Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאחרונה רכשה משפחתי קיה פיקנטו חדשה.

עברתי קצת על ספר הרכב, וראיתי שהרכב מגיע עם "אפשרות למערכת Stop&Go" וכמו כן, אפשרות ל"מערכת הנעה בגז מובנית".

(אלו רק 2 דוגמאות לשיפורים שיש בספר הרכב, אבל לא מגיעים לישראל, שלא נדבר על סאנרוף, שגם מופיע בספר הרכב, ואין בישראל)

כמובן שטלקאר לא מייבאים את המכוניות עם האפשרויות האלו.

מילא גז אני מבין - זה דורש הערכות מצד מוסכי היבואן (מתקן מיוחד לאחסון הגז בזמן הטיפול וכו...) והם לא רוצים להסתבך...

אבל מה כואב להם להביא את הרכב בגרסא עם הStop&Go? (אני אישית מוכן לשלם עוד בשביל מערכת כזו, והיבואן יוכל לשלשל לכיסו עוד כמה שקלים על זה....)

ראיתי את זה לא רק בפיקנטו אלא בהרבה רכבים, המון פיצ'רים שקיימים בספר הרכב - אבל אין אפשרות להזמינם בישראל (עברתם פעם על ספר הרכב של C6?? עולם ומלואו! כנ"ל C5/C4/C3/DS3)

(בהרבה רכבים ראיתי שלא מגיעה מערכת חימום מושבים שקיימת כאפשרות - לגיטימי, לא יהיה ביקוש בישראל אבל Stop&Go??)

מה כואב ליבואנים בישראל להביא גרסאות יותר "מעניינות" של רכבים??

פורסם

שוק מאוד תחרותי ורצון לשמור על מחיר זול והתאמה לשוק הליסינג גורמים לכך שהרכבים בארץ דלים באיבזור.

לגבי איבזור שלקוח ספציפי רוצה, רוב היבואנים (למעט רכבי היוקרה) מתנערים מזה ובצדק, אתה רוצה תוספת כזאת, לקוח אחר רוצה משהו אחר והם ״שוברים את הראש״.

קל יותר למכור את הרכב כמוצר מדף, כל הרכבים זהים במפרטם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי הרבה אבזור "פרימיום" מיותר לחלוטין, לא משפר משמעותית את חווית הנהיגה ברכב ובעתיד יעשה רבה כאב ראש למי שמתכנן להחזיק את הרכב תקופה ארוכה.

פורסם

stop&go, ספציפית, זה לא רק אלקטרוניקה. זה מצבר שונה וסטרטר שונה, ויכול להיות שיבואן לא ירצה להתעסק עם זה, במיוחד כשזה מייקר מחיר של מכונית שהמחיר בה הוא הפיצר העיקרי.

בכל מקרה, אני מסכים שאחת הבעיות בשוק הקטן שלנו היא היעדר הקסטומיזציה. באירופה אתה ניגש לסוכנות ומזמין מכונית תפורה לבקשתך, עם פריטי אבזור מאוד ספציפיים שמתאימים לך. בארץ יש שתיים שלוש רמות גימור בלבד, אצל רוב היבואנים, והסיבה לכך ברורה - השוק קטן ומרוחק ולא כלכלי להתעסק עם זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הי,

לאחרונה רכשה משפחתי קיה פיקנטו חדשה.

עברתי קצת על ספר הרכב, וראיתי שהרכב מגיע עם "אפשרות למערכת Stop&Go" וכמו כן, אפשרות ל"מערכת הנעה בגז מובנית".

(אלו רק 2 דוגמאות לשיפורים שיש בספר הרכב, אבל לא מגיעים לישראל, שלא נדבר על סאנרוף, שגם מופיע בספר הרכב, ואין בישראל)

כמובן שטלקאר לא מייבאים את המכוניות עם האפשרויות האלו.

מילא גז אני מבין - זה דורש הערכות מצד מוסכי היבואן (מתקן מיוחד לאחסון הגז בזמן הטיפול וכו...) והם לא רוצים להסתבך...

אבל מה כואב להם להביא את הרכב בגרסא עם הStop&Go? (אני אישית מוכן לשלם עוד בשביל מערכת כזו, והיבואן יוכל לשלשל לכיסו עוד כמה שקלים על זה....)

ראיתי את זה לא רק בפיקנטו אלא בהרבה רכבים, המון פיצ'רים שקיימים בספר הרכב - אבל אין אפשרות להזמינם בישראל (עברתם פעם על ספר הרכב של C6?? עולם ומלואו! כנ"ל C5/C4/C3/DS3)

(בהרבה רכבים ראיתי שלא מגיעה מערכת חימום מושבים שקיימת כאפשרות - לגיטימי, לא יהיה ביקוש בישראל אבל Stop&Go??)

מה כואב ליבואנים בישראל להביא גרסאות יותר "מעניינות" של רכבים??

פחחחחח

צבעים הם לא יכולים לנהל נכון.

• תוכן חדש...