Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכורי האח התפקדו - שמעתי שאתמול סער נתן את דעתו על השואה. אפשר תמצית של הדבר ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא, תחכה לפרק היום! :)

האמת שאין לי מושג, אבל זה לא נשמע דמיוני שכזה אדם ימעיט בערכה.

אגב,

איך הולך כל עניין המצלמות בשירותים? קיימת אינטימיות מסויימת או שהמצלמה מצלמת שם חופשי, עקב חשש להתאבדויות?

פורסם

אני לא צופה קבוע בתוכנית אלא יותר מה שנקרא "צופה מזדמן" פעם ב..יוצא שאני רואה משדר,אני לא סובל את הקטע של הטמבל התורן

זה התחיל בבובליל המשיך בג'קי ועכשיו אני רואה את הטמבל הזה קותי.מה הקטע?! מה אפשר ללמוד מהאנשים האלו?

איך יכול להיות שבחורה כמו יאנה בכלל מסתכלת לכיוון שלו? ואם כבר יאנה -אחת היפות ללא ספק!

Gn'f'R

פורסם

יאנה לא פחות מטומטמת מקותי (שמעצבן ברמות מטורפות) פשוט יודעת להסתיר את זה ולדבר יפה.

בכלל, כל הקאסט בעונה הזאת מטורלל לחלוטין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יאנה היא ממש מטורללת והיא גם מסוג הבחורות שהן סמרטוט.

אביבית פחות כי היא קצת עומדת במילה שלה אבל בסוף נשברת (ע"ע קותי)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

נראה לך שיש אופציה שאביבית תעוף וסופי תשאר כששתיהן יחד על הגריל ?! - אני ממש בספק.

ד"א לא פעם כתבתי שהעונה הזו חלשה פה בטרד ואתמול עשיתי מעשה - סגרתי את ה TV באמצע הפרק, די, לא קורה שם כלום, נשברתי, והאמת, עד שנכנסתי להגיב אפילו לא זכרתי שעשיתי את זה, עד כדי כך העונה הזו פאקקטה, נחזור יום שלישי עם דיירים חדשים, אולי מישהו שם בהפקה יעשה חשיבה מחדש.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אין לי בעיה עם אביבית...היא מצחיקה אותי...חייבים ללהק אותה לאיזה טלנובלה. הדרמטיות שלה זה משהו שטרם נתקלתי בו...

מצד אחד נמאס לי מרגב,הוא חי בסרט שהוא זמר.

מצד שני,החפירות של סופי זה משהו מציק ברמות-על.

פורסם

אני שונא את אביבית. הבחורה הזאת מייצגת מבחינתי את כל התכונות הרעות שיכולות להיות באדם בכלל ובאישה בפרט: תכננות, טירוף, גאוותנות, דו-פרצופיות, חומרניות נטולת ערכים, רדידות, טמטום, בשתי מילים: גועל נפש, בארבע מילים: גועל נפש ותת רמה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, לא ראיתי דקה מערוץ האח הגדול וגם את הפרקים בערוץ 2 אני רואה לסרוגין, לכן אכתוב בערבון מוגבל.

לדעתי אתה נותן לה יותר מדי קרדיט, היא סתם בחורה מתוסבכת ומטורללת בת 30.

אני דווקא התרשמתי שסה"כ היא לא בן אדם רע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני שונא את אביבית. הבחורה הזאת מייצגת מבחינתי את כל התכונות הרעות שיכולות להיות באדם בכלל ובאישה בפרט: תכננות, טירוף, גאוותנות, דו-פרצופיות, חומרניות נטולת ערכים, רדידות, טמטום, בשתי מילים: גועל נפש, בארבע מילים: גועל נפש ותת רמה.

i'd still tap that

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עד עמוד 12 זה התדרדר...

אפילו "פרשת הכדורים" לא מצליחה להחיות אותו

מישהו התאמץ מידי ומרוב מאמץ יצא העונה הכי עלובה עד היום

אני אפילו חושב שזה ספין שלהם להחזיר את האח לתודעה עם סער והכדורים ושזה תרגיל מכוון.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כמו שאומרים, גם פרסום רע הוא פרסום טוב, במיוחד כשמדובר ברפש של הרפש כמו התוכנית הזו.

אנשים לא יפסיקו לראות את התוכנית כי נותנים סמים למשתתפים, אלא דווקא הקהל שרואה את התוכניות האלו מחפש לראות את הדברים הכי Fucked up שאפשר.

• תוכן חדש...