Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי שהיה דבר אחד שהפריע לי במיוחד (ספוילר: פוליטיקה).

דווקא כשהחברה שלנו כל כך מפולגת מבחינה פוליטית, והציבור נגרר לקיצוניות שלא לצורך, מביאים זוג הפכים מוחלט שכנראה עתיד להתסיס את האווירה ולהפוך את התוכנית הזאת לפוליטית באופן מוגזם. מצד אחד שמאלני רדיקלי שמרסס כתובות בעד שחרור אסירים פלסטינים ונואם נאומים מופלצים במחשבה שהוא יותר טוב מכולם, ומצד שני ימני קיצוני ששונא ערבים ומפחד מהם, וגם מחזיק ארסנל נשק בבית ומסתובב עם אקדח במחשבה שהוא ראוי להשתמש בו בעת הצורך. כמובן ששניהם עלק חתיכים, כדי להפוך את זה למעניין. אבל ת'כלס, בסופו של דבר, זה מה-זה לא נחוץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שמעצבן זה שזה תפס את המסגרת שידור של המירוץ למליון (שאחרי לכתם של מוטי ופונדק כבר לא תחזור להיות כמו פעם).

מה שיותר מרגיז זה ששמעתי שיש אנשים שמארגנים "קבוצות" וכל החברים נפגשים בבית של מישהו והם רואים ביחד את האח הגדול.

זה דבר הזוי.

יש ייתרון ענק,

אני זוכר בעונה הראשונה, יצאתי מהבית לעשות קניות, הכבישים היו ריקים, החנויות ריקות, ופשוט היה כיף.

אני אומר - תעשו גמר האח הגדול פעמיים ביום, מ7 בבוקר עד 9 בבוקר ומ4 עד 6 בערב. ככה לפחות לא יהיו פקקים כשמסיימים את העבודה.

פורסם

אני אומר - תעשו גמר האח הגדול פעמיים ביום, מ7 בבוקר עד 9 בבוקר ומ4 עד 6 בערב. ככה לפחות לא יהיו פקקים כשמסיימים את העבודה.

מהפה שלך להפקה...

האמת, אני מתבייש שחצי מדינה צפתה בזבל הזה. אבל כנראה שהאמת טופחת לך בפנים, זה אף פעם לא נעים.

פורסם

מודה גם אצלי בבית אי אפשר לברוח מה"פח הגדול" .

אבל ברגע שזה מתחיל אני או מתחבר למחשב ומשחק בשוטר חינמי שנקרא BATTLEFIELD4FREE ,

או קורא ספר.

בשני המיקרים אני עדיין בסלון רק מתנתק מה ח*א הזה.

[במאמר מוסגר אין לי שום בעיה שאשתי תראה את זה אבל לבנות שלי אני לא מוכן שיתקרבו או יראו את זה.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היום בבוקר הייתי בירושלים העיר שפעם כה אהבתי אשר בקרוב תיחרב ע"י הדת. בכל אופן בדרך שמעתי רדיו אזורי, אז כתבו למגישה שהאח הגדול זה תת רמה ושזה בושה לעם ישראל ומה המגישה אומרת?

"גברת, זה לא בושה, האח הגדול זה עם ישראל!"

בעצם המגישה אומרת שאנחנו עם של מפגרים ואנחנו גאים בזה. כל הכבוד!

הבעיה היא לא התוכנית, הבעיה היא שאנשים צופים בה ומדברים עליה :?

פורסם

אני אישית לא רואה ולא מעניינת אותו התוכנית ,אבל הגזמתם,הפורמט עובד באותה צורה בכל העולם ובכל העולם זה נושא לשיחה יומיומי במשך מס' חודשים.

זה לא "אנחנו" ולא "מראה של העם".סתם חבורת הזויים שמחפשים פרסום.

פורסם

גם אני לא בדקתי,אבל ידוע שהפורמט עובד מצויין בכל מקום ובכל מדינה יש את ההיסטריה שלה.

מציצנות היא תכונה מולדת,אצל חלק היא חזקה יותר ואצל חלק פחות.

פורסם

ראיתי את פרק הפתיחה רק מסקרנות,אחרי שראיתי את כול היצורים האלו העברתי לערוץ אחר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני חושב שאפשר לחזות מראש מי יצפה בתוכנית הזאת. לצערי אחותי רואה את זה, ולצערי ידעתי מראש שזה מה שיקרה, כי אני מכיר אותה, עם כל זה שהיא אחותי ואני אוהב אותה, אני יודע בדיוק איזה בן אדם היא, ומאוחר מדי לחנך אותה מחדש.

תגידו מה שתגידו, מי שצופה בשטות הזאת, אוטומטית אפשר להבין כל מיני דברים בנוגע אליו.

לכן לא הופתעתי כשזוגתי לא צופה בזה. שימו לב שלא אמרתי "למזלי", כי שוב, אני יודע בדיוק איזה בן אדם היא, ובגלל זה הרי אני איתה.

Stay Dirty

פורסם
תגידו מה שתגידו, מי שצופה בשטות הזאת, אוטומטית אפשר להבין כל מיני דברים בנוגע אליו.

לכן לא הופתעתי כשזוגתי לא צופה בזה. שימו לב שלא אמרתי "למזלי", כי שוב, אני יודע בדיוק איזה בן אדם היא, ובגלל זה הרי אני איתה.

גם אשתי לא צופה בזה :-P

אבל אחותה כן :|

פורסם
אני חושב שאפשר לחזות מראש מי יצפה בתוכנית הזאת. לצערי אחותי רואה את זה, ולצערי ידעתי מראש שזה מה שיקרה, כי אני מכיר אותה, עם כל זה שהיא אחותי ואני אוהב אותה, אני יודע בדיוק איזה בן אדם היא, ומאוחר מדי לחנך אותה מחדש.

מה זה קשור בכלל?

הורי רואים את זה וגם חמתי ,אבל הם פנסיונרים משועממים שזה עושה להם כיף.

זה כמו שאני ישר יגיד שאתה הלכת לI פסטיגל כי זה על בסיס האייפון.

פורסם

1. איך יאנה מוסלמית? האמא מוסלמית והאב יהודי?

2. כמובן שהכנסת אדם עיוור נעשתה בשביל הרייטינג, אבל עדיין, כל הכבוד להפקה - עושה הרושם שהם נערכו בהתאם.

3. כרגיל, ההפקה שברה את כל השמועות ששמעתי: מפורסמים עם אנשים "רגילים" ביחד ובעלים של קבוצת כדורגל.

4. אז רק אני ו DROR Z נחייה את הטופיק כל פעם מחדש?

5. צחקתי, למרות שזה באמת לא מזיז לי ואני לא חושב שזה תת רמה.

פורסם

היא אמרה שהאמא מוסלמית

עדיין יש לי טעם של החמצה בפה , אם פרוספר אזגי היה נכנס לשם היה רייטינג יותר גבוה לתוכנית , לא שחסר לה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כן? מה אתה מבין אוטומטית עלי?

עשה טובה, בלי הכללות. אפשר לצפות בזבל הזה תוך ידיעה ברורה שזה זבל, ועדיין ליהנות. חוץ מזה שתאמין או לא, להפקה הזו יש לא מעט יציאות איכותיות ומעניינות במובנים עמוקים יותר מאם סער ואיילה עשו את זה או לא.

בסופו של דבר, עם כל הרייטינג והשואו, עדיין מדובר בניסוי חברתי-פסיכולוגי שיש לו השלכות מעניינות, מעבר לצחוקים.

תוספת: בשביל להדגים את היכולת המופלאה של ההפקה למצוא את ההזויים והמוזרים ביותר, שים לב מי נכנס לבית הפעם:

זוג שהגיע ישירות מהחתונה. האשה שולטת בבעלה וככל הנראה היסטרית בערך כמו המטומטמת שהעיפו מהתוכנית באחת העונות הקודמות.

מרוקאי מקופח מבית שמש.

בחורה ישראלית-מוסלמית שנראית מצוין אבל בלי גרוש על התחת.

מצליחן בן עשירים שמשוויץ בכסף שלו ברמה מחליאה ומדבר על עצמו בגוף שלישי.

רודפת עשירים עם צחוק של מפגרת, גינונים של מפגרת ושכל (ככל הנראה) של מפגרת.

רבנית מפורסמת שהייתה רקדנית בטן מאוד מצליחה בעברה.

אשה הזויה שגרה בניו יורק אבל נראה שהאנגלית שלה ברמה של ילד בן 7, לוחמת למען מיגור תאונות הדרכים שחושבת שזה הדבר היחיד שחשוב בעולם.

שמאלני רדיקלי שחי מפרובוקציות ומסיים תואר שני בתיאטרון.

ימני קיצוני לא פחות ששירת במודיעין וחושב שהוא ג'יימס בונד ושצריך להרוג את כל הערבים.

בחור עיוור שנכנס לוילה עם הכלב שלו.

הומו מוקצן ומוזר ברמות שקשה לתאר.

ועוד שלל ווירדוז...

עכשיו תגיד שאין בזה משהו, אפילו קטן, שעשוי לעורר עניין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...