Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפלה לואדי עם רכבה, ונהרגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מובן.

מדובר בכביש מפותל אומנם אך רחב ומואר וסלול היטב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

I20 או 30? לא סגור על זה. ואולי, מי שמכיר את הכביש, יתאר לנו איפה ואיך זה קרה לפי דעתו? כי לא ממש מובן לי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צריך להיות מאוד מוכשר כדי להיכנס במעקה בטיחות שמה.

ממה שהבנתי היא באה במהירות מלמעלה ויש שם סוג של עיקול שמאלה כנראה היא עפה הצידה עברה את המעקה בטיחות והקדימה של האוטו נכנס ברצפה בעוצמה חזקה ואז המשיכה להתגלגל.

פורסם

אח של בעלה עובד איתי. היא אחות. לפי מה שהבנתי חזרה ממשמרת לילה בבית חולים. לך תדע מה קרה. יותר מדי תאונות יש בארץ הקטנה והצפופה הזאת

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

"מעריב" מהיום:

כשהמחלצים "הגיעו למקום הבחינו כי היא אינה ברכב. ...דדון עפה מתוכו בעת ההידרדרות ונמחצה תחתיו"

כנראה שאם היתה חגורה בחגורת בטיחות, היתה נשארת בחיים. מזעזע.

יהודה

פורסם
אני לא כל כך הבנתי איפה זה קרה. זה בעיקול איפה שהחניון אוטובוסים, ליד האצטדיון?

בדיוק שם, בסיבוב איפה שחניון האוטובוסים, ממש אחרי תחנת סונול.

חתיכת גובה...

"מעריב" מהיום:

כשהמחלצים "הגיעו למקום הבחינו כי היא אינה ברכב. ...דדון עפה מתוכו בעת ההידרדרות ונמחצה תחתיו"

כנראה שאם היתה חגורה בחגורת בטיחות, היתה נשארת בחיים. מזעזע.

יהודה

חגורת בטיחות לא תציל אותך מנפילה חופשית של כזה גבוה, כמעט 200 מטר גבוה.

זה כמו להדרדר מדרך פרויד לואדי של טירה, 0 סיכויי השרדות...

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...