Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני זוכר תוכניות ריאליטי מרתקות מהתקופה שגרתי באנגליה. קודם כל, לקחו אדם ושמו אותו במקום בו הוא לא שייך לחלוטין (עשו גם בארץ). פעיל למען זכויות בע"ח בחווה. יו"ר השמרנים הצעירים, בקומונה שיתופית. תוכניות מרתקות, שהביאו אנשים מעניינים ושמו אותם במצבים שיצרו עניין.

תוכנית ריאליטי שלקחה אדם ולימדה אותו עיסוק שלא קשור אליו, ולאחר מכן פאנל מומחים היה צריך לאתר אותו מבין מס' מקצוענים בתחום. היה עו"ד מהסיטי שלימדו אותו לגלוש גלים. צ'לנית, חננה, מחוננת שהפכו אותה לדי ג'יי במועדונים וכו'. בתוכנית עקבו אחרי המטמורפוזה שהמשתתפים עברו.

אנשים מעניינים, בסיטואציות מעניינות יוצרות עניין.

זוכר את הכומר הגיי שהפכו אותו לדורמן במועדון לילה בטוטנ'ם? את הפרחה שהפכו אותה לאריסטוקרטית בארוחת ערב?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאמרות כל עליהום אני נהנה לפצפות בתכנית ולא מתבייש להודות בזה.

אני אישית אוהב את סיטואציות מצחיקות ובכלל דינאמיקות שמתפתחות שם.

מה שמאכזב ותמיד צריך לזכור ברקע שבשידורים "מרוכזים" של ראושן ושלישי מציגים לנו מה שבוחרים להציג.

אבל אני לא מסוגל לצפות בערוץ 20 כל הזמן - אז אין מה לעשות.

ד"א אני לא מסכים עם הבון טון שכל המשתתפים העונה הם ווירדוז.

כמובן שיש שם כאלו.

אבל ממש לא כולם.

בפרק פתיחה עשו עבודה טובה מאוד כדי ליצור בנו את התחושה הזו - אבל ממה ששראיתי עד עכשיו רובם שם הם רגילים לגמרי.

ג'וקים בראש יש לכל אחד גם שם וגם בחוץ אבל נסחפנו לגמרי - כנראה רצו ליצור הרבה עיניין כלפי התכנית.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

נצל"ש - חבר מכור לערוץ 20 ביקש ממני לשאול (אין לו יוזר בפורום,על אחת כמה וכמה גישה ל OT) אם מה שמשודר בערוץ 20 מפורסם להורדה איפשהו.

ספציפית הוא מעוניין בטקס האח-דמיה שהיה בחמישי האחרון.

בוקר\שבוע טוב לכולם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זוכר את הכומר הגיי שהפכו אותו לדורמן במועדון לילה בטוטנ'ם? את הפרחה שהפכו אותה לאריסטוקרטית בארוחת ערב?

את הראשון לא, את השנייה כן, במעורפל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אגב אושרי ,הזכרת לי עוד תוכנית אחת או שתיים איכותיות מהיבשת שאוכלים בה FISH & CHIPS

המליונר הסודי.

בחזרה לתחתית.

אומנם דוקו-ריאלטי אבל בהחלט שווה.

+1.

את' בחזרה לתחתית' ניסו להפיק גם בארץ. ההצלחה היתה חלקית, חלק מהמנהלים הישראלים לא הצליחו לצאת מדפוסי המחשבה שלהם, ולא הצליחו להתגבר על המצלמה, ולהפיק מהתכנית ערך מוסף. בחלקם היה עצוב להתבונן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם בעסקים עסקינן, בשנות ה-90' היתה סדרה מצויינת שנקראה Troubleshooter, על יועץ אסטרטגי שנכנס לייעץ לעסקים שפחתיים קטנים. מרתק.

אחת החברות שהוא ייעץ להן היתה יצרן מכוניות הבוטיק מורגן, שלא לקחה את העצה שלו, אבל נהנתה מהפופולריות.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7182857.stm

היתה גם דוקו-דרמה מצויינת When Rover met BMW, שהופקה לאחר ש-BMW השתלטה על Rover. גם מאוד מעניין למתעניינים בעסקים ובעולם הרכב.

היתה גם סדרה דוקומנטרית מעולה על היסטוריית בטיחות הרכב בשם

הזונות יודעים לעשות טלוויזיה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תוכנית ריאליטי שלקחה אדם ולימדה אותו עיסוק שלא קשור אליו, ולאחר מכן פאנל מומחים היה צריך לאתר אותו מבין מס' מקצוענים בתחום. היה עו"ד מהסיטי שלימדו אותו לגלוש גלים. צ'לנית, חננה, מחוננת שהפכו אותה לדי ג'יי במועדונים וכו'. בתוכנית עקבו אחרי המטמורפוזה שהמשתתפים עברו.

סדרה שאהבתי מאוד.

היה פרק זכור במיוחד, בו לקחו מכור למשחקי מחשב והפכו אותו לנהג מירוצים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה עד עכשיו זה לא קפץ ?!

הוציאו את ה"אני יודעת הכל אתם לא יודעים כלום" ואת הכלב צעצוע שלה והטרד הזה עדין בדף החמישי ?

סוף סוף המשחק יפתח

אחרי שבועיים שכל מה שהיה שם זה סתם צעקות של ברי על כל מי שבבית "אתה לא מבין...בוא אני אסביר לך... אני יודעת...אתה עוד ילד..." ועוד אמרות שכל תחליתן להסביר לצד השני שאין עם מי לדבר ורק היא יודעת ורק היא צודקת ואין פה בכלל עניין של דיון, מנטרה קבוע של המון חוזרים בתשובה, סוף סוף יהיה מקום גם לדברים אחרים בבית

הללויה

הדחה כזו טובה לא יכולתי אפילו לייחל לה, יש אלוהים (אולי?)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בכתה שלי לא מפסיקים לדבר על דודו ובצדק, הבן אדם פשוט גורם לי לצחוק כל פעם מחדש.

הפרק אתמול היה מצויין.

נ.ב

אחלה הדחה (וידועה מראש, למען האמת...).

פורסם

בשביל פעם בשבוע (אני צופה רק בפרקי ההדחה), אני שמח לבזבז שעה וחצי מהחיים שלי.

כמות הצחוק שהייתה אתמול בבית, שברה שיא של השנים האחרונות.

פורסם

ברי וזיוה ברחו ממוסד פסיכיאטרי. אין טעם לדון בהתנהגות שלהן כי באמת מדובר בחולות נפש, לא סתם כאלה שאומרים עליו שהוא חולה נפש. הן מסכנות.

בהחלט טוב שהן נעלמו מהבית. נמאס שהכל סבב סביבן ויתר הדיירים (למעט קפרא הכפרה) כמעט ולא הוזכרו.

מעניין מה יקרה בין קותי ליאנה ואיך ערן יכנס למשבצת. הקטע הערוך של ההפחדות - זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי שמדובר בתוכנית בידור מצויינת. ירודה, מטופשת, פלגמטית - לסיים ככה יום ארוך בהתמרחות על הספה ושריפת כמה תאים אפורים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה היא שהבית לא מנותק מהמדינה בה אנחנו חיים, אפשר להסתכל על מה שקורה בבית כמה שהולך בישראל

כשאלי ישי אומר שמלחמת לבנון השניה נכשלה כי הלוחמים לא האמינו באלוהים ולא למדו תורה הוא מתנהג בדיוק כמו זיוה וברי, כשחוק טל יוארך עכשיו בעוד 5 שנים כדי שהדתיים ימשיכו לשבת ולא לעשות כלום כל היום בבית בעוד חלקנו נהרגים כלובשי מדים בהגנה על המדינה שהם חיים בה זה בדיוק אותה אש שברי והצעצוע שלה הציתו בבית, אנחנו יודעות הכל, לנו מגיע הכל, אתם תעשו מה שאנחנו אומרות או שאין לנו מה לדבר בכלל.

אלי ישי עומד מהמקפצה ומשתין לתוך הבריכה שאנחנו כל כך טורחים למלא, בדם (צה"ל) יזע (מיסים) ודמעות (שאין לנו מה לעשות נגד הפרזיטים האלה).

הבעיה שאי אפשר לבוא לבני ברק ולצעוק עם מגפון, ב"ב, אתם המודחים הבאים מארץ ישראל, יש לכם 30 שניות לעזוב את המדינה.

ממש הזנב שמנענע בכלב האוכלוסיה הזו, מזל שלפחות מהבית הן יצאו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בינתיים הכל די חלש.

אולי עכשיו אחרי שברי וזיווה יצאו יתחיל להיות יותר מעניין ויותר מגוון.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...