Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
אבל עלויות התחזוקה מפחידות אותה. למיטב ידיעתי, לא מדובר על כזו מכה (למעט הדלק ב-2.5),

כל עוד רוכשים רכב ממישהו שגם טרח לטפל בו ולא רק לנהוג בו.

זה כמובן משפט המפתח. רכב כזה יציג אמינות טובה.

הבעיות מתחילות בכשלים בסלספיד, החלפות משולשים, טיימינג וצורך קבוע של שמן 10W60

(נכון לגבי ה-TS, ליטר כל 1000-1500 ק"מ כמו שעון). הפלאגים הוזלו משמעותית לאחרונה, כ-600 ש"ח בארץ (פעם ב-100K ק"מ).

אלה עניינים יקרים יותר מהסטנדרט וכשהם באים ברצף - כמו אצלי, תודה מותק - זה כבד.

אחרי הטיפול בחבר'ה הנ"ל, נשארת מכונית אמינה יחסית, עם צריכת דלק מקובלת, די חזקה ועם היגוי מדהים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אלו גם ה"מכות" שאני מכיר ב-156/147.

הקילומטראז השנתי שלנו די נמוך (בערך 12-15K בשנה), כך שעוד איכשהו

ניתן להצדיק את הבחירה במנוע הגדול (מה גם, שלמיטב ידיעתי מדובר בשרשרת

ולא ברצועת טיימינג, כמו גם בגיר אמין משמעותית ביחס לסלהספיד). עכשיו, נותר

רק להמתין לאקזמפלר טוב.

בינתיים, רק כדי לשמור על ראש פתוח, אעשה נסיעת מבחן על מאזדה3 בגרסת

2.0, אולי אופתע (למרות, שאני בספק).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ב-V6 עד ה-GT (כולל) יש רצועת תזמון. השרשרת הוכנסה לשימוש רק ב-V6 שהגיע ב-159 ונגזרותיה.

לאור המחירון המצחיק, הייתי מוסיף לרשימה גם 166. אפשר למצוא כאלה יפות במחירים נמוכים מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שווה לשקול לדעתי גם את ה A3 עם מנוע 20VT . השלדה אומנם לא כמו ה 306 וגם לא כמו של האלפא . אבל לא רעה

ובעלת פוטנציאל שיפורים גבוה . בנוסף , המנוע חזק והוכיח את עצמו כאמין.

• תוכן חדש...