Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאני שואל את

עצמי כל פעם, איך אנשים רואים זבל כזה, ועוד ממש מכורים אליו?!

:mm_yeah:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני, אתה כנראה בין הבודדים שצופים בזה מהסיבה הזאת. וכשאתה מסביר את זה ככה זה באמת נשמע הגיוני.

אבל אתה מסכים איתי ששאר המדינה צופה בזה נטו בגלל שאכפת להם שההוא התנשק עם ההיא, ושההוא רב עם ההיא וכו' וכו'.

Stay Dirty

פורסם

אתה ממש לא מבין(או לא רוצה להבין),גם רוני צופה בזה בהנאה גמורה בתור זבל טלויזיוני ואין בזה שום דבר רע,הוא לא ממש צופה בזה בשביל המחקר .

פורסם
רוני, אתה כנראה בין הבודדים שצופים בזה מהסיבה הזאת. וכשאתה מסביר את זה ככה זה באמת נשמע הגיוני.

אבל אתה מסכים איתי ששאר המדינה צופה בזה נטו בגלל שאכפת להם שההוא התנשק עם ההיא, ושההוא רב עם ההיא וכו' וכו'.

מצטער, לא יודע לכמת את זה באחוזים, אבל לא מעט אנשים שאני מכיר צופים בזה כשהם מודעים לחלוטין לעובדה שזה זבל טלוויזיוני, ועושים את זה בהנאה כי זה פשוט... משעשע.

רוני,

מהיום, אני אחכה כל פעם לניתוח שלך לגבי הפרק האחרון:).

דונט הולד יור ברט', כמו שאומרים. רוב הסיכויים שלא אצפה בזה יותר מדי. אני משתדל להגביל את שעות הדביליזיה שלי, וממילא הצטברו אצלי עונות שלמות של סדרות איכות שעוד לא הספקתי לראות: ברייקינג באד 4, אימפריית הטיילת 1 ו-2, דקסטר 6, V עונות 1 ו-2, בוס 1, שיימלס 1, אמריקן הורור סטורי 1, hell on wheels, פיפת' גיר העונה החדשה, וכמובן העונות שרצות כרגע - האוס, פרינג', HIMYM, תיאוריית המפץ הגדול ומי יודע מה עוד יצוץ בחודשים שיקח לי לראות את כל זה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה ממש לא מבין(או לא רוצה להבין),גם רוני צופה בזה בהנאה גמורה בתור זבל טלויזיוני ואין בזה שום דבר רע,הוא לא ממש צופה בזה בשביל המחקר .

מצטער, לא יודע לכמת את זה באחוזים, אבל לא מעט אנשים שאני מכיר צופים בזה כשהם מודעים לחלוטין לעובדה שזה זבל טלוויזיוני, ועושים את זה בהנאה כי זה פשוט... משעשע.

הרגע ירדתי לאכול יחד עם מנהל הפיתוח הטכני אצלנו, ובזמן שהמתנו לאוכל, הוא שלף את האייפון והפעיל את האפליקציה של האח הגדול.

הוא הבנאדם האחרון שהייתי מצפה ממנו שיראה את זה, והוא באמת אחד האנשים החכמים והמבריקים שאני מכיר ומעריך.

ככה שאני מקפיא את התיאוריה שלי בינתים. (ואני מתנצל שהכללתי בצורה כזאת).

Stay Dirty

פורסם
תגידו מה שתגידו, מי שצופה בשטות הזאת, אוטומטית אפשר להבין כל מיני דברים בנוגע אליו.

לא נכון.

כמו כל דבר, אפשר לעסוק ברבדים שונים שלו. זה כמו צופה במשחק כדורסל/כדורגל. אפשר פשוט לעודד את הקבוצה שלך, לקפוץ עם החולצה ביד, ולקלל את הקבוצה של היריב, ואפשר לראות את המשחק כמהלכים, תרגילים, תוכנית משחק, דינמיקה קבוצתית ואישית וכו'.

כלומר, אפשר לראות מתוך הזדהות עם הדמויות ואפשר לראות מתוך נקודת ראייה יותר ביקורתית, אנליטית, על התנהגות בני אדם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני צופה בזה, אני לא מתבייש לצפות בזה, אני חושב שכתבתי את זה גם בטרד של העונה הקודמת, לפעמים לבהות במסך בלי להשקיע מאמץ מיוחד ורק להנות "יו, איזה מזל שאני נרמאלי (או לפחות נדמה לי שאני כזה...)" מספיק לי מידי פעם.

אני מאמץ את המוח שלי מספיק במהלך היום, לא מזיקה לי אתנחתה שכזו.

מה שמעצבן זה שזה תפס את המסגרת שידור של המירוץ למליון (שאחרי לכתם של מוטי ופונדק כבר לא תחזור להיות כמו פעם).

מה שיותר מרגיז זה ששמעתי שיש אנשים שמארגנים "קבוצות" וכל החברים נפגשים בבית של מישהו והם רואים ביחד את האח הגדול.

שני דברים, א. זה לא תפס את המשבצת, רשת המטומטמים האלה לא חישבו נכון את השידורים והפסידו את המשבצת לקשת בערבוב שנעשה אחת לשנתיים בימי השידור, עכשיו אנשים בטוחים שזה היה בילד-אפ לאח הגדול במקום להבין שזה תכנון לקוי מאוד של לוח שידורים של רשת ושקשת רק הרוויחה מזה שככולם כבר "מבושלים" לריאלטי בראשון ושלישי.

ב. זה מרגיז אותך? אותי מרגיז שאנשים נפגשים כדי לראות יחד 22 מפגרים שרצים אחרי כדור ועד שהם מגיעים אליו הם בועטים בו רחוק.

מה יש לך להתעצבן מזה?!?!

הבעיה העיקרית רוני, שיש פחות ופחות "רגילים" מעונה לעונה (וכנראה שהפעם זה השיא - אפס) נכנסו יותר אנשים "ווירדווס" ופחות "רגילים" עד שבעונה הזו הם 0 רגילים 17 ווירדווס, ניסוי מעניין אבל עם 0 השלכות למציאות, בעונה הראשונה עוד יכולת לדמיין "מעניין מה הייתי עושה במקום שפרה", בגמר ממש ממש רצית שהיא תזכה ולא הבובלילים כי היא יצגה משהו שהאמנת בו, או בשניה אולי להקשיב לגואל שהיו לו דברים מאוד חזקים להגיד, ובגמר לא להצליח לבחור למי להצביע כי היו 3 דמויות שמצאת בהן עיניין, בשלישית זה כבר ממש התדרדר בגמר לא היה לי אף אחד שאהבתי אבל בהתחלה ליאם ומאור ניהלו שיחות לא רעות בכלל ייכולתי לראות את עצמי יושב ומדבר עם ליאם על הרבה נושאים.

העונה מה? לא נראה שיש לי נושא שיחה אם אף אחד שם על שום דבר...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
גם אני ראיתי את פרק הפתיחה (ומודה ומתוודה כי אשתדל שלא להחמיץ אף פרק מהעונה הנוכחית).

כל שנה נראה שהמלהקים מחפשים את היותר קיצוני ואת השונה ביותר, השנה לדעתי הם הצליחו ביג-טיים. חבורת הזויים שכמו שרוני אמר גורמת לי להרגיש נורמלי.

מאוד חבל לי שחוץ מיאנה ושרי (כמה נורא זה לזכור את שמות המשתתפים כבר בפרק הפתיחה?) לא נראה שיש שם יצור אחד לרפואה להזדהות איתו, וזה קצת פספוס.

נחייה ונראה.

איתמר.

אני זוכר שבעונה הראשונה, כמעט כולם היו נורמאליים, ואז לאט לאט זה הדרדר.

עונה שעברה היו כמה טמבלים, העונה, אין אחד שהוא נורמאלי, פשוט חבורה של הזויים!

האביבית הזאת עולה לי על העצבים ימח שמה

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

זה פשוט נורא, כבר היום אחרי פרק אחד כל מה שכולם דיברו עליו מסביב לשולחן בארוחת הצהריים היה החרא הזה.

טוב, לפחות עוד 3 חודשים זה ייגמר... ואז בטח יתחיל הישרדות או איזה ריאלטי לא מעניין אחר.

פורסם

אושרי יש לך X5, יש סיכוי לשתי מספרים עם אביבית :wink:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני בעד להכניס את המתמודדים הבאים:

- איש מרכז מתון, אקס המרכז לבריאות הנפש שלוותא שבזמנו הפנוי לוחם למען זכויות הפינגווינים בסודן.

- האישה הגבוהה בארץ, בעלת משרה בכירה בחברת חשמל בתור מנוף, זוכת פרס נערת אשדוד התשס"א ומאז הולכת עם הכתר וסרט הניצחון לכל מקום.

- יוסי פרנקוס

- חופר מנהרות מעזה אשר תומך במאבק החרדים וצם ביום כיפור.

- איש שמחזיק במרצדס ML דור ראשון בעקבות פטיש חולני לביקורים במוסך.

הזוי לא פחות, אה רוני ?

הבוז לך.

פורסם
וממילא הצטברו אצלי עונות שלמות של סדרות איכות שעוד לא הספקתי לראות: ברייקינג באד 4, אימפריית הטיילת 1 ו-2, דקסטר 6, V עונות 1 ו-2, בוס 1, שיימלס 1, אמריקן הורור סטורי 1, hell on wheels, פיפת' גיר העונה החדשה, וכמובן העונות שרצות כרגע - האוס, פרינג', HIMYM, תיאוריית המפץ הגדול ומי יודע מה עוד יצוץ בחודשים שיקח לי לראות את כל זה...

שיימלס האמריקאי פשוט מחזיקה טוב מאוד את הצופה בעונה הראשונה. נדמה לי שהיה כבר פרק ראשון בעונה השניה. תהנה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...