Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברשותי כבר מס שנים מגאן קופה 2002, לאחרונה חשבתי להחליף את הרכב (משעמם אותי), העניין הוא שהרכב בהחלט משרת אותי נאמנה וקשה לי לחשוב על תחליף. הדרישות שלי הן:

נפח- 1600 סמ"ק.

גיר- ידני.

3 דלתות (קופה)+סאן רוף.

תקציב- עד 30K ש"ח.

עדיפות להנהגות ספורטיבית, אבל לא מחייב. כמו כן אני לא מעוניין לדרת בשנתון.

אשמח לעצות...

פורסם

הדרישות שלך קצת קשות.

קשה לי לחשוב על רכב ידני, משנות ה2000+ בנפח 1600 סמ"ק וגם שיהיה "ספורטיבי", ולא ישעמם אותך.

במידה ואתה מוכן להתפשר בשנתון תוכל לקנות 106 RALLY, או 106 GTI שמורה מאוד.

במידה ואתה מוכן להתפשר על הסמ"ק - קליאו דור ראשון עם משיכה קלה צפונה במזומנים, או פיג'ו 306GTI (יש עכשיו למכירה בפורום אחת שנכנסת בול לתקציבך).

אופציה נוספת שראוי מאוד לשקול היא הפיאט HGT שעל פי חברי הפורום - מוצלחות מאוד.

שומכאר - הוא ציין שהוא מחפש רכב שירגש אותו, הXS פחות או יותר שווה בנתונים היבשים לאלה של המגאן שאותה הוא מחפש להחליף.

בהצלחה.

פורסם

אני יודע, אבל עם תקציב של 30K ומעל 2002 אני ממש לא רואה חלופות אחרות. קליאו ספורט שחוטה אולי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...