Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא קונה שום מילה של הנחש העונה לשם סער שיינפיין. בכלל, עיתון ידיעות אחרונות שיצא היום הוא פשוט חרא מזוקק: מצד אחד כתבת ענק עם סער שכל כולה נשמעת כמו מונולוג פתיחה של עו"ד בפני ביהמ"ש ומצד שני כתבה עם הגנב המורשע בניזרי.

לא יאומן שאנשים משלמים כסף כדי לקרוא את הדרעק הזה.

לגבי העונה הנוכחית של האח הגדול: אני לא מבין מי האידיוט שמצביע עבור אביבית בכל הדחה. אפילו עם קותי אני כבר מסוגל לחיות בשלום, רק לא עם הבהמה הזאת והמאהב הערס שלה. ביום ששניהם יעופו מהבית צריך לעשות משתה.

בכלל, אם יש משהו שראוי לציון, הרי שזאת ויקטוריה, כפרה עליה.

gran-hermano-victoria.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ויקטוריה היתה מתוקה אמיתית,אבל חבל שלא הביאו את נואליה....השם יעזור,ישמור,יציל וירחם:

NOELIA-RIOS-NUEVAS-CARAS-REALITY_IECIMA20120111_0068_13.jpg

פורסם

בכלל , צריך לתת ח"ח רציני לאח הגדול ארגנטינה , המשתתפים שם נראים מצויין גם הבנים ובמיוחד הבנות. ועוד ח"ח על הבריכה בחוץ והסטייקים הענקיים שהם טרפו שם.

סופי הזאת חזירה כמההיא אכלה שם הם עלו עליה ישר "מנהג ישראלי"

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ויקטוריה היתה מתוקה אמיתית,אבל חבל שלא הביאו את נואליה....השם יעזור,ישמור,יציל וירחם:

נראה לי סיליקון...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אין ספק שאם היה שוני בפורמט של הארץ,התוכנית היתה מצליחה יותר. בעונה הראשנה היתה הרי בריכה גדולה

בארץ וזה היה נראה הרבה יותר פאן.

לפי התמונה הזו למשל,זה נראה טיבעי....והשוס האמיתי הוא שהיא בי ....וואי,לדמיין אותה עם עוד מישהי...:yum:

Noelia-Rios-hace-topless-en.jpg

פורסם

יש להם עוד המון הטבות שאין בארץ,כמו חדר כושר,אוכל ללא תקציב,מוזיקה כל יום....זה בהחלט דברים שמקלים על השהייה.

פורסם

קודם נסה את מזלך ב-wipe out :lol: .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צבי הזה הוא חתיכת ערס פרימיטיב ואלים. קוף אימבציל שיודע רק לצרוח ולנופף בידיים. אם מישהו מחפש הוכחה חיה להידרדרות של מערכת החינוך, צבי הוא ללא ספק הדוגמה הטובה ביותר לכך.

לא פלא שהוא ואביבית התחברו - לכל סיר יש מכסה. רק מהמחשבה שאולי בעתיד יהיו לצמד הזה ילדים משותפים אני מתמלא חלחלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוא סמרטוט. אומר לאביבית א' ועושה מה שהיא אומרת לו. יותר גרוע מרגב. איכס !

וכן,הוא אלים...מקווה שהוא ייצא מהבית בשלישי כי הוא לא תורם כלום.

לפי התגובות בפייס דווקא יש לו לא מעט תומכים (תומכי קותי) , אז כנראה שזה מה שרוצים לראות העונה.

אני מת שהוא יצא גם בשביל לראות את אביבית משתגעת וחוזרת (שוב) לידי ערן ("אתה הכי חשוב לי בבית" ...פחחח)

איזה עונה נפילה.

פורסם

לא נראה לי שצבי ילך. צבי זה זה ערס פול-סייז וקותי זה מיני-ערס. :lol:

לשניהם בערך אותו קהל תומכים ומצביעים. (וזה הרבה קהל)

אני גם לא מבין מה כולם כ״כ מתלהבים מאביבית... יש פריימים שבהם היא נראת כמו דראג קווין לא מוצלח.

V5

• תוכן חדש...