Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיר? למה?

האיש לא אפוי עד הסוף, נבהל כל פעם שיש כריזה ברמקולים,

קופץ ומדלג כמו ילדה בכיתה ג, מה דחוף שיזכה?

בקיצור, מצדי שתיקח יאנה או שרי.

הן, לפחות, בוגרות יותר משאר המשתתפים, למרות שהן בין הצעירות בבית.

סלע

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תאכלס ההבדל העיקרי בין האח הגדול ארגנטינה לפה זה שלשם הם הולכים בשביל להנות ופה בשביל לעבור שיקום נפשי, למצוא אהבה או כל שטות אחרת.

תמיר הוא יצור שאין דברים כאלה. לא בקטע הטוב.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני בעד סער. על אף שכנראה לעולם לא נוכל להסכים מבחינה פוליטית, אני חושב שהוא אדם מעניין מאוד, אינטלגנט אמיתי ואידאליסט מהסוג שכבר לא מוצאים כמותו היום. נראה שמרבית דיירי הבית גם מחבבים אותו, שהרי הם כלל אינם מעמידים אותו להדחה (וזה שצבי הקוף שונא אותו, זאת רק סיבה נוספת לתמוך בו).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מההפקה.

גם ככה היא עושה מה שהיא רוצה.

חבל שאין שקיפות להצבעות כמו בארגנטינה.

מה המספר?

לדעתי, צריך לבחור בתמיר, כי התמימות הזו שהוא מציג בגיל יחסית מאוחר של החיים (35 זה לא סבא, אבל גם לא ילד), נראת פשוט אמיתית וכייף לצפות בו.

סער הוא אדם חכם ותרבותי, אבל זה עדיין לא מונע מהדעות שלו להיות פגומות וקיצוניות. קוראן? תעשו לי טובה. זוהי מניפולציה ולא יותר. אתם יודעים מה? אם הייתי ערבי, אולי אפילו הייתי נפגע מהעובדה שמשתמשים בספר הזה, רק ע"מ לעורר מניפולציות מיותרות.

פורסם

נכון שהדיעות של סער מאוד קיצונוות אבל הוא מקבל כל אחד באשר הוא אדם ולא לפי מידת ההסכמה שלו איתו.

גם כשהוא מתוכח ואפילו רב הוא עושה את זה בצורה מאוד עניינית ומתורבתת ולא בצורה מתלהמת וכוחנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ובגלל זה לא העיפו אותו על ההתחלה. אם הוא היה מתנהג כמו עדנה מהעונה ההיא,כבר מזמן הוא היה עולה במדרגות.

זה ההבדל בניהם,הוא מתורבת והיא מתלהמת.

פורסם

הלוואי.

ולו רק בשביל לראות את אביבית עושה מעצמה צחוק (שוב) וחוזרת לערן ואומרת לו שהוא הכי חשוב לה בבית...חחח

פורסם

אתם מפספסים נקודה אחת חשובה.

אולי שתיים בעצם:

1. אנשים רוצים להעניש את עצמם ולראות? זכותם.

2. הרבה אנשים יושבים מרותקים מול המסך השטוח שלהם ומשאירים את הכבישים ריקים.

מומלץ בחום להיכנס לרכב האישי שלכם בערב שבו משודר פרק הדחה, להפעיל את המוזיקה החביבה עליכם ולנסוע ולנסוע.

בפרק הסיום של העונה הקודמת הגעתי לכל מיני כבישים שלא ידעתי על קיומם. (ולצערי אני לא יודע איך לחזור לשם)

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

עונה משעממת, מאולצת ומעפנה בטירוף.

אישית כבר הפסקתי לעקוב מזמן וגם כשיוצא לי לראות בטעות (כמו היום) אני לא נשאר בערוץ יותר מ5 דקות רצוף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
עוד טלוויזיה יש, אבל זו הבעיה הקטנה.

כמו שכתבתי, אצלי בבית זה נפתר דיי מהר, ואני אפילו לא צריך לעבור לסלון...

אבל זה סיוט כי בכל מקום זה מופיע, וכל שניה יש פרומו של זה, וכל אחד

מדבר על זה, כאילו זו היתה איזה תוכנית שהופעתה שינתה את האנושות.

אני בדרך כלל בנאדם של תחיה ותן לחיות, ולא אכפת לי או מפריע לי מה

אחרים עושים, אבל לא יודע למה, זה משהו שכן מפריע לי, שאני שואל את

עצמי כל פעם, איך אנשים רואים זבל כזה, ועוד ממש מכורים אליו?!

מצטרף, זה מפליא ומתסכל אותי, בו זמנית, ברמות גבוהות כל כך - ואין לי מושג למה :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...