Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית טרם נתקלתי, אבל לפני כמה חודשים מישהו דיווח בפורום כי נעצר במנהרות על ידי שוטר מצוייד בלייזר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה שידוע מצלמות אין אבל ממל"ז יש ולא מעט , ויש מספר לא קטן של מפרצים בצידי הדרך שבהם אפשר לעצור רכבים

פורסם
עד כמה שידוע מצלמות אין אבל ממל"ז יש ולא מעט , ויש מספר לא קטן של מפרצים בצידי הדרך שבהם אפשר לעצור רכבים

זה עדיין מסוכן משום שאין שם נתיבי האטה אלא פשוט רכב מאט באמצע הכביש שגם אין בו שוליים - מסוכן ביותר.

פורסם

אני נוסע במנהרות לפחות פעמיים ביום.

טרם יצא לי לראות ממל"ז.

אם יש שם מצלמות אני בשלילה ל100 שנה וכפי הנראה גם אלפי הנהגים האחרים שנוסעים שם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש ניידות מידי פעם שעומדות במפרצונים שבצד..

והם גם הודיעו בעיתון של ידיעות חיפה לפני איזה כמה חודשים שבקרוב יוצבו שם אמצעי אכיפה חדשים :roll: אמרו..

אולי נשמע שם בקרוב על גאסטו חדשה :lol:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...