Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך קים הלך הביתה? סופי באמת מעניינת מישהו? :)

גם אני תוהה, מי לעזאזל הצביע לדבר הזה?

חבל לי שקים הלך הביתה.

לגבי ערן, אני ממש לא חושב שערן 'מסתיר' את היותו ימני כה קיצוני, אלא אני חושב שפשוט הראיון איתו הוצא מהקשרו.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מפספס משהו או שלא היו פרסומות במשך שעה וחצי היום?!?!

לא פיספסת כלום, אכן לא היו פרסומות. מוזר.

בכלל, הפרק אתמול היה אחד המשעממים והמייגעים אם לא ה- . אביבית בלתי נסבלת וגם ערן מתחיל לעלות לי על העצבים. על קותי אני בכלל כבר לא מדבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן חריקות קשות מאוד בעונה, אנשים בורחים מהבית חופשי, אנשים מעמידים עצמם להדחה חופשי פרקים ללא פרסומות מה שמעיד כנראה שגם המפרסמים לא מאמינים בתוכנית, בנתיים אני רואה את זה מכוח האינרציה ובתקווה שיכנסו איזה 10 20 דמויות חדשות שיפתחו סוף סוף את העונה הזו.

כולי תקווה שמי שלא יכנס העונה באמצע - הוא שיקח את הפרס כי כרגע לאף אחד מהנוכחים לא מגיע כלום עם כלום לדעתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ועדיין,הרייטינג אתמול היה מאד גבוה % 44.3 .

אם לא יהיה סקס בעונה הזאת,או דיירים חדשים מעניינים,אז באמת העונה הזאת נפילה. רק שימי הדג מצחיק אותי...

וואלה, אני מתגעגע ל 24/7 של ערוץ 10.

פורסם

להגיד לך את האמת? לא מאמין לאף נתון רייטינג שמפורסם

שיטת המדידה ארכאית מצומצמת ואולי אפילו מכורה תלוי למי אתה מאמין.

עובדתית תוכנית ללא מתחרים (שידור חוזר של קירשנבאום מציק לאפריקאי בערוץ 10 זו לא תחרות) שאין בה פרסומות זו העדות הכי טובה לחריקות קשות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שאלה לדיון:

יאנה- יפה או לא?

(על משקל hot or not).

לדעתי, כן. היא לא מלכת היופי אבל נראית טוב. אוהב את התסרוקת החדשה שלה.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

יאנה? יפה. התיסרוקת זוועה. למה להיות טום-בוי כשיש לך כאלה פנים עדינות ויפות?

לא מאמין שיוסי הודח..הייתי בטוח שיגיע לגמר.

פורסם

קראתי רק את העמוד האחרון ואני חייב להגיד, כל הכבוד לכם.

אתם חבורה של מזוכיסטים.

רואים תוכנית שמוגדרת כזבל ורפש ע"י כל בן-אדם עם שכל, כולל אתם עצמכם.

מתלוננים כמה היא גרועה, אבל עדיין - את הפרק הבא גם תראו.

אישית - ראיתי פרק אחד בגלל שחברה שלי הכריחה אותי, אני חושב שלראות את לונדון וקירשנבאום מציקים לאפריקאי הרבה יותר מעניין!

לקחו את המיץ של הזבל של החברה הישראלית ודחפו אותם ביחד, אפילו סקס אין.

תראו מה קורה בכל שאר העולם - כל היום פורנו, פה - חפירות של ערסים ודת.

בקיצור - לא בא להעליב אף אחד (בינינו התוכנית מעליבה את האינטליגנציה מספיק) אבל אין לכם משהו יותר טוב לעשות שני ערבים בשבוע?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במילים יותר עדינות משל שלקייס (מצחיק, בעברית קוראים את זה אחרת לגמרי :lol: ) - אני מאוד מרוצה שהעונה אני לא צופה, בעיקר מהתגובות של אנשים פה. נשמע כמו בזבוז זמן טוטאלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדינות זה לא הצד החזק שלי ^^

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מפתיע מאוד שיוסי הודח, אני ממש מתפלא מי אוהב מישהי כמו יעל בבית ?! יש לי תחושה שמספרי האצבעות מאכזבים מאוד העונה.

מה שכן, כמו שארז טל ציין בתוכנית שהוא באמת התחיל לרדת ואין יותר את הרעש והצילצולים של ההתחלה. ממה ששמעתי מהחברים היותר משכילים בקהילה הוא שהרבה מאוד אנשים משכילים ומובילים (והומואים בנוסף :lol: ) היו מצביעים בטירוף לגואל, ומנגד כל האוחצ'ות למינהם היו מתים על בחורים מהסוג של לאון. יוסי די נפל בין הכיסאות בקטע הזה, אולי הוא כן זכה לתמיכה מסויימת מהקהל הסטרייט אבל מסתבר שזה לא מספיק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא שהייתי מצביע ליוסי, אבל באמת מוזר שדמות כזו צבעונית, הולכת הביתה בשלב די מוקדם של העונה. אני לא מאמין שיעל וסופי עדיין בבית, אחרי שכבר הועמדו להדחה, אבל זו עובדה :).

לפי הפרק אתמול, נראה שקותי אוכל סרטים מאוד קשים שם :).

• תוכן חדש...