Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו לרכב עם תו חניה (נכה/מוגבל) אסור חוקית לחנות ככה.

הוא חייב להשאיר מעבר לכסא גלגלים/עגלת תינוק.

מה שקורה בפועל...:roll:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חחח אנשים אני מבין לליבכם ואני לא בא נגד. יכול להיות שהמילה שהשתמשתי "חוקי" כבדה מדי, התכוונתי שאצלי ברחוב לא אוכפים את התופעה הזאת משעה חמש אחר הצהרים. ואני שאלתי גם בערייה וגם פקחים שמסתובבים ברחוב ואמרו לי שמשעה חמש ניתן לחנות על המדרכה. אני לא המצאתי את התופעה הזאת. ככה כולם מחנים אצלי ברחוב, אז גם אני.

אבל אפשר גם לחשוב הפוך, אם בן אדם מבוגר חוזר עם קניות או אשה עם ילדים קטנים ויורד גשם, איפה הם יחנו?? שוב פעם אני לא אומר שזה בסדר, צריך להתחשב בשני הצדדים ולמצוא לזה פיתרון.

איפה הם יחנו? אולי בגינה של השכן ממול? הרי יורד גשם! , שוב , בוא שלח לי את הכתובת שלך ונבדוק את הטענה הזו , אחרי שעה 5.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מה נפלת עליו?אולי הוא לא שר ההסברה,אבל אפשר להבין על מה הוא מדבר ומי שמכיר שכונות כאלה אז גם יודע בדיוק על מה מדובר,בשעות הערב כל החניות ברחוב תפוסות,אז מוותרים על התענוג של חנייה ליד הבית ועוברים לרחוב השני,הופ,גם הוא מלא!מה עושים?מטפסים על איזו מדרכה,בעדיפות לאחת שתפריע כמה שפחות,ותיהיה בטוח שמסביבך אתה פתאום תשים לב לכאלה שגם חנו על המדרכה,כאלה מאניאק*ם שחוסמים את כל המדרכה וכאלה שמשאירים איזה מעבר.

אני אתן לך כתובת אם תרצה של 20 רחובות כאלה בירושלים אתה מוזמן לבדוק אותם ולחלק להם דוחו"ת כאוות נפשך.

פורסם

לתושבי תל אביב, וערים "בעיתיות" יש תווי חניה אזוריים לא?

עד כמה שאני יודעת תושבי הרחוב מקבלים תו אותו הם מצמידים לשמשה של הרכב,

כך הם יכולים להחנות את רכבם בקרבת הבית בכל שעות היום.

תקנו אותי אם אני טועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.

ל'

אכן כן.

יש חלוקה לאיזורים, וכל אחד מקבל תו איזור בהתאם לרחוב בו הוא גר.

גם בתל אביב מותר לחנות על המדרכה בשעות ספציפיות לתושבים, אבל גם כמובן רק אם משאירים כמטר וחצי מעבר להולכי רגל.

מגאן 265

פורסם

הבעיה היא שבתל-אביב אפילו כשיש תו איזורי, אחרי השעה 17:00 הסיכויים למצוא חניה באיזור המגורים אפסיים. (כמובן שיש גם יוצא מן הכלל)

ואת זה אני אומר מניסיון של שנים.

פורסם
אז מה קורה עם היוזמה העתיקה של מדבקת "אני חונה כמו מניאק"?

זה יצא לפועל,

מיד כשיסיימו להדפיס את מדבקות:

אמא הפילה אותי על הרצפה לאחר לידה אז אני לא מאותת.

מראות זה לחלשים ואני גבר בן זונה.

חתכו לי יותר מדי אז אני חותך על הכביש.

בנתיים עומדים לשנות את השם ״חניית נכים״ ל״חניית מוגבלים״, כך גם שוטרים יוכלו לחנות שם בלי שיצלמו אותם ויעלו לפייסבוק.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.

ל'

אינך טועה, אבל במקומות "המועדים לפורענות", קרי, המבוקשים ביותר למגורים, קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא חניה לפעמים. וגם אם כן, זה יכול להיות כרוך בהתרוצצות של כ40 דקות עד למציאת מקום חניה.

העניין הוא שבת"א יש כמות של X מקומות חניה חוקיים לתושבים. בפועל צריכים לאכלס את אותם מקומות פי 1.5 (אם אני זוכר נכון את המספרים) יותר רכבים.

מה עושים? חונים באדום לבן / על המדרכה / בצורות יצירתיות. אין ברירה. כל עוד זה לא מפריע יותר מידי וכל עוד החניה נעשית באמת באיזור בו התו מקנה זכות חניה, הפקחים מעלימים עין בשעות הלילה.

!AWDSOME

פורסם
אז מה קורה עם היוזמה העתיקה של מדבקת "אני חונה כמו מניאק"?

אנשים עברו לשיטה חסכונית ברמה האקולוגית ורושמים עם מפתח.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לכל המתלהמים למינהם, תגורו ברחובות הצרים של ת"א ואח"כ תדברו. אחרי 6 בערב אין מקומות חניה פנויים.ואין ברירה אלא

להחנות את הרכב בצורה הנ"ל.

אבל !

אני לא יודע באיזה שעה התמונה צולמה,אבל מחובתו של אותו בעל רכב לקום בבוקר,ולהזיז את הרכב ככה שלא יפריע

להולכי רגל ו/או בעלי עגלות.

פורסם

בצפון לא נתקלתי בכזה דבר,אבל זה כבר מוגזם,טוב מאוד שהשאירו לו זבל,על הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה לקלל אותנו בזה שנגור בתל אביב?

השכירות\רכישה מאוד יקרה גם אם מדובר בחורבה, כדי להתפשר גרים בבניין ישן ללא מעלית, הרחובות מאוד צרים ואין חנייה...

תגור 5 דקות מתל אביב, עדיין יהיה לך חוף ים, מעלית בבניין, תשלם פחות ואפילו תיהיה לך חנייה בטאבו למרות שגם ברחוב יש חניות פנויות....

אבל רגע, כבר גלשנו...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לכל המתלהמים למינהם, תגורו ברחובות הצרים של ת"א ואח"כ תדברו. אחרי 6 בערב אין מקומות חניה פנויים.ואין ברירה אלא

להחנות את הרכב בצורה הנ"ל.

גם לפני השעה 18:00 בערב אין חניה.

יש מקומות בהם אין בכלל מקומות חניה לאורך כל היום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...