Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שמדובר ברכב יפה , הרכב פיזו 404 4 דלתות , וממש לא נראה לי שווה 180 , או שהבחור חי בסרט , או שהוא מכין תביעה מוגזמת לביטוח....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פיזו 404 ב - 180אלף שקל ?

מעניין

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
למרות שמדובר ברכב יפה , הרכב פיזו 404 4 דלתות , וממש לא נראה לי שווה 180 , או שהבחור חי בסרט , או שהוא מכין תביעה מוגזמת לביטוח....

אל תדאג לחברות הביטוח...

אם מדברים על ביטוח של רכב אספנות, לדעתי רוב האספנים מבטחים בביטוח חובה+ג בלבד,

ולא בביטוח מקיף.

*היריות היו כנראה כדי "להזהיר" אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אל תדאג לחברות הביטוח...

אם מדברים על ביטוח של רכב אספנות, לדעתי רוב האספנים מבטחים בביטוח חובה+ג בלבד,

ולא בביטוח מקיף.

*היריות היו כנראה כדי "להזהיר" אותו.

ל'

במקרה שלו הוא צריך לדאוג לביטוח חיים.

יש לו מזל שאף אחד לא היה ברכב כי זה היה ניגמר אחרת.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

חבר'ה - חלאס עם הבדיחות.

אנחנו מדברים על רכב של חבר במועדון (נדמה לי שהרכב השתתף באירוע גלאי האחרון), ובין אם לאו - מדובר ברכב מיוחד, שעבר שיפוץ - וכעת הבעלים יאלץ להשקיע אלפים רבים (כל מי ששיפץ רכב יכול בקלות להעריך את הנזק: פחחות כללית, צבע, שמשות - ולך תשיג כעת חלפים...).

לי - בכל אופן - כואב הלב לראות את הרכב המחורר, ונותר רק להודות לאלוהים שאין כל פגיעות בגוף כי אם נזק כספי ועוגמת נפש בלבד.

פורסם

אולי הוא תפס חניה לשכנים.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...