Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איזה טקסט סער דיקלם ליאנה ? בן דוד שלי אמר לי ללכת על דוד אבידן אבל לא מצאתי את הטקסט המיוחל.. אשמח לעזרה!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עונה חלשה, משעממת ותפלה. הכי גרועה עד כה.

נקווה שאת הלקח יבינו שם במשרדים והליהוק לעונה הבאה יהיה פחות קרקסי ויותר מעניין.

עונה שבה סופי האנמית נשארת עד שלבים כ"כ מאוחרים, מעיד על טיבה של העונה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אלעד, אתה לא רואה את הסתירה במה שכתבת?

איך סער ואלוהים הולכים ביחד?

מסכים שהוא הכי בן אדם מכולם שם (פרט לתמיר אבל סער יותר רהוט ובעל חוט שדרה) אבל בתכניות כאלה לא זוכה מי שהכי אינטיליגנטי אלא מי שהכי פרובוקטיבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אלעד, אתה לא רואה את הסתירה במה שכתבת?

איך סער ואלוהים הולכים ביחד?

מסכים שהוא הכי בן אדם מכולם שם (פרט לתמיר אבל סער יותר רהוט ובעל חוט שדרה) אבל בתכניות כאלה לא זוכה מי שהכי אינטיליגנטי אלא מי שהכי פרובוקטיבי.

אני שונא את התכנית הזו מעיקרה, את העונה הראשונה עוד איכשהו יכולתי לעכל כי זה למרות שהיא לא הייתה מיטב היצירה הטלוויזיונית היא הייתה הרבה יותר נורמלית מאלו שבאו אחריה.

בעונה הזו, גברת אחת שפרה שמה, זכתה - והיא דווקא הייתה האינטיליגנטית שבחבורה ולא הפרובוקטיבית:wink:

מצד שני, יכול להיות שההפקה תיקנו את הטעות שנוצרה בעונה הראשונה והתחילו להרכיב צוות משתתפים שיגרום לאינטיליגנט להיות בעמדת נחיתות גדולה יותר, כדי להבטיח את הסיכויים למה שאתה מתאר :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הפרק אתמול לדעתי היה אחד הטובים. קודם כל, כל הרעל והחרא שאביבית פיזרה לאורך העונה התפוצץ לה בפנים, כשכולם ראו איך היא מרכלת ומנסה לסכסך בין שאר הדיירים. ההבעה על הפנים שלה כשהדברים נחשפו היתה PRICELESS.

חוץ מזה, עם כמה שקותי מטומטם, הוא גם אסטרטג לא קטן ויודע תמיד להעמיד להדחה את אלה שנתפשים בעיניו כגברים החזקים בבית. זה התחיל עם ערן וממשיך עם סער. זה מצוין שסער בגמר וקותי מועמד להדחה, התוכנית שלו התפוצצה לו בפרצוף.

אני מוכן לראות את קותי בגמר בתנאי שאביבית עפה. אני פשוט מתעב את האישה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איך סער? הוא כבר הבטיח את מקומו בגמר :lol:

אתמול היתה תוכנית משעממת טילים - יאללה שהעונה הזו תיגמר כבר, מקווה שהלקחים יופקו והעונה הבאה תהיה יותר מעניינת.

מקווה שאביבית תעוף (מסתבר שלפתטיות אין גבולות), אבל מאמין ששרי היא זו שתלך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...