Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, ידידי המתון, אתה נוסע על כביש 4 או 2 או 6 לפעמים? אז כשאתה נוסע שם על 80 או 90, כן, איך זה מסתדר עם העובדה שהמהירות הממוצעת שם היא מעל 100 קמ"ש, ובכל מקרה מעל המהירות החוקית לאותם כבישים? אתה מהווה מכשול לתנועה מאחר וכמעט כולם עסוקים בלעקוף אותך, וצוחק עליהם תוך כדי שאתה חוסך דלק ומפריע לתנועה התקינה?

תסביר לי, כי אני לא מבין.

אני נוסע כ-10 קמ"ש מעל המהירות המותרת וכך אני קרוב יותר למהירות הממוצעת מחד ולא מסתכן בדוח מאידך שכן לא מקובל לתת דוחות על זה, משום שיש אי דיוקים במדידות ויהיה קשה להוכיח נסיעה במהירות של 5 קמ"ש מעל המותר למשל... לידיעתך, בכביש 6 המהירות המותרת הינה 110 ובפועל לפעמים המהירות הממוצעת נמוכה מזו. כולם עסוקים בלעקוף אותי? תראה. בדקתי את זה. אנשים לחוצים כנהגנו עוקפים תמיד. אתה יכול גם לנסוע על 140 ויהיו הרבה נהגים שיעקפו אותך, ואם אתה על 120, שזה הרבה מעל המהירות המותרת, אז בכלל..... ככה שאני לא רואה בזה משהו מיוחד. תמיד יעקפו בקיצור. הנהג הישראלי לא מסוגל לנהוג עפ"י המצב האידיאלי - שמירת נתיב קבוע, שמירת מהירות קבועה ועקיפה כשהיא ממש נחוצה או מעבר נתיב לצורך פניה. הוא חייב לזגזג... ונראה לי שהמהירות רק מוסיפה על ההתנהגות הברוטאלית הזו שאופיינית לרוב נהגינו.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההתקנה שלו עם העידכונים והכל זה 10 דקות על השעון.

הגודל הפיזי שלו הוא כמו קטן יותר מקופסת סיגריות וחצי בעובי,ממש קטן!

מכשיר "ענק" .ניתן להסתיר אותו ואז בצירוף גלאי רד"ר כגון בלטרוניקס, אתה סגור על "כמעט הכל"...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
בסופו של דבר יהיה לך מכשיר דובר אנגלית עם Firmware שלא מתאים לגמרי לקובץ המכמונות הישראלי וללא אחריות של יבואן מקומי.

סליחה, יש לך קשר עיסקי עם היבואן החמדן הזה? אחרת, אני לא רואה שום סיבה הגיונית למשפט ההזוי שרשמת. יש לך דוגמאות (מקרה אחד שאולי נתקלת בו לא מייצג בעיה כללית) שגרמו לך לצאת בהצהרה כזו גורפת?

אני כבר למעלה משנה עם המכשיר הזה, שנקנה בארה"ב, מקבל עדכונים שוטפים לישראל באמצעות אתר האינטרנט של היצרן, וה-Firmware מסתדר מצויין עם העדכונים לישראל.

אני מניח שיש מאות מכשירים דוברי שפה זרה שעלו לארץ ולא נתקלתי ברשת או במקום אחר במישהו שדיווח על בעיה של תאימות לארץ.

נכון, הוא מדבר אנגלית, אז מה? גם מי שלא דובר אנגלית על בוריה, יכול ללמוד להבין 4-5 משפטים קבועים. זו לא סיבה לשלם פי 3 על מכשיר דובר עברית.

אחריות? משלוח של המכשיר לתיקון באמצעות דואר רשום ומימון של המשלוח חזרה לארץ (באמצעות חברת שילוח) גם לא יקרב את המחיר למה שדורשים עבורו כאן.

כנ"ל לגבי רכישת הוולנטיין בחו"ל.

למתעניינים, התקנה של כל אחד מהמכשירים הללו לא צריכה לעלות יותר מ-100 ש"ח אצל מתקיני אביזרים מורשים ומקצועיים. ההתקנה של הוולנטיין עלתה 80 ש"ח בירושלים. הצ'טה נשאר נייד.

עריכה: כשאני רכשתי את הצ'יטה מהיצרן, משלוח לישראל לא היה אפשרי. ראיתי עכשיו באתר היצרן שיש משלוח לישראל בעלות של $59. זה אומר שמדובר ב-$179 + $60 עבור עדכוני מאגר ללא הגבלה. זה עדיין חצי מחיר מאשר כאן בארץ. מכס/מיסים? לא בטוח שיעצר, וגם אם כן, עדיין הרבה יותר זול מאשר אצל היבואן השוחט.

פורסם

המחיר באיביי זה למכשיר חדש או משומש?

ומה עם תוספת של $60 לעידכונים? אלא אם כן הוא נותן לך את המנוי שלו, אם יש לו, ואם זה בכלל כולל את ישראל.

פורסם

לא תתחמק מזה, זה 60 (35.99 + 24 = 59.99). ראה כאן (הכי למטה). זה גם מה שמופיע בסל הקניות. המחיר שמופיע כאן הוא טעות/מחיר ישן.

85+49+45=179$

179$=620ns

ראה צילום מסך מצ"ב. המחירים שציינת הם לא בדולרים, אולי סטרלינג/אירו.

cheetah.gif

פורסם

או שיש כאן טעות או שהם באמת העלו את המחיר. פעם עלה 50$ למיטב זכרוני.

איך תסביר את התמונה הזו?

rdnz3qzmmmii.jpg

ואם אפשר לחדד את העניין של היחס בין הדולר לשקל- אחרי שנתיים של קניות מהאינטרנט אני יכול לומר לך שזה שהשער הנוכחי של הדולר הוא 3.7640 זה לא באמת מה שמחייבים אותך בפייפאל. לפייפל יש "שער דולר אחר".

כדי לבדוק בצורה יותר מדוייקת כמה תצא העלות בפועל אני פותח מייל,מסתכל על הקבלה האחרונה שלי מפייפאל ומסתכל על היחס בין הדולר לשקל. כמו בתמונה:

j0jymmmarmt5.jpg

אח"כ מחלק את העלות של המוצר ביחס בין הדולר לשקל ואז מקבל את המחיר המדוייק. לרוב הסטייה בין המחיר של החישוב למחיר של הפועל הם במספר אגורות אם בכלל.

פורסם
"מחיר מומלץ לצרכן: 1890 ש"ח" :shock::shock::shock:

בטיג זה 1350

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מצאתי באיביי צ'יטה c50 במחיר של 520 שקל כולל משלוח, המחיר טוב ? ועד כמה ההתקנה שלו קשה ?

אשמח אם תשלח לי לינק למוצר באיביי.

ולכל החברים פה לפי האתר שלהם המחירים זה.

על המכשיר 99$

חבילת עדכונים 59$

ומשלוח עוד 59$.. איך חישבתם 620 שקל?

זה יוצא לפחות 800 שקל

Mitsubishi Pajero

• תוכן חדש...