Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנעה כפולה לכביש לרכב שלא בנוי לכך (ומין הסתם בטח לא יהיה לו דיפרנציאל מרכזי) זה מתכון להתהפכות .

הסבה אפשרית רק לרכב שמיועד ליהיות לשטח בלבד וגם אז מדובר בהרבה מאוד בלאגן עדיף לך לקנות איזה סובארו סטיישן ישנה עם הנעה כפולה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

טוב אני חושב שיש אופציות עוד פתוחות.

כמו שציינתי ותיקנו אותי - קח גולף או אודי עם מנוע 20VT - תלביש סרן + גיר של לאון 20VT 4X4 ובעיקרון זהו.

אבל שוב- חוקיות לעולם לא תקבל ועלות מטורפת

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מה שרשמת ממש הגיוני

לקחת מנוע של a3 ותמסורת של לאון, לא יותר חכם להישאר כבר עם לאון שלמה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נכון, יותר חכם לנסוע על קורקינט ממונע.

עלה פה נושא באופן כללי אם אפשרי לבצע הסבות כאלה, ונתתי את הדוגמא הזו.

חוץ מזה אני חושב לדעתי שאם A3 או גולף היו הנעה כפולה הן היו יותר קורצות מאשר לאון 4X4.

פורסם

ישנה גולף MK4 האלדקס שבאה ברגסת V6, באודי אין גרסא כזאת ויחסית נפוץ (יחסית זה מושג ייחסי כן?)זה לקחת את המכלולים ולהרכיב אותם בA3.

פורסם

כן היא בבניה, ראיתי את התמונות, משהו הזוי ביותר אבל מדהים :shock: . אותו אחד גם בנה קולט והסב אותה ל4X4... אוי וי זמיר איזה ירקות וחמוצים יש בה.. ואיזה רעש :shock: :shock:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

רכבים כאלה לא מריחים את מכון הטסטים תהיה בטוח.

בכל אופן. שאלה באופן היפוטתי.

נניח יש אימפרזה כלשהי עם הנעה כפולה - במידה ואתה מבטל ציריות מקדימה וכל מה שצריך - אתה משאיר הנעה לסרן האחורי לא?

אבל איך אפשר לחלק את עניין הכוח? כי אני מאמין שהסרן האחורי לא מקבל את מלוא הכוח ויש חלוקה , וברגע שאתה מבטל את ההנעה מקדימה נשארת אותה החלוקה - יש פיתרון?

פורסם

אני מכיר גולף MK2 שנוסעת עם מערכת האלדקס מלאה של TT קואטרו, עובד מצוין ולא מתהפך לשום מקום.

במקרה הספציפי שאני מדבר עליו זה אפילו חוקי (טוב, הנה חשפתי על איזה רכב מדובר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...