Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר,

תצפה לאכזבה, כי אתה טועה ובגדול.

דמות הערס בלי שרירים, אבל עם הפה הגדול, עושה את זה ובענק להרבה אנשים. מה עוד, שתחושת הקיפוח היא תחושה שלא מעט אנשים אוהבים להזדהות איתה.

אם ניקח את זה יותר לעומק (רק שלא יחשבו שאנחנו עילגים:oops::)), אני מאמין שהדמות של שי, מחזקת עוד יותר את הדמות של קותי.

קותי יגיע לגמר - ללא ספק. ינצח? אני מאמין שכן.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איתמר,

תצפה לאכזבה, כי אתה טועה ובגדול.

דמות הערס בלי שרירים, אבל עם הפה הגדול, עושה את זה ובענק להרבה אנשים. מה עוד, שתחושת הקיפוח היא תחושה שלא מעט אנשים אוהבים להזדהות איתה.

אם ניקח את זה יותר לעומק (רק שלא יחשבו שאנחנו עילגים:oops::)), אני מאמין שהדמות של שי, מחזקת עוד יותר את הדמות של קותי.

קותי יגיע לגמר - ללא ספק. ינצח? אני מאמין שכן.

אל תשכח שיש גם את יוסי שהוא שחקן חזק והרבה מתחברים אליו, תמיר שיגיע לגמר ולא יזכה (הוא יהיה כמו לאון), ואיתם שכנראה יגיע לחמישיה או לשישיה..

ועד השבוע האחרון הרבה אנשים הימרו שאביבית תגיע לגמר, כי עד לפני שבוע היא הייתה חמודה ולא הפריעה לאף אחד..אבל השבוע הרס לה את כל התוכניות..

פורסם

בהחלט היו פשלות רציניות בליהוק. כל הקטע שאביב נכנס ליומיים (בלחץ), ברי הלכה אחרי זיוה ודודו אחרי בטי הרס מאוד את פתיחת התכנית. הדמויות החלשות כמו סופי, יעל ושות' היו צריכים כבר לצאת. בדר"כ ההפקה מכוונת את זה בדיוק וכך זה יוצא בדר"כ.

האמתי הליהוק השנה באמת על הפנים. ההרמה להנחתה בכל המריבות הייתה ענקית !

הימין לשמאל: ערן וסער התגלה כבלוף גדול (בעיקר מצידו של ערן). הם בכלל כיום חברים, עלאק ימני ושמאלני רדיקלים.

זיוה וברי עשו רעש וצילצולים לא על הדת נטו ולא הציגו דעה ורק הראו התנהגות תת רמה שלא נתנה יותר מידי אקשן כי אף אחד לא היה יכול לנהל איתן דיון וגם לא להתעצבן כי אין עם מי.

רומן בין העשיר-חתיך-מצליח (רגב לצורך העניין) לבין הכוסית (אביבית, שוב לצורך העניין) בכלל לא בכיוון אפילו.. זה 100% שטויות שילדים בני 17 לא מתרגשים מהם. למעט נשיקה והרבה מאוד זיוני שכל שכבר קשה לעקוב מה קורה עם הלא סגורה על עצמה הזאת שמוציא את כל החשק.

לגבי קותי, הוא מהמעמד הנמוך, שכונות שיכון בדר"כ ושופע בסיפורי חוסר אמצעים שוברי לב והציבור חולה על זה. גם כל הערסים מצטטים אותו בלי סוף בעמודי הפייסבוק. הבעיה היא שבניגוד לאלירז ולג'קי לא נראה לי שבנות 12 יעופו עליו. גם בנתיים הוא לוקה בחסר במאבק בין העשיר (רגב) אליו. מה שג'קי ואלירז עשו טוב מאוד.

לגבי הגמר, שאלה קשה. הבאנקרים הם: איתם (בלי להיות פוליטקלי-קורקט הסיבה היא השילוב של עיוור ונחמד) וקותי (המקופח).

השלושה נוספים שיגיעו לגמר בנוסף לשתיים שהזכרתי לפי דעתי הם: ערן/רגב (החתיך + מי שיפתח מערכת יחסים שם), אביבית (הכוסית, ויש חרמנים בשפע. לשאר הבנות אין סיכוי, גם לא לשרי). בקשר לאחרון אני מתלבט בין יוסי (נציג הקהילה) לבין מתמודד חדש שיגיע.

בנתיים משעמם בבית האח. ואני בגימלים כל השבוע ואין לי מה לראות ! :evil:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הימין לשמאל: ערן וסער התגלה כבלוף גדול (בעיקר מצידו של ערן). הם בכלל כיום חברים, עלאק ימני ושמאלני רדיקלים.

למה שלא יוכלו להיות חברים טובים?

שני אנשים אינטילגנטיים מבינים מהר מאוד שיש עוד דברים חוץ מדיעות פוליטיות ושבהחלט אפשר לא להסכים על נושא מסויים ועדיין להיות חברים טובים.

אני גם שייך לצד השמאלי של המפה הפוליטית (לא לדאוג. אני הרבה שמאלה ממפלגות המרכז אבל רחוק מאוד מחנין זובי וחבריה) ויש לי חברים טובים מאוד שמשתייכים לצד הימני מאוד של המפה הפוליטית (לא נוער גבעות וכאלה אבל ליברמן וחבריו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהדחה הבאה סופי תעוף כמו גדולה, אז אין מה לדאוג.

יוסי, כמה שהוא דמות ססגונית, יכול להגיע לגמר, אבל לא לזכות.

אביבית תגיע לשלבים המאוחרים. אז מה אם היא עולה על העצבים של הדיירים? מישהו פה שכח את ליהיא?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא יודע למה נראה לכם שקותי לא נותן פייט טוב.

קותי הצליח להגיע ללב של המון אנשים, ונכון, סטטוסים, ציטוטים, הערצות.

הבנאדם ממש לא "ערס מעורר רחמים" כמו שמתארים אותו כאן.

סך הכל בנאדם פשוט שגדל בשכונות והתחנך לפי מה שהוא למד שם.

הוא בא לתוכנית בדיוק בשביל להראות לקהל שזה שגדלת בשכונה ואין לך מראה אשכנזי ואתה לא סטודנט באונ' ת"א, לא אומר שאתה בנאדם רע וצריך להתיחס אלייך כמו לעבריין.

כבנאדם הוא ממש מצחיק וקל להתחבר אליו.

מעצבן אותי רק שהוא מנסה להקצין את כמה שהוא מסכן, וכמה שבחיים לא קיבל יחס מאף אחד.

אני מאמין שחלק מזה נכון, אבל הנסיון לשחק על זה ולציין את זה כל פעם, מראה כמה שהוא מתאמץ לקבל קולות, וחבל.

פורסם

אהבתי שכשקותי נעלב על ערן כשהוא אמר לו שהוא ניראה כמו ערס שמסוגל לדקור הוא אמר ליאנה "מי הוא בכלל שיגיד עלי דבר כזה? עוד שניה העפתי לו אחת" :lol:

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
ערן וסער התגלה כבלוף גדול (בעיקר מצידו של ערן). הם בכלל כיום חברים, עלאק ימני ושמאלני רדיקלים.

האמת שאני דווקא מאוד מופתע לטובה מהנושא הזה, היתי בטוח שתהיה מלחמה והנה, שני אנשים עם השקפת עולם שונה יכולים להיות חברים, ערן מתגלה לי באופן "מוזר" למדי (בהשוואה לקליפ הכניסה שלו) כבחור מאוד חיובי ונעים, האם יש סיכוי עדין להדברות עם השונה ממך?

זה שקים עף קצת חבל לי, לא כי לא יהיו צעקות בבית, אני לא מת על זה אבל הוא ניתח דברים בצורה יפה הרבה פעמים, הוא לא ידע להגיד את זה אבל הוא ידע לקרוא את הבית יפה, עכשיו יעל נשארה לנתח לבד.

היא קצת יבשושית שם...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
האמת שאני דווקא מאוד מופתע לטובה מהנושא הזה, היתי בטוח שתהיה מלחמה והנה, שני אנשים עם השקפת עולם שונה יכולים להיות חברים, ערן מתגלה לי באופן "מוזר" למדי (בהשוואה לקליפ הכניסה שלו) כבחור מאוד חיובי ונעים, האם יש סיכוי עדין להדברות עם השונה ממך?

זה שקים עף קצת חבל לי, לא כי לא יהיו צעקות בבית, אני לא מת על זה אבל הוא ניתח דברים בצורה יפה הרבה פעמים, הוא לא ידע להגיד את זה אבל הוא ידע לקרוא את הבית יפה, עכשיו יעל נשארה לנתח לבד.

היא קצת יבשושית שם...

מסכים מאוד עם המודגש.

לגבי המאבק בין הימין לשמאל, תראו ככל הנראה ערן הוצג בהתחלה קצת לא נכון והדברים הוצאו קצת מהקשרם וחתרו איתו למילים הללו (כמו שהתקשורת עושה לאייל ברקוביץ', אבל זה לדיון אחר) או שהוא פשוט התחזה לימני קיצוני על מנת להיכנס לבית. דרך אגב, כמי שרואה את ערוץ 20 די הרבה הגעתי למסקנה שהוא גם לא הכי מעודכן מה קורה במדינה, הוא לא מכיר הרבה נושאים מדיניים (כמו עתירות בג"צ מתוקשרות למיניהם - והן עדכניות) אשר כן קריטים לאנשי הימין ובכלל לאנשים אשר מעודכנים במצב המדינה (או כמו שהבוס שלי קורא להם - קוראי העיתונים בעבודות משעממות).

ההפקה רצתה ריב, אין ספק. רצתה פיצוץ, רצוי כמה שיותר שפל. הם לא הגיעו לזה אני חושב משתי סיבות:

1. סער חכם מידי לא להיכנס לזה בנוסף לזה שהוא בחור מאוד אינטליגנטי. הוא יודע איך להגיע לגמר דרך "משחק", במידה ויפתח את הנושא ויעורר רעש ומהומה הוא יועמד על הגריל ויעוף בסופו של דבר. אני לא צריך את מינה צמח בשביל להסיק שרוב האנשים שצופים באח הגדול לא אנשי שמאל, בלשון המעטה.

2. אני מאמין שסער בן אדם שמאלני רדיקאלי כמו שהוא אוהב להציג את עצמו, ודעתו חזקה ואיתנה והוא מוכן להגן עליה. מנגד, ערן מאוד "יבש" בנושא וכמו שנאמר הוא לא מי שהציגו. מי שדוגל בזה שצריך להרוג ערבים, להסתובב עם אקדח ותומך בארץ ישראל יהודית היה מנסה להבין למה יהודי אחר כן תומך בהם, במידה והוא אינטליגנט. במידה והיה "אדם קדמון", היה מתלהט תוך שניות ומתפוצץ עליו.

אני לא חושב שהוא אינטליגנט במיוחד, הוא גם לא "אדם קדמון".. פשוט, פרווה. :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נראה שהמטרה היחידה של ערן היא לעשות כמה שיותר דיירות. אומנם דווקא שי הצהיר בהתחלה שהוא "יתפוס את זאת שהכי כוסית", אבל נראה לי שהוא קלט שאביבית היא ממש לא (וטוב שכך) וכך הדרך נותרה פנויה עבור ערן.

תכלס, אני מקווה שאביבית וקותי יעופו. אני גם לא אצטער אם תמיר ילך אע"פ שחוץ מהיותו דפוק כמו שניצל הוא לא באמת מזיק או פוגע במישהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לאחר חודש של צפיה,התובנות שלי:

1. חבל שקים עף. הוסיף הרבה צבע לקאסט הגרוע השנה.

2. אביבית היתה יכולה להיות הכרמן אלקטרה הישראלית,אם רק היתה מוותרת על העפעפיים המלאכותיות המגוכחות האלה

(ועם שפתיים רגילות אמיתיות)

3. יש לסער מזל מאד גדול שהוא מתורבת,שקט ומנומס. אחרת מזמן היו מעיפים אותו על רקע הדעות הפוליטיות שלו

4. קותי כוכב. מצחיק ועממי.

5. יאנה=מרינה מקסימיליאן בלומין בגירסא רזה

6. מי שיגיע לגמר לדעתי הם איתם ותמיר.

• תוכן חדש...