישהו אחר התעצבן גם הוא והשחיט לו את הרכב.

רוצה לנחש את מי האשימו?:roll:

מאז גם פתקים אני חוסך מעצמי...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תניח פתק בלי להזדהות.

(כבר יצא לי לראות אבל לא הספקתי לצלם, רכב שחנה על 2 חניות והפריע,

כנראה שאחד השכנים התעצבן מאוד ולקח דף A4 וכתב עליו:

"חניהשל בן ז***! אתם יכולים להשלים לבד את המילה שצנזרתי והניח לו על השמשה הקדמית).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...