Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ההורים שלי רוצים להחליף רכב אז מבחינתם זה מחייב התערבות שלי, עד עכשיו הם היו נוהגים בקורולה 2003 GLI.

הקורולה רכב נפלא ומעולה ואנחנו מחפשים מחליף ראוי, שיוכל להשתוות מולו באמינות איכות ואיבזור.

הרכב צריך להיות אוטומט ואיכותי, ובאיכות אני מתכוון לכמה שפחות פלסטיק על הדשבורד, ועדיפות שהריפודים יהיו מבד אמיתי ולא פוליאסטר כמו ברוב המכוניות היום. כמובן שאלו רק העדפות ורוב הסיכויים שיהיה צורך להתפשר.

ראינו ושקלנו כמה מכוניות ביניהן היתה הסיאט לאון שבמבצע, אבל היא ידנית, ונראית די משעממת מבפנים.

פולקסווגן פולו- אהבנו נורא אבל קצת מידי איבזור, בכל זאת מנוע וגיר טובים(1.2TSI DSG)

קיה ריו 5 דלתות- אהבנו נורא יש איבזור מעניין, הרכב מרווח ונראה טוב, יש מקום בבגאז' אבל יותר מידי פלסטיק בתוך האוטו, נותן הרגשה זולה. וגם איך המנוע 1400 עם התיבה האוטומטית, מבחינת הספק נראה אחלה אבל התיבה עם 4 הילוכים מעוררת בי חשד שהיא תגרום לצריכת דלק גבוהה.

הפולו עולה 116K ואילו הריו עולה102K.

באיזה רכב עדיף לבחור מבחינת אמינות ושישמור על ערכו? כמובן חשוב גם צריכת דלק וכו'.

אם יש עוד מכוניות ששווה לשקול בטווח מחירים של עד 120K אשמח לשמוע.

פורסם

אבא שלי ראה את האסטרה אבל הוא לא אהב אותה, אמר שהיא לא מרווחת מבפנים, מה גם יש חשש לירידת ערך כבדה.

הם מחפשים רכב למינימום 6 שנים.

פורסם

רוב הדגמים שציינת הם סופרמיני - קטנים מהותית מהקורולה. אם ציינת פולו הרי שאפילו הגולף תהיה צפופה לכם אם אתם נשקקים לתא מטען משמעותי.

הגיה ריו קקטנה משמעותית מהקורולה, אמנם בגלל תא המטען הנפרד יש המתיחסים אליה כמשפחתית (בדומה לאחותה - האקסנט) אבל מדובר ברכב הרבה יותר קטן.

אם אתם רוצים להשאר עם רכב בגודל דומה - מדוע לא קורולה\אוריס? יש לכם נסיון טוב עם היצרן והיבואן, המשיכו אתו.

אם אתם רוצים לגוון - בסגמנט המשפחתיות יש הרבה עשרות דגמים, אבל שימו לב שאכן מדובר בותו סגמנט, ושלא תרכשו מכונית קטנה לצרכיכם (כמובן - בהנחה שאתם זקוקים לרכב בגודל מקביל לקורולה).

אישית מכרתי לפני כשנה וחצי קורולה ישנה ששרתה אותי היטב למעלה מ-9 שנים (והיתה בת 12.5 במכירתה). חבתי לרכוש אוריס אבל היא היתה יקרה, והקורולה הגיעה באותו זמן רק עם 4 כ"א. לאחר סקר די ארוך רכשתי סוזוקי SX4 בעלת 4 דלתות. אמנם הגימור שלה פשוט יחסית (אם כי בדגם המאובזר יש כמה גאג'טים חביבים) אבל החסכון של כ-15,000 ש"ח בהשואה למרבית המשפחתיות ברמת הגימור הסטנדרטית, יחד עם נסיון טוב עם כמה רכבי סוזוקי במשפחה הכריעו את הכף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הריו יחסית מרווחת, אנחנו לא מחפשים רכב גדול בגלל שלרוב הגודל בא עם מנוע גדול וזה לא מסתדר לנו.

כשאבא שלי אמר שהאסטרה לא מרווחת הוא התכוון שהסביבה של הנהג צפופה וזה די נכון.

בפולו ובריו ההרגשה היא שיש יותר מרחב.

אנחנו נשקול את הSX4.

פורסם

תראה, אני מרוצה מאוד מסוזוקי לאחר מספר מכוניות מתוצרת זו שעברו אצל הורי ואצלי.

ל-SX4 לא מעט יתרונות - אני אוהב את תנוחת הישיבה הגבוהה, וזו חשובה עוד יותר לאשתי שהיא קטנת קומה. אבל אל תצפה לרכב מפנק - בדאשבורד יש משטחי פלסטיק גדולים (האמת היא שאני לא מכיר רכב מודרני בלי משטחים כאלה, זה נובע מכך שהחלון הקדמי משופע ומכסה חלק מתא המנוע), המתלים קשים מאד, יש לה כוח מספק בעליות של הכרמל ותיבת ההילוכים מגיבה מצויין (עדיפה בהרבה, למשל, על זו של מאזדה 3 ליסינג). בדגם 4 הדלתות תא המטען גדול במיוחד. כמוכן הרכב נחשב אמין וצריכת הדלק סבירה מאוד (אצלי 1:10 כאשר לפחות 90% מהנהיגה היא עירונית והררית, כולל לא מעט פקקים). עוד תכונה ייחודית המצריכה התרגלות היא קורה A הכפולה, למרות שכאשר אני משוה אותה לזו של מאזדה 3 ההבדל בשדה הראיה לא משמעותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מניח שהשיקול העירי פה הוא ההנאה האישית מהרכב כמו איבזור, בטיחות, נוחות, שימושיות, מראה - ולאו דווקא היבטים שאופייניים לגיל צעיר. ולכן גם הרצון לנסות יצרן אחר.

נסו את הפוקוס החדשה בגרסה המאובזרת, C4, אולי קיה פורטה, אם אין בעייית גובה חיושבים מאחור אז את ה- I35.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הייתי מעדיף את הפולו על הריו (אלא אם כן הכסף משחק תפקיד מאוד חשוב ברכישה) - היא חסכונית יותר ובטוחה יותר - לדעתי גם יפה יותר. איזה אבזור חסר לך בפולו?

We are the Human Race

• תוכן חדש...