Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטת מצליח - גירסת סלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להישאר רגוע אבל העליה בטונים הופכת לבלתי נמנעת. אשתי שומעת את המתרחש, ובפרץ פולניות רגעי לוקחת את הטלפון, שוטפת את עינת כמו שהיא יודעת וקודחת לה בראש עם מילים כמו "חוסר גילוי נאות" ועוד מילים שכבר לא היו לי עצבים להקשיב להן.

עינת שמה אותה בהמתנה, חוזרת אחרי דקה ומבשרת שהוחלט לזכות אותי על כל הסכום. את הזיכוי הנוסף אני אראה בעוד שתי חשבוניות. מי אמר שרק רע יוצא מפולניות?

התחתנת עם פולנייה וסלקום זה מה שמטריד אותך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אכלת אותה חזק.

עירקיות זקנות שמות את הפולנייות בכיס הקטן רק שהן לא עושות את זה בדיפלומטיה והעלבויות והעירקיות נכנסות ראש בראש חזיתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה בגללה תלך לגן עדן, אז היא בגללך בעולם הבא תחליף את אלוהים! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני עברתי מאורנג' לסלקום לפני כחודש, וכמובן שגם לי דחפו את ההמתנה הנעימה (חודש חינם - אבל גם אם זה היה חינם לכל החיים הייתי מבטל את הדבר המעצבן הזה) :?

התקשרתי באותו יום לבטל, וידאתי שהעניין בוטל (התקשרתי לעצמי) ואחרי יומיים מה גיליתי? שהז***ת החזירו את זה! על דעת עצמם. הפעם התקשרתי ודרשתי לבטל שוב ביותר תקיפות תוך כדי הסבר מה דעתי על הדבר המסריח הנ"ל.

בינתיים זה לא חזר, אבל הודעתי לאישתי ולהוריי להודיע לי ישר אם הם שומעים את הדבר המעצבן הזה כשהם מתקשרים אליי.

חיכיתי בציפייה לקבלת החשבון החודשי לגלות איזה חיובים שגויים אני אקבל, וכמובן שצדקתי - חייבו אותי על חבילת גלישה של 5 ג'יגה ב - 50(!) ש"ח, שלמעשה היא כבר כלולה בתוכנית שעליה אני משלם סכום קבוע.

הנציגה טענה שזה "תקלה טכנית" (כמה מפתיע) והבטיחה לזכות אותי ושאני לא יחויב על כך בעתיד. הקלטתי אותה והבטחתי לה שאמשיך לעקוב.

אגב, גם באורנג' קיבלתי חיובים שגויים אחרי שינוי תוכנית/חבילה, כך שכל החברות אותו ח*א.

מסכן מי שלא בודק..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אתם יודעים מה עוד יותר מפחיד בשיטות מצליח האלה?

שאף אחד לא עושה מעשה, קם, מתחיל לאגד את העניין ועושה עם זה משהו.

אני אפילו לא מדבר על איומים בתביעות יצוגיות או משהו כזה, אלא על תלונה מאוגדת למשרד התקשורת או פנייה לאיזה תכנית טלוויזיה לפרסום הנושא הזה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אתם יודעים מה עוד יותר מפחיד בשיטות מצליח האלה?

שאף אחד לא עושה מעשה, קם, מתחיל לאגד את העניין ועושה עם זה משהו.

אני אפילו לא מדבר על איומים בתביעות יצוגיות או משהו כזה, אלא על תלונה מאוגדת למשרד התקשורת או פנייה לאיזה תכנית טלוויזיה לפרסום הנושא הזה.

ועל זה נאמר - שודדים עם רשיון בחסות המדינה.

אגב, גם באורנג' קיבלתי חיובים שגויים אחרי שינוי תוכנית/חבילה, כך שכל החברות אותו ח*א.

מסכן מי שלא בודק..

לא מסכן - טיפש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...