Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי נורות ברכב, וגיליתי כי אחד הפלסטיקים

שתופס את המנורה שבור.

(יש לחלק הזה שם?)

יש אפשרות לרכוש את החלק הספציפי הזה בלי כל צמת החוטים?

החלק שבתמונה הוא קצה החיבור של נורה H7 ברכב.

(לא להפנות אותו לאי בי בבקשה).

תודה.

19948354.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נדמה לי שזה מחבר של נורת H4, ולא H7.

ניתן לרכוש בכל חנות חלפים, בעלות של כמה שקלים. המחבר מגיע עם חוטים באורך של כ 10-15 סנטימטר.

חותכים את הצמה המקורית 10 סנטימטר לפני המחבר, ומחברים את המחבר החדש. רצוי מאוד לבצע את החיבורים בהלחמה ולא בליפוף, לקבלת מגע יציב. וכמובן לדאוג לבידוד ראוי.

עריכה בשעה 13:15- כנראה אני צריך להגדיל מספר במשקפיים, אכן יש שני מגעים ( H7).לא יודע איך ראיתי שלושה.

פורסם

בהרבה מקרים ניתן בזהירות לחלוץ את הכבל עם נעל הכבל ואז להשחיל לקונקטור החדש מבלי לחתוך את החוטים.

פשוט מכניסים מברג דק ומכופפים את הבליטה של נעל הכבל שאוחזת את הנעל שלא תצא ובו זמנית מושכים את הכבל.

למנורת H7 יש שני פינים ול-H4 שלוש פינים ובתמונה ניתן לראות רק שני פינים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה.

בדקתי בשנית, ולפי מה שאני יודעת ולפי מה שכתוב זה H7.

(צרפתי תמונות).

ל'

1.JPG

2.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק מה שבוקי אמר.

לפני מספר שנים קניתי מחברים כאלה לנורת H4 (שלושה מגעים, H7 זה רק שניים), עלה 9 שקלים האחד.

חותכים, מלחימים, מבודדים ונוסעים לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בחנות של חלקי חילוף לרכב, אמור לעלות לא יותר מ-15 ש"ח ומגיע עם 15 ס"מ חוט.

ובניגוד למה שאייל אמר, לא מומלץ להוציא את הנועל כבל ולהשתמש בהם שוב, (הפלסטיק שנשרף בגלל שהנעל כבל לא תופס טוב את המנורה) מה שיכול לגרום לבעייה לשוב.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
בחנות של חלקי חילוף לרכב, אמור לעלות לא יותר מ-15 ש"ח ומגיע עם 15 ס"מ חוט.

ובניגוד למה שאייל אמר, לא מומלץ להוציא את הנועל כבל ולהשתמש בהם שוב, (הפלסטיק שנשרף בגלל שהנעל כבל לא תופס טוב את המנורה) מה שיכול לגרום לבעייה לשוב.

לוחצים בעזרת פלייר אף ארוך את נעל הכבל היישנה ובא גואל לישראל. עדיף להימנע מחיתוך חותכי חשמל והפיתרון היותר מקצועי הוא ללחוץ נעל כבל חדשה מאשר לחתוך ולהלחים ולשים בידוד מתכווץ.

כול חשמלאי יש ברשותו לוחץ נעלי כבל.

אם את נמצאת בת"א תוכלי לרכוש קונקטור כזה אצל גל-אור ליד יצחק שדה.

פורסם

בהחלט הפיתרון המקצועי הוא כמו שתארת, אבל גם התיקון הרגיל עם חיתוך והלחמה מחזיק שנים ולא גורם לשום בעיות. ואותו כמעט כל אחד יכול לבצע לבד.

פורסם

רכשתי את החלק, אני אנסה לחלוץ את הכבל להכניסו לחדש,

אעדיף את הפתרון הזה ולא את ההלחמה.

ל'

פורסם

לנעל הכבל יש בליטה עגולה קטנה או זיז קטן שנתפס בפלסטיק של הקונקטור לכן בזהירות עם מברג דק תנסי לחלוץ את הכבל יחד עם הנעל.

או פשוט תשברי בזהירות את הפלסטיק היישן לחתיכות בעזרת קטר ונעל הכבל תשאר חשופה.

לאחר מכן תכופפי בחזרה בזהירות את הזיז של נעל הכבל ותדחפי בחזרה את נעל הכבל.

באותה הזדמנות בעזרת פלייר תכווצי מעט את חצי העיגול של נעל הכבל בכדי שיתפסו בצורה טובה יותר על הפינים של המנורה.

פורסם
לנעל הכבל יש בליטה עגולה קטנה או זיז קטן שנתפס בפלסטיק של הקונקטור לכן בזהירות עם מברג דק תנסי לחלוץ את הכבל יחד עם הנעל.

או פשוט תשברי בזהירות את הפלסטיק היישן לחתיכות בעזרת קטר ונעל הכבל תשאר חשופה.

לאחר מכן תכופפי בחזרה בזהירות את הזיז של נעל הכבל ותדחפי בחזרה את נעל הכבל.

באותה הזדמנות בעזרת פלייר תכווצי מעט את חצי העיגול של נעל הכבל בכדי שיתפסו בצורה טובה יותר על הפינים של המנורה.

תודה הצלחתי לחלוץ.

מאוחר יותר אחבר את החלק החדש ברגע שהגשמים יפסקו.

ל'

פורסם

אין לך חנייה מקורה ? בכול מקרה אם התיקון לא מסתדר לך תוכלי לקפוץ אלי ואני הרכיב לך נעלי כבל חדשות או הלחים לך חוטים חדשים אם תתעקשי.

פורסם

לא אין לי חניה מקורה.

תודה על הסיוע, השבוע אתפנה לסדר את החלק, במידה ואתקל בבעיות אצור עימך קשר.

תודה.

ל'

• תוכן חדש...