Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שהיא סוף סוף עפה.

אני חושב שסער צריך לזכות, למרות שהדעות שלי שונות בערך ב 180 מעלות משלו. ממה שראיתי הוא עושה רושם של בנאדם טוב,אינטלגנטי,לא מתלהם. מגיע לו.

אבל אני גם חושב שבסופו של דבר הטמטום ינצח וקותי יזכה. כי ערסונים מטומטמים ובכיינים זה יותר מדבר לקהל מאשר אנשים נורמליים. :?

V5

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה ערב מוצלח - גם מכבי עולה ל2:1 בהצלבה וגם אביבית עפה.. הפתעה משמחת!

זה הזמן לפתוח את הימורי הגמר. ההימור שלי:

5. שרי

4. יאנה

3. סער

2. תמיר

1. קותי

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
איזה ערב מוצלח - גם מכבי עולה ל2:1 בהצלבה וגם אביבית עפה.. הפתעה משמחת!

זה הזמן לפתוח את הימורי הגמר. ההימור שלי:

5. שרי

4. יאנה

3. סער

2. תמיר

1. קותי

זאת בדיוק החמישיה שלי, עם התלבטות בין יאנה לסער..

איך לעזאזל שרי הגיעה לחמישיה אני לא מבין..

פורסם

שרי הגיע בכבוד ואישית הייתי מסמס לה אם היתי עושה את הדברים האלה

דעותי קרובות יחסית לדעותיו של סער אבל הוא לא המנצח שלי, אני מניח שהיתי יכול לנהל איתו שיחות מרתקות אבל זה לא הופך אותו למנצח שלי

לא יאנה ולא קותי מתנהלים בדרך שאני מתחבר אליה (שהיא בעיקר ילדותית מאוד) אבל יש סיכוי שקותי יקח

אני לא מצליח לאכול את תמיר, אני אחשוב על זה קצת, אם זה הוא או קותי אחרונים אז העדפתי ברורה לכיוון תמיר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
טוב שהיא סוף סוף עפה.

אני חושב שסער צריך לזכות, למרות שהדעות שלי שונות בערך ב 180 מעלות משלו. ממה שראיתי הוא עושה רושם של בנאדם טוב,אינטלגנטי,לא מתלהם. מגיע לו.

אבל אני גם חושב שבסופו של דבר הטמטום ינצח וקותי יזכה. כי ערסונים מטומטמים ובכיינים זה יותר מדבר לקהל מאשר אנשים נורמליים. :?

ההודעה הזו היא הדבר הטוב היחיד שיצא מהתכנית הזו.

אני בטוח שאתה לא היחיד שחושב ככה ואני גם בטוח שאם לפני התכנית היו אומרים לך שכאיש ימין אתה תחשוב דברים כאלה על מישהו מהשמאל ההזוי אתה היית מזמין אמבולנס שיאשפזו את הפסיכי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהימורים אני לא חזק, אז פשוט אכתוב את מה שאני מקווה שיהיה בסוף:

1. סער - מנצח
  2. שרי
  3. יאנה
  4. תמיר
  5. קותי

ההרגשה שלי היא שתמיר יתברג למקום גבוה יותר. בכל אופן, קשה לי לחשוב על מצב שבו קותי יצליח לעקוף את סער.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז ככה,, מבחינתי זה מכור מראש על ידי ההפקה,

במידה והייתי המפיק הייתי מדיח בצורה שתשמור הכי הרבה על זמן על אחוז רייטינג גבוה:

1. תמיר
  2. קותי
  3. יאנה
  4. סער
  5. שרי

או במקסימום משאיר את יאנה וקותי לראש בראש בסוף (מושך עוד רייטינג)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני אמנם לא צופה אבל אי אפשר שלא להחשף במידה כזו או אחרת ליצורים שבבית (pun intended) ולומר את האמת - נשגב מבינתי איך ההתלבטות היא בין ערס נבער לבין אדם שבבירור יש לו בעיה נפשית שהשאירה אותו מנטלית בגיל שלוש. אני מפספס משהו? האם הצופים האדוקים רואים בשני אלה משהו "ראוי"?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לתמיר מגיע לזכות, היה הפייבוריט שלי מההתחלה.

ילד או לא, לבן-אדם יש לב נקי.

לגבי התנהגותו, מאיר אריאל אמר "מה אתה חושב, שאני לא נורמלי להיות נורמלי?!"

אם הוא ינצח זה בבירור ניצחון של הטובים על הרעים:-)

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אני אמנם לא צופה אבל אי אפשר שלא להחשף במידה כזו או אחרת ליצורים שבבית (pun intended) ולומר את האמת - נשגב מבינתי איך ההתלבטות היא בין ערס נבער לבין אדם שבבירור יש לו בעיה נפשית שהשאירה אותו מנטלית בגיל שלוש. אני מפספס משהו? האם הצופים האדוקים רואים בשני אלה משהו "ראוי"?

לא פיספסת כלום. לדעתי אף אחד מהחמישייה לא ראוי לזכות מכיוון שהקאסט והעונה הזו גרועה. אם כבר מגיע למישהו - זה לסער.

מסכים איתך בקשר להבחנות הנ"ל, אם כי היו כמה "יציאות" של קותי שגרמו לי לפקפק בהיותו ערס אמיתי, כגון: שליטה בסרטי אינדי של בראד פיט :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...