Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני חדש בפורום

ראיתי שאנשים מבינים פה במכוניות אז החלטתי לנסות ולבדוק מה דעתכם על המכוניות הבאות:

כולם יד שניה

1.פורד פוקס 2005

2.יונדאי אלנטרה 2006

3.שברולט אבאו ביג 2008

בעיקר לנסיעות בין עירוניות,מה לגבי אמינות?חלפים זולים?תקלות משמעותיות ברכבים?צריכת דלק?

ותכלס מה הכי טוב?

תודה על העזרה

פורסם

מהאבאו הייתי מתרחק,גם רמת בטיחות נמוכה ואיכות הרכבה לא משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבאו זה לא אוטו, אז אפשר לפסול מראש.

פוקוס כחבילה כוללת לדעתי עדיפה על האלנטרה למרות היותה איטית יותר.

אמינה מאוד, אך לא ממש חסכונית , מומלץ להתאמץ ולחפש אחת שלא התחילה את חייה בליסינג או השכרה.

V5

פורסם

מניסיון אישי עם הפוקוס והאלנטרה אני יכול לאמר לך ששתיהן מצויינות, ללא בעיות מיוחדות רק שהפוקוס הייתה זוללת דלק אצלי והרכב איטי וכבד... לכן אנטי ממליץ לך יותר על האלנטרה - שפע חלפים, טיפולים זולים יחסית ואמינות טובה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

הפוקוס היא פרטית

והאלנטרה היא ליסינג

יצא לי לנסוע על האלנטרה המון,יש לנו רכב כזה במשפחה,אבל על הפוקוס לא,

כמה הפוקוס עושה ק"מ לליטר?אם מישהו יודע?

פורסם

ראיתי אלנטרה הייתי חייב להגיב :wink:

ברשותי יונדאי אלנטרה 2.0 שנת 2006 רכב מעולה ואני מאוד מרוצה. נהגתי פעמים ספורות גם על הדגם עם המנוע 1.6 אבל ה2.0 לוקח בגדול. כמו שכבר אמרו לפני החלקים זולים, אמינות יוצאת דופן וטיפולים במחירים שפויים. בדגם של ה2.0 הצריכה טיפה גבוהה. נוחה ובאובזרת בטוב טעם. ממליץ!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

פוקוס 2005 זה הצורה החדשה או הישנה?

בכל מקרה אני לא אחזור על מה שאמרו, אבל את הדייהולט תעיף מההתלבטות שלך כך או כך.

לגביי הנושא של האלנטרה מול פוקוס - שתיהן מכוניות טובות ואמינות, לא יקרות במיוחד לתחזוקה ועושות את העבודה. מבחינת בטיחות לפוקוס יש יתרון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

2005 זה עדיין הדור ה 1 של הפוקוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפוקוס הצורה הישנה,

חחחח טוב הבנתי האבאו בחוץ :-o

סבבה בכל מקרה תודה רבה לכולם אם יש למישהו משהו להוסיף בשמחה!

• תוכן חדש...