Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנית הזו היא זבל מזוקק, אין על כך מחלוקת. אני לא מבין איך יש אנשים שמזמינים ערוץ 20, מורידים אפליקציות לאייפון שלהם או אוכלים את כל הרוחב פס של האינטרנט 2.5 מגה של השותפים שלהם עד למצב שאפילו הפורום לא זז.

הנקודה היא שיש אנשים שלא עושים את הדברים הרשומים מעלה אלא צופים רק בעריכה המגמתית והמצויינת של הפרקים בערוץ 2. זה, בשילוב הכימייה וההנחייה של אסי וארז הופכת את העסק לתוכנית בידור משובחת, וזו הסיבה היחידה שאני אוהב את התוכנית הזו. אחרי יום ארוך זה פשוט כיף לפנות שעתיים, לשקוע בספה ולראות את התוכנית הזו. אני ממליץ לכל המלעיזים לשנות פאזה ולהנות מתוכנית הבידור אולי הכי טובה שיש על המסך בימים אלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זבל, ח#א, נמוך, רדוד - אתם צודקים.

אבל הפח אשפה הזה גרר 46 תגובות ממכם.

פח או לא פח - זה מייצר באז.

עובדה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איתמר,צריכת התוכן הזו הרוויחה ביושר את כל "ברכותיה".

אותי לא מעניין שום דבר שקשור לזה,אני לא מדבר על זה,ואפילו בעבודה לא מדברים על זה (ואם כן,אני עושה פרסה במקום) :)

לא מוצא ולו סיבה אחת לצפות בזה (בכלל שמעתי על אנשים ממקומות עבודה לידי שיוצאים באמצע העבודה לצפות בערוץ 20 בבית וחוזרים לעבודה :|)

מצד שני אני עוכר ישראל מצוי משום שאני לא צורך אף תוכן ישראלי (מוזיקה\סרטים\סדרות..) אבל זה לדיון אחר :)

דיסקו - כל דבר מייצר באז - בין אם גבוה או נמוך,עם הזמן זה כבר יורד לאנשים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
התוכנית הזו היא זבל מזוקק, אין על כך מחלוקת. אני לא מבין איך יש אנשים שמזמינים ערוץ 20, מורידים אפליקציות לאייפון שלהם או אוכלים את כל הרוחב פס של האינטרנט 2.5 מגה של השותפים שלהם עד למצב שאפילו הפורום לא זז.

הנקודה היא שיש אנשים שלא עושים את הדברים הרשומים מעלה אלא צופים רק בעריכה המגמתית והמצויינת של הפרקים בערוץ 2. זה, בשילוב הכימייה וההנחייה של אסי וארז הופכת את העסק לתוכנית בידור משובחת, וזו הסיבה היחידה שאני אוהב את התוכנית הזו. אחרי יום ארוך זה פשוט כיף לפנות שעתיים, לשקוע בספה ולראות את התוכנית הזו. אני ממליץ לכל המלעיזים לשנות פאזה ולהנות מתוכנית הבידור אולי הכי טובה שיש על המסך בימים אלו.

איתמר.

כל מילה בסלע!

בעונה הזו הם 0 רגילים 17 ווירדווס

מסכים עם שאר הדברים שכתבת לגבי הירידה הדרסטית בכמות הנורמלים מעונה לעונה, אבל אי אפשר להגיד שאין נורמלים בכלל בעונה הזאת כי איתם הוא נורמלי לחלוטין ואפילו ראוי לשבח על הדרך שבה הוא "רואה" את החיים.

(זה מה שהתרשמתי ממנו בנתיים כי גם אני, כמו איתמר, רואה רק את התקצירים הערוכים של ערוץ 2).

נ.ב

בכל פעם שאני רואה את איתם ואת הכלב שלו, אני יודע שלצד קופת חיסכון חודשית אני מתכוון גם להפריש תרומה לעמותה לכלבי נחיה.

נ.ב 2- לכל הנמנעים:

אני אדם נורמלי לחלוטין ואני נהנה לראות את הישראלי המכוער והטיפש על מרקע הטלויזיה שלי מהסיבה הפשוטה שבחיי היומיום שלי אני לא מתקרב מטר לאנשים כאלה.. בכלל לא רע לי שחבורה שכזאת גורמת לי שעשוע אחרי יום עבודה ארוך.

משפטים כמו "זבל טלויזיוני" אני יכול להגיד גם על שאר התוכניות כמו הישרדות (בחיים לא ראיתי, זבל לא פחות וגם הרבה יותר מפוברק ולא משעשע), המירוץ למיליון (לא צופה ולא מעניין אותי) או היפה והחנון (נו באמת..) ושאר ירקות רקובים.

פורסם

אנשים לוקחים את התוכנית ברצינות מידי .. בסך הכל תוכנית בידור מושקעת שערוכה בצורה נפלאה ככה שאני לא רואה סיבה לא להנות ממנה. :wink:

קים גבר, מקווה שישאירו אותו מספיק זמן בשביל לזרוח.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני לא מבין למה אנשים שלא אוהבים את זה דנים ומתעסקים בזה יום יום.

מישהו מכריח אתכם לראות את זה?

מישהו מונע מכם לצאת לעבודה לפני שנתתם לו תקציר על הריבים בין הדיירים ?

הרי הערוץ שמשדר את התוכנית 24 שעות ביממה הולך להיות סגור אלא למי ששילם, אז על מה כל הדיון המיותר?

ההתעסקות והדיוני אנטי סביב דבר כל כך טפל רק מראה כמה שלאנשים מסוימים באמת כבר אין במה להתעסק וכנראה שלתוכניות כאלה כן יש הצדקה ומקום בטלוויזיה בשביל להעסיק אותם.

אני חוזר מהעבודה בשעות לילה מלא באנרגיה, לפעמים אחרי שהאלכוהול עדיין בגוף, ולפני שאני הולך לישון בא לי לשבת רגל על רגל מול המחשב והטלוויזיה ברקע.

אז סרט או נשיונל גיאוגראפיק לא מתאים לי בזמן הזה, אבל סבבה לי לראות את הדיירים יושבים בגינה ומדברים על כל נושא שבעולם.

מי שלא מתאים לו שיעביר ערוץ.

פורסם

ניסיתי עוד פעם לצפות.

מהר מאוד עברתי ל-Angry Birds עם התכנית עובדת ברקע.

כשהגיעה איזו אחת צווחניייה (וואוו, וואוווו, וואוווו וכו'), עם קול שמביא לך רצון לשבור את הפלזמה על הראש של עצמך, גם השתקתי את הקול.

אני מצטער, לא מוצא עניין באנשים הללו. השיחות שלהם משעממות, העולם הפנימי שלהם משעמם, כל התוכנית הזו היא שעמום.

אני זוכר תוכניות ריאליטי מרתקות מהתקופה שגרתי באנגליה. קודם כל, לקחו אדם ושמו אותו במקום בו הוא לא שייך לחלוטין (עשו גם בארץ). פעיל למען זכויות בע"ח בחווה. יו"ר השמרנים הצעירים, בקומונה שיתופית. תוכניות מרתקות, שהביאו אנשים מעניינים ושמו אותם במצבים שיצרו עניין.

תוכנית ריאליטי שלקחה אדם ולימדה אותו עיסוק שלא קשור אליו, ולאחר מכן פאנל מומחים היה צריך לאתר אותו מבין מס' מקצוענים בתחום. היה עו"ד מהסיטי שלימדו אותו לגלוש גלים. צ'לנית, חננה, מחוננת שהפכו אותה לדי ג'יי במועדונים וכו'. בתוכנית עקבו אחרי המטמורפוזה שהמשתתפים עברו.

אנשים מעניינים, בסיטואציות מעניינות יוצרות עניין.

האח הגדול זו חבורת משועממים ומשעממים בסיטואציה משעממת.

לא קורה כלום.

זו הבעיה של התוכנית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לבריאות למי שרואה ואוהב.

אני אישית לא רואה ריעליטי כי זה משעמם אותי,

חוץ משני תוכניות ריעליטי כמובן: היפה והחנון -פשוט קומדיה במיטבה [ואני בטוח שזה לא ריאליטי אלא מתוסרט בצורה דקדקנית עד הפרט האחרון]

וחי בלהלהלנד כי הילדה הגדולה שלי התחילה לראות בגלל דודו אהרון ואני נשארתי לראות בגלל דודו אהרון :shock: [ והשטויות שהוא פלט]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הריאלטי הכי טוב שרץ היום זה המרוץ למיליון.

האח הגדול זה אחלה תוכניות בידור שעתיים לנקות את הראש ולהרגיש בסדר עם עצמך ושיש יותר גרועים.

את מי שמזמין ערוץ 20 אני לא מבין , זה משעמם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני זוכר תוכניות ריאליטי מרתקות מהתקופה שגרתי באנגליה. קודם כל, לקחו אדם ושמו אותו במקום בו הוא לא שייך לחלוטין (עשו גם בארץ). פעיל למען זכויות בע"ח בחווה. יו"ר השמרנים הצעירים, בקומונה שיתופית. תוכניות מרתקות, שהביאו אנשים מעניינים ושמו אותם במצבים שיצרו עניין.

תוכנית ריאליטי שלקחה אדם ולימדה אותו עיסוק שלא קשור אליו, ולאחר מכן פאנל מומחים היה צריך לאתר אותו מבין מס' מקצוענים בתחום. היה עו"ד מהסיטי שלימדו אותו לגלוש גלים. צ'לנית, חננה, מחוננת שהפכו אותה לדי ג'יי במועדונים וכו'. בתוכנית עקבו אחרי המטמורפוזה שהמשתתפים עברו.

אנשים מעניינים, בסיטואציות מעניינות יוצרות עניין.

זו היתה אחלה תוכנית, שיש בה איזה משהו שמשנה קצת את האדם שבתוכנית.

מוציא אותו מהריבוע שהוא חי בו, ונותן לו תמונה קצת שונה, ושאפשר גם אחרת.

פורסם

אגב אושרי ,הזכרת לי עוד תוכנית אחת או שתיים איכותיות מהיבשת שאוכלים בה FISH & CHIPS

המליונר הסודי.

בחזרה לתחתית.

אומנם דוקו-ריאלטי אבל בהחלט שווה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

האמת שהקרדיט צריך ללכת לפאולו ;-)

בקיצור, גם ריאליטי יכול להיות סביר, או אפילו טוב, ואין לי בעיה נגד הריאליטי בכללותו.

לגבי האח הגדול, אני אישית לא סובל את התוכנית, בטח שלא מבין איך אנשים מוכנים לשלם

כסף עבור הערוץ שמשדר את הטמטום הזה 24 שעות ביממה, ולא מבין את כל הבאזז וההיסטריה

סביב הדבר הירוד והנבוב הזה.

פורסם

אני עדיין זוכר את הימים שעבדתי כנציג שירות, כמות האנשים שהתקשרו לבקש את הערוץ הייתה מגוחכת בכל קנה מידה.

כמות השיחות עלו פי 5 מביום רגיל.

הכי הפתיע אותי שהיו לא מעט אנשים בעלי חובות לחברה אפילו כאלו שהועברו לטיפול עו"ד (סרבנים וכו'), שהיו מוכנים לשלם את חובם לאלתר, העיקר שהערוץ יפעל בביתם.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...