Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה עם יעל? היא נחמדה, לא מזיקה לאף אחד, די פקחית ובאופן כללי היא מסוג האנשים שכן הייתי רוצה לראות בבית. כנ"ל גם לגבי שרי ו... כן, גם יוסי. הוא הגיע להדחה הזאת שלא באשמתו וחבל לי שהוא יצא.

בהינתן המועמדים שהיו אמש, קותי הוא הבחירה המועדפת שלי לדייר המודח. חבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יעל פולניה קלאסית

פולניה חכמה, יודעת לנתח דברים, אבל חמוצה וממורמרת

לא יאמן אבל אני הולך להגן על ערן וטיפה להתאכזב מסער בהודעה הזו

הדיון אתמול (סוף סוף!) היה מרתק בינהם

אבל דווקא השמאלני נקט בהתלהמות וכוחניות שהרגיזה אותי וערן הימני ישב בשקט, הקשיב בנימוס, הוא לא מסכים עם הכל ואפילו לא עם חלק, אבל כל הכבוד לו ולשניהם שהם ניהלו דיון אמיתי, היה אפשר לנהל אותו קצת יותר עדין לדעתי מהצד של סער אבל סוף סוף חומר אמיתי.

אני על סף של להפסיק לראות את העונה אבל כניסת דיירים חדשים קרובה (ומהירה) מתמיד, אז אני משאיר להם צאנס ל"חדש חדש חדש"

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מפתיע מאוד שיוסי הודח, אני ממש מתפלא מי אוהב מישהי כמו יעל בבית ?! יש לי תחושה שמספרי האצבעות מאכזבים מאוד העונה.

מה שכן, כמו שארז טל ציין בתוכנית שהוא באמת התחיל לרדת ואין יותר את הרעש והצילצולים של ההתחלה. ממה ששמעתי מהחברים היותר משכילים בקהילה הוא שהרבה מאוד אנשים משכילים ומובילים (והומואים בנוסף :lol: ) היו מצביעים בטירוף לגואל, ומנגד כל האוחצ'ות למינהם היו מתים על בחורים מהסוג של לאון. יוסי די נפל בין הכיסאות בקטע הזה, אולי הוא כן זכה לתמיכה מסויימת מהקהל הסטרייט אבל מסתבר שזה לא מספיק.

הקרב לא היה בין יעל ויוסי , היו עוד 5 מועמדים להדחה , התוכנית בחרה להציג את זה כיוסי מול יעל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אבל דווקא השמאלני נקט בהתלהמות וכוחניות שהרגיזה אותי וערן הימני ישב בשקט, הקשיב בנימוס, הוא לא מסכים עם הכל ואפילו לא עם חלק, אבל כל הכבוד לו ולשניהם שהם ניהלו דיון אמיתי, היה אפשר לנהל אותו קצת יותר עדין לדעתי מהצד של סער אבל סוף סוף חומר אמיתי.

אני על סף של להפסיק לראות את העונה אבל כניסת דיירים חדשים קרובה (ומהירה) מתמיד, אז אני משאיר להם צאנס ל"חדש חדש חדש"

סער הותקף לא על ידי ערן אלא על ידי כל השאר ולכן נכנס למגננה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סער אכן הותקף אבל לא בלי סיבה, הוא מציג דעות שגם לי כבחור הנוטה שמאלה קשה לפעמים לבלוע בקלות, על אחת כמה וכמה אנשי ימין ולדעתי הוא צריך להיות רגיש יותר לרגישות של הדברים שהוא אומר ושהם קשים לעיכול לאנשים וצריך לדעת להגיד אותם יותר עדין כדי לנסות בכל זאת לפתוח דיון שיגרום להתעניינות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני גם נוטה לשמאל (לא כמו סער אבל עדיין שמאל) וכלוחם שגם נפצע וגם איבד חברים אין לי שום בעייה עם זהנ שאומרים שמחסום X לא נמצא לצרכי הגנה או שחייל שיורה במכוון לעבר חף מפשע והורג אותו הוא רוצח. אין סתירה בין זה לבין לפגוע קשה ואפילו להרוג כל מי שמסכן את חיי האזרחים במדינה ללא הבדל דת גזע ומין.

פורסם

כמו שאמרתי גם על העונות הקודמות:

כל עוד אין שקיפות מלאה בהצבעות - ההפקה הם אלו שמושכים בחוטים ולא משנה כמה אנשים הצביעו ב SMS ו/או באתר.

פורסם
בואו ננסה רק להמנע מלהמשיך את הדיון הפוליטי הזה, כי זה לא יוביל לשום מקום טוב.

הדיון הוא לא פוליטי אלא על הבנת הנשמע. לצערי לאנשים יש נטיה לשמועה את מה שהם חושבים שהצד השני יגיד ולא את מה שהוא באמת אומר.

סער אמר שהחייל שירה הוא רוצח ומיד קפץ שם מישהו ואמר שהחברים שלו שנהרגו הם לא רוצחים למרות שאף אחד לא טען שהם או חיילים אחרים רוצחים.

פורסם

זה ברור, אבל נגד זה אין לנו מה לעשות. זה כמו שראיתי לאחרונה כל מיני תמונות עם כיתובים בסגנון "השמאל הוא האויב". זה כבר לא "שמאלנים קיצונים אוהבים ערבים יותר משהם אוהבים יהודים" או "שמאלנים הם עוכרי ישראל". עכשיו כל מי שטיפה'לה נוטה שמאלה הוא כבר אויב ותיכף יקראו להרוג אותו או לזרוק אותו לים. לרוב דברים כאלה נאמרים/נכתבים על ידי אנשים שלא הייתי נותן להם להיות אחראים על שקית במבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הקרב לא היה בין יעל ויוסי , היו עוד 5 מועמדים להדחה , התוכנית בחרה להציג את זה כיוסי מול יעל.

זה ברור, כנראה לא הבנת אותי נכון. באתי לציין שלא יאומן איך יעל (או שרי שגם היא מתמודדת חלשה לפי טעמי) נשארו על פניו של השוויויאה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...